mali oglasi

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Evo rešenja!!! Da oglasi budu gdje su i bili i da ih svi mogu vidjeti a da ih mogu postavljati samo članovi koji imaju recimo 150-200 postova i na forumu su duže od recimo 3 mjeseca. ovo spriječava da neko napravi 10 accounta i preprodaje telefone, i tako samo pravi članovi (a ne oni sa 10 accounta) mogu postavljati oglase.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ma bre 6 meseci staza i 200 postova. A ne da kaci oglase neki svercer koji ni ne zna da postoji ovaj forum.
5130+Koss the plug....

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

ako bi se radilo po tom krirerijumu, opla bi polularnost tom djelu sajta, koji je jako popularan medju svima u SCG, bez obzira shto ne koriste forum.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

Leonel, potpuno se slazem,ja recimo imam oko 100 postova a poprilicno sam na forumu vec i povremeno koristim male oglase jer su mi najbolji ovi na MS.... U tom slucaju ja ne bi imao pravo na male oglase,a zasto? bezveze mi je to.... dokle god bude postojalo oglasa svuda ce biti lazova i zajebancija tako da..... :) mislim da je to prestrogo druze :wink:
.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Leonel, pa sta imash od popularnosti kad moze svako da dodje otvori adresu na yahoo i spamuje, oglasava se za dzabe i gusi ljude koji stvarno imaju zelju da prodaju ili zamene svoj ispravan aparat jednostavno jer vise ne zadovoljava njihove kriterijume ili im je dosadio a ne zbog sticanja materijalne dobiti.
5130+Koss the plug....

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Masterokrata, baš si to lijepo rekao. Zbog onih koji imaju stotine telefona starih 1 dan ili samo probanih sa svim folijama i to, mi koji bi zamjenili par telefona godišnje ne možemo da dođemo do riječi, jer ovi već pomenuti dodaju po par oglasa u minuti... 8)

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Daddy Yankee, Masterokrata,

odlicno vidjenje situacije, a za postavljanje oglasa, kriterijume treba poostriti, sto ce dovesti do povecanja broja clanova, aktivnih korisnika, a samim tim i forum ce postati interesantniji, jer ce se sigurno popuniti rupe koje trenutno postoje.
npr. o nekim telefonima se uopste ne pise, (uglavnom ekzoticni modeli) jer ljudi nisu motivisani, rukovode se samo svojim interesima, da ja prodam , a participacija u raspravi, pa nek se neko drugi sa tim zamara.

takodje bi bilo dobro, da kod postavaljanja oglasa, ako je u pitanju nas clan, bude i njegov user, jer znamo se mi vec prilicno.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Vecinu telefona koje sam kupio ili menjao nasao sam na ovim oglasima i znam koliko znace i pomazu u potrazi za odredjenim modelom koji se tesko nalazi nov ili je cena novog za moj dzep prejaka. Znam koliko vrede i za ono malo sto ja imam da zamenim, kupim ili prodam, ne bih se uopste bunio i da treba platiti neku aktivaciju preko SMS poruke ili slicno.
5130+Koss the plug....

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

kefalo napisao:takodje bi bilo dobro, da kod postavaljanja oglasa, ako je u pitanju nas clan, bude i njegov user, jer znamo se mi vec prilicno.
To je dosta dobra ideja moram priznati :)
.

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Odlicna zamisao, kako resiti tehnicki deo? :uhuh:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Napravi se podforum OGLASI i u toj sekciji clanovi postuju oglase po navedenim kriterijumima :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

fain2daniel, i ja mislim da bi to bilo odlicno,deo za oglase gde bi svi mi u principu znali okvirnu starost,poreklo,pa i vlasnika telefona bi svima samo pomogao...a i verujem da bi se drasticno povecao broj postova u temeama:
Koji telefon imate? :lol: :lol: :lol:
i
Sta ste sve imali od telefona? :lol: :lol: :lol:
D500&E71

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

evo šta je najidealnije!!!!

da de članovi (sa pomenutim kriterijumima) mogu ulogovati i ostaviti oglase koji će biti STICKY! pa tek onda ići ostali oglasi 8)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Daddy Yankee, Ovo mi se najvise svidja, ja postavim oglas a on za par minuta vec 40-50. Ne znam da li dileri sede za kompjuterom i non stop kace oglase ili imaju neku foru pa to ide samo :?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ma sjede non-stop i ima ih mnogo (čitaj: svi ovi kojima su stavili katanac moraju da uvaljaju telefone, a neki nastavljaju biznis) 8)

a osim ovoga treba postaviti i dio KUPUJEM TELEFON :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

"Mali oglasi" u okviru foruma :) je stvarno super ideja, ima mnogo prednosti, vec ste rekli ;). Moglo bi to za probu da se odradi u podforumu "Proba"... Problem bi bio za mod - banovanje nakupaca i razni komentari...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma bolje ista nego nista. Evo ja se danas mucim da ostavim oglas i izgleda da postoji negde neki problem jer dobijem verifikacioni mail i kad kliknem na link otvori mi novi prozor ali nema mog oglasa. Cudno ali istinito... :wacko:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Azimuth napisao:Dobijem verifikacioni mail i kad kliknem na link otvori mi novi prozor ali nema mog oglasa.
To se i meni desilo par puta..resenje je kod mene bilo da sam sacekao 24h i posle je sve bilo ok tj mogao sam da odradim istu operaciju bez pb
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

fain2daniel, moguce ali evo ja sad moram po 2-3 puta da popunim oglas da bi mi uopste stigao 1 mail kojim cu potvrditi oglas. Pojma nemam sta se desava... Kontam da je mozda taj deo sajta toliko prebukiran da to nije normalno pa da zato s vremena na vreme se pojavi neki ovakav problem. A to me ni najmanje ne cudi jer gledam i ne verujem ocima, nekog nije mrzelo da ostavi 10tak oglasa da prodaje N80ie polovnu za 250e. E zbog takvih moj oglas u roku od 12h zavrsi na donjoj polivini liste a posle jos 12h ispadne sa te iste liste...

pampam
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 28. Jun 2008. 16:46

Post od pampam »

Jesam ovde novajlija, ali dobro bi bilo da postoji opcija menjam tel. ili menjao bih za... I mislim da bi pored cena u registrovanim radnjama pogodno bilo kada bi stajala i duzina garancije koju daju.

Zaključana tema