mali oglasi
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Evo rešenja!!! Da oglasi budu gdje su i bili i da ih svi mogu vidjeti a da ih mogu postavljati samo članovi koji imaju recimo 150-200 postova i na forumu su duže od recimo 3 mjeseca. ovo spriječava da neko napravi 10 accounta i preprodaje telefone, i tako samo pravi članovi (a ne oni sa 10 accounta) mogu postavljati oglase.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Leonel, potpuno se slazem,ja recimo imam oko 100 postova a poprilicno sam na forumu vec i povremeno koristim male oglase jer su mi najbolji ovi na MS.... U tom slucaju ja ne bi imao pravo na male oglase,a zasto? bezveze mi je to.... dokle god bude postojalo oglasa svuda ce biti lazova i zajebancija tako da.....
mislim da je to prestrogo druze 

.
- Masterokrata
- Mobil manijak
Leonel, pa sta imash od popularnosti kad moze svako da dodje otvori adresu na yahoo i spamuje, oglasava se za dzabe i gusi ljude koji stvarno imaju zelju da prodaju ili zamene svoj ispravan aparat jednostavno jer vise ne zadovoljava njihove kriterijume ili im je dosadio a ne zbog sticanja materijalne dobiti.
5130+Koss the plug....
- Daddy Yankee
- Banned
Daddy Yankee, Masterokrata,
odlicno vidjenje situacije, a za postavljanje oglasa, kriterijume treba poostriti, sto ce dovesti do povecanja broja clanova, aktivnih korisnika, a samim tim i forum ce postati interesantniji, jer ce se sigurno popuniti rupe koje trenutno postoje.
npr. o nekim telefonima se uopste ne pise, (uglavnom ekzoticni modeli) jer ljudi nisu motivisani, rukovode se samo svojim interesima, da ja prodam , a participacija u raspravi, pa nek se neko drugi sa tim zamara.
takodje bi bilo dobro, da kod postavaljanja oglasa, ako je u pitanju nas clan, bude i njegov user, jer znamo se mi vec prilicno.
odlicno vidjenje situacije, a za postavljanje oglasa, kriterijume treba poostriti, sto ce dovesti do povecanja broja clanova, aktivnih korisnika, a samim tim i forum ce postati interesantniji, jer ce se sigurno popuniti rupe koje trenutno postoje.
npr. o nekim telefonima se uopste ne pise, (uglavnom ekzoticni modeli) jer ljudi nisu motivisani, rukovode se samo svojim interesima, da ja prodam , a participacija u raspravi, pa nek se neko drugi sa tim zamara.
takodje bi bilo dobro, da kod postavaljanja oglasa, ako je u pitanju nas clan, bude i njegov user, jer znamo se mi vec prilicno.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Masterokrata
- Mobil manijak
Vecinu telefona koje sam kupio ili menjao nasao sam na ovim oglasima i znam koliko znace i pomazu u potrazi za odredjenim modelom koji se tesko nalazi nov ili je cena novog za moj dzep prejaka. Znam koliko vrede i za ono malo sto ja imam da zamenim, kupim ili prodam, ne bih se uopste bunio i da treba platiti neku aktivaciju preko SMS poruke ili slicno.
5130+Koss the plug....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Daddy Yankee
- Banned
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Daddy Yankee
- Banned
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
To se i meni desilo par puta..resenje je kod mene bilo da sam sacekao 24h i posle je sve bilo ok tj mogao sam da odradim istu operaciju bez pbAzimuth napisao:Dobijem verifikacioni mail i kad kliknem na link otvori mi novi prozor ali nema mog oglasa.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
fain2daniel, moguce ali evo ja sad moram po 2-3 puta da popunim oglas da bi mi uopste stigao 1 mail kojim cu potvrditi oglas. Pojma nemam sta se desava... Kontam da je mozda taj deo sajta toliko prebukiran da to nije normalno pa da zato s vremena na vreme se pojavi neki ovakav problem. A to me ni najmanje ne cudi jer gledam i ne verujem ocima, nekog nije mrzelo da ostavi 10tak oglasa da prodaje N80ie polovnu za 250e. E zbog takvih moj oglas u roku od 12h zavrsi na donjoj polivini liste a posle jos 12h ispadne sa te iste liste...