Mali apel u vezi N73 Music Edition

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
dodgeme
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 04:54

Mali apel u vezi N73 Music Edition

Post od dodgeme »

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1422/Nokia/N73-Music

primetio sam da na ovoj stranici nije postavljeno da se uz telefon dobije memorijska kartica od 2 GB kao dodatna oprema, bilo bi pozeljno da se doda ta informacija jel je to jedna od glavnih stvari koja stavlja music edition iznad obicne verzije.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa izgleda da je omaška, ali veličina kartice nekad zavisi od tržišta na kome se prodaje, ali može biti i poklon operatera tj. prodavca (akcija, umesto popusta, ili tako već nekako).

Generalno si u pravu, smo ovu temu postavi one predloge i kritike.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

dodgeme, nije omaska,jer velicina kartice stvarno zavisi od regiona,npr u Italiji je uz tim n73 me islo svega 128mb,u Nemackoj 1gb....izgleda da smo mi sirotinja,pa nam u startu daju malo vise :lol: :lol: :lol:
D500&E71

dodgeme
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dodgeme »

pa da ali sobzirom da je sajt domaci a na nasem trzistu bilo bi lepo kad bi se stavilo da se dobije 2GB, inace ja sam za sada video da je u vecini zemalja 2GB u pitanju, osim toga video sam jos 1GB i to mislim u nemackoj ili slicno tako nesto

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

dodgeme e u Srbiji neces dobiti tako cesto uz neki telefon memorijsku od 2GB jedino ako kupis full original pakovanje kod ovlascenog distributera mozda tek onda mada ne mora da zavisi jer to zavisi od regiona na kom se prodaje fon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

dodgeme
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dodgeme »

pa nekazem ja za sve telefone ja kazem samo za N73 ME 8), a za ostale kako pise na sajtu, kako za koje, obicno se dobije neka mala.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Aha :) tako pise i da treba da ide mem.karitca od 64MB uz k550 i k800, ali ustvari uopste ne ide ;)
Dobija se samo u nekim zemljama, naravno ovi nasi nekad i ubace neku karticu cisto da ima...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

u italiji 128mb daje tim. u svakoj prodavnici gde se prodaju telefoni koji nisu sa mreze i uz ugovornu obavezu, n73 se isporucuje sa memorijskom od 2gb. slucaj iz nemacke je takodje od jednog od njihovih operatera, dok je po radnjama isto 2gb.
::luv phonez::

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04

Post od the maniac »

Vrlo jednostavno, kod nas je taj n73me od 250 eura u stvari nista drugo do n73 samo u crnoj boji. To pitajte bilo kog prodavca i priznace vam. Dakle, narodski receno prodaju mooda za boobrege. Osim ako vam bas toliko znaci da telefon bude crn, mnogo se vise isplati da uzmete obican n73 za 225 eura i dodate jos 40-50 za bolje slusalice i 2GB karticu, uradite flash i imate famozni ME za 270 eura.

Uz pravi ME ide u pakovanju 2GB mem kartica i dobre stereo sluske (ne znam tacno koje ali znam da su bolje nego u paketu za obican n73). I on naravno kosta 370 e kod ovlascenog distributera. To je sva mudrost. Ne ocekujte za 250 eura 2gb karticu i ME verziju!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Cuj dobre sluske... Pa sve nokijine slusalice su jako lose... Znam jer imam n91, i mnogo su losije od se-ovih sluski, a i vetar ih bas rastura...

Ne razumem one koji kupe telefon za slusanje muzike, za to daju preko 200e, i onda slusaju na default slusalicama :lol: Ovo ne vazi za SE telefone, jer imaju dosta dobre slusalice, ali opet moze i bolje...
iPhone + CX300

dodgeme
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dodgeme »

the maniac
ala ti neznas sta govoris, sveto zavisi sa koje je mreze skidan ako je skidan sa TIM dobija se 128, ako nije skidan sa mreze dobija se 2GB, jedino se nedobija ako je skinut sa mreze u slucaju da se uz taj paket koju oprater nude nedobija kartica, e onda se nedobija. Nemaju oni pravo da skinu od nekog ko daje, pa da je izbace iz paketa i prodaju zasebno.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ko kaze da nemaju prava??
Sve sto je rekao to je tacno i zna sta govori, dok ti si tvrdio da n73me ima gps :|
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38

Post od Stoned Ryder »

Memorijsku karticu, zajedno sa punjaečem, USB kablom, slušalicama i svom ostalom pratećom opremom u kutiju stavlja proizvođač. Dakle, ako kupite telefonski aparat u originalnom full pakovanju dobićete uvek istu prateću opremu, bez obzira da li ste telefon kupili u Srbiji, Italiji, Burkini Faso ili Maleziji. Jedina mogućnost da kada otvorite kutiju u njoj bude nešto drugačije od onoga što je prizvođač naveo na svom sajtu jeste da je tokom puta od proizvođača do krajnjeg prodavca neko otvorio kutiju i čeprkao po njoj. Sad, druga je priča da li bi to smelo da se radi ili ne... :chytry:
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ovo nije tačno naravno... veličina memorijske kartice u originalnom pakovanju telefona može varirati od tržišta do tržišta... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

da naprimer je sam dobio karticu od 128 megabajta a platio telefon 350 evra u novom sadu ,posto mi je to bilo malo odmah sam kupio giga
N73 MUSIC ZAKON

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Za većinu raznih uređaja važi pravilo da se dodatni/opcioni sadržaj paketa može razlikovati u zavisnosti od regiona prodaje ili distributera/zastupnika. I na Nokia sajtu stoji sledeće:

* The availability and memory capacity of a memory card in the sales package may vary depending on the market and / or operator / sevice provider.

Odgovori