Mali apel u vezi N73 Music Edition
Mali apel u vezi N73 Music Edition
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1422/Nokia/N73-Music
primetio sam da na ovoj stranici nije postavljeno da se uz telefon dobije memorijska kartica od 2 GB kao dodatna oprema, bilo bi pozeljno da se doda ta informacija jel je to jedna od glavnih stvari koja stavlja music edition iznad obicne verzije.
primetio sam da na ovoj stranici nije postavljeno da se uz telefon dobije memorijska kartica od 2 GB kao dodatna oprema, bilo bi pozeljno da se doda ta informacija jel je to jedna od glavnih stvari koja stavlja music edition iznad obicne verzije.
Pa izgleda da je omaška, ali veličina kartice nekad zavisi od tržišta na kome se prodaje, ali može biti i poklon operatera tj. prodavca (akcija, umesto popusta, ili tako već nekako).
Generalno si u pravu, smo ovu temu postavi one predloge i kritike.

Generalno si u pravu, smo ovu temu postavi one predloge i kritike.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
dodgeme e u Srbiji neces dobiti tako cesto uz neki telefon memorijsku od 2GB jedino ako kupis full original pakovanje kod ovlascenog distributera mozda tek onda mada ne mora da zavisi jer to zavisi od regiona na kom se prodaje fon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
Vrlo jednostavno, kod nas je taj n73me od 250 eura u stvari nista drugo do n73 samo u crnoj boji. To pitajte bilo kog prodavca i priznace vam. Dakle, narodski receno prodaju mooda za boobrege. Osim ako vam bas toliko znaci da telefon bude crn, mnogo se vise isplati da uzmete obican n73 za 225 eura i dodate jos 40-50 za bolje slusalice i 2GB karticu, uradite flash i imate famozni ME za 270 eura.
Uz pravi ME ide u pakovanju 2GB mem kartica i dobre stereo sluske (ne znam tacno koje ali znam da su bolje nego u paketu za obican n73). I on naravno kosta 370 e kod ovlascenog distributera. To je sva mudrost. Ne ocekujte za 250 eura 2gb karticu i ME verziju!
Uz pravi ME ide u pakovanju 2GB mem kartica i dobre stereo sluske (ne znam tacno koje ali znam da su bolje nego u paketu za obican n73). I on naravno kosta 370 e kod ovlascenog distributera. To je sva mudrost. Ne ocekujte za 250 eura 2gb karticu i ME verziju!
Cuj dobre sluske... Pa sve nokijine slusalice su jako lose... Znam jer imam n91, i mnogo su losije od se-ovih sluski, a i vetar ih bas rastura...
Ne razumem one koji kupe telefon za slusanje muzike, za to daju preko 200e, i onda slusaju na default slusalicama
Ovo ne vazi za SE telefone, jer imaju dosta dobre slusalice, ali opet moze i bolje...
Ne razumem one koji kupe telefon za slusanje muzike, za to daju preko 200e, i onda slusaju na default slusalicama

iPhone + CX300
the maniac
ala ti neznas sta govoris, sveto zavisi sa koje je mreze skidan ako je skidan sa TIM dobija se 128, ako nije skidan sa mreze dobija se 2GB, jedino se nedobija ako je skinut sa mreze u slucaju da se uz taj paket koju oprater nude nedobija kartica, e onda se nedobija. Nemaju oni pravo da skinu od nekog ko daje, pa da je izbace iz paketa i prodaju zasebno.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
ala ti neznas sta govoris, sveto zavisi sa koje je mreze skidan ako je skidan sa TIM dobija se 128, ako nije skidan sa mreze dobija se 2GB, jedino se nedobija ako je skinut sa mreze u slucaju da se uz taj paket koju oprater nude nedobija kartica, e onda se nedobija. Nemaju oni pravo da skinu od nekog ko daje, pa da je izbace iz paketa i prodaju zasebno.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
Memorijsku karticu, zajedno sa punjaečem, USB kablom, slušalicama i svom ostalom pratećom opremom u kutiju stavlja proizvođač. Dakle, ako kupite telefonski aparat u originalnom full pakovanju dobićete uvek istu prateću opremu, bez obzira da li ste telefon kupili u Srbiji, Italiji, Burkini Faso ili Maleziji. Jedina mogućnost da kada otvorite kutiju u njoj bude nešto drugačije od onoga što je prizvođač naveo na svom sajtu jeste da je tokom puta od proizvođača do krajnjeg prodavca neko otvorio kutiju i čeprkao po njoj. Sad, druga je priča da li bi to smelo da se radi ili ne... 

Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Za većinu raznih uređaja važi pravilo da se dodatni/opcioni sadržaj paketa može razlikovati u zavisnosti od regiona prodaje ili distributera/zastupnika. I na Nokia sajtu stoji sledeće:
* The availability and memory capacity of a memory card in the sales package may vary depending on the market and / or operator / sevice provider.
* The availability and memory capacity of a memory card in the sales package may vary depending on the market and / or operator / sevice provider.
● PRAVILA FORUMA ●