Pa sta bi falilo da se i stavi neki deo foruma za opusteno caskanje o nekim drugim stvarima osim mobilnih telefona?!
Znam da je ovo forum o mob tel ali kako ako sad ja hocu da razmenim neka misljenja o nekim drugim stvarima da vijam nekog od clanova i da zapocinjem neku pricu preko PP: "ej ivzvini sta ti mislis o ..."
Od negde mora da pocne tema i da se razradjuje neka prica da se moglo preneti na mejl ili u kafic! A sto se tice MSN< IRC masa njih ni ne postavlja svoje kontakte u profile!
Mada kad bolje razmislim ovako je najbolje jer da se dozvoli komentarisanje i razglabanje o nekim drugim nebitnim temama forum bi se zatrovao glupostima!
ne znam da li9 ste ovo spomenuli, ali hajde da napisem: u pretrazivac na sajtu ubacite da se pod rezolucijom kamere moze odabrati i 3,2 mp, 5 mp i 8 mp .
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Morate omogućiti da se odgovori šalju sa e-mail - a. Ako već pratim temu, i stiže mi na e-mail onda dajte da odatle imam mogućnost odgovoriti. Uostalom, to je ustaljena praksa svugde gde sam imao prilike da učestvujem. I OBAVEZNO bolji pretraživač.
Hteo sma nesto da predlozim... U oglasima, mozda bi bilo dobro da postoje opcije potraznja i ponuda, mnogo je lakse nego ovako... A mozda i opcija menjam.
Mogli bi da se mali oglasi podele na Kupujem, prodajem i menjam kao sto je kapoerista90, rekao. I bilo bi lepo kada bi u Slike iz ruke namestili da ispod ili iznad uvecane slike budu opcije Predhodna i Sledeca, kao za strane na forumu ..
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
kad vec spominjete specifikacije telefona meni bi bilo izuzetno korisno da napisete dimenzije displeja... Uvijek moram da idem na druge sajtove da bi to saznao...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
A inace miskoni je u pravu za sve ostale stvari postoje drugi sajtovi,mislim bilo bi glupo kada bi moglo:"Ej jel znas mozda neki dobar butik"I sl..To bi od ovog (izuzetnog)foruma napravio vasariste.Ako moze jedno pitanje posto sam nov:dosta znam o telefonima a pre nekih 10 dana sam cuo za sajt pa sam napisao dosta komentara a neki je bio savet za zastarelu temu (nisam video datum),pa mi je neko rekao da me mogu staviti kao spamera.Sta to znaci?
Ako moze par sitnica sto se tice foruma
-Da ima neki pregled profila i ikonica da li je na forumu ili ne
-Da svaki "profil ima licnu kartu"
i to je to
ipod maniac:
spamer, vise o ovoj reci saznaj ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/Spam_(electronic)
ukratko, na forumu to je onaj koji krsi pravila, pise nepotrebne stvari, ide u off...
vec postoji opcija da se vidi ko je online, pise dole, nije ovo sajt za upoznavanje, pa da tu bude potrebe za "licnom kartom", tu su najosnovnije ifnormacije o clanu, sve ostalo bi bilo nepotrebno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Znam da je u 5 do 12,ali šta mislite o ovome:da bi se sprečilo uzastopno postovanje,i olakšao posao modovima.Znači da ne može uzastopni post,neka softverska zabrana!
tehno maniac, nece da moze, zato i postoji opcija izmeni. A ako bi stavili bilo kakvu zabranu to bi znacilo da niko ne moze da ostavi 2 posta uzastopno u razmaku od 1 ili vise dana sto bi predstavljalo veliki problem
Ne mislim to nego da kad neko drugi odgovori da tek onda može da napiše post,ako me razumeš,znači ne vremenski period,nego kada neko drugi posle mene napiše poruku da tek onda ja mogu da odgovorim,razumeš?
tehno maniac, pa ja ti sad rekoh nesto a ti nisi skontao. To o cemu ti pricas je ovo sto sada postoji, znaci ako ja napisem post, ti odgovoris, onda nije problem vremenski period izmedju moja 2 posta. A sta ako ja postavim pitanje i niko mi ne odgovori? to znaci da je vise ne mogu da pisem na tu temu? Ili ako mozda pored prvog posta mi se pojavi jos neki problem pa hocu i za to nest oda pitam onda moram da cekam da mi prvo neko odgovori na prvi post da bih mogao da nastavim? To je suludo i potpuno nepotrebno... Videces sta ce ti drugi clanovi pa i moderatori odgovoriti...
P.S. Pa bilo je vec reci o ovome ako se ne varam, procackaj forum
Pstoji nesto sto se zove "Pravila otvaranja tema i davanja odgovora" koje svi trebaju da procitaju. Sve je vrlo jednostavno ako zelis da postujes pravila kuce. Znaci, nema potrebe da se postuje uzastopno kao sto neki rade, vec jednostavno ako zelis da dopunis post to uradis uz pomoc opcije "izmeni". A ako posle odredjenog vremenskog perioda zelis nesto novo da kazes tj novi post da napises i da se opet ta tema zacrveni treba da prodje par sati, to nije problem i to nije spamovanje. Uostalom, sve je lepo, citko i vrlo jasno objasnjeno tako da stvarno ne vidim potrebu da se uvodi to sto ti predlazes ali eto, videcemo sta moderatori misle u vezi tvog predloga.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.