Slanje SMS-ova preko ovog sajta

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Slanje SMS-ova preko ovog sajta

Post od Witcher »

Mislim da bi jedan ovakav sajt trebao da ima opciju slanja SMS poruka na telefone, bar nashih mreza...
Npr. Clanovima foruma da bude omoguceno 2-3 poruke dnevno da posalju...8)

Znam da ovo nije bas jednostavno sprovesti u delo, ali eto dao sam predlog na razmatranje...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Hvala na predlogu ali kako stvari stoje (kod nas u Drzavi generalno) ta varijanta nikako nije isplatljiva, a i napravilo bi se samo haos od sajta i foruma... Jer bi ljudi masovno otvarali nove naloge kako bi slali poruke, to bi zagusilo kompletan sajt, a maltene bespotrebno, jer bi islo na stetu kvaliteta sajta, brzine ucitavanja, a uopste ne bi doprinelo povecanom dolasku posetilaca zbog stvari zbog kojih postoji MobilniSvet.com. I sve to, nimalo isplatljivo i jednostavno zarad nicega.
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Ok, razumem...nazalost si u pravu...Mislio sam i na to, ali opet sa druge strane sam mislio da uz neke limite bi mozda bilo izvodljivo i ne bi dovelo do prevelikog zagusenja...recimo da to bude dozvoljneno korisnicma koji imaju preko 50 ili 100 postova (sa onim ogranicenjem od min. 100 karaktera po postu), mislim da ne bi izazvalo nezeljene efekte koje si gore naveo...:unsure:

Pozdrav!
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Opet se svodi napitanje isplatljivosti... Treba uloziti dosta parau to, a sa tim MobilniSvet nece dobiti na kvalitetu ili nesto vecem rejtingu nego sto jeste... Pa i da se ne napravi nikakvo opterecenje, opet tamo nekom treba sve to kesirati... Ako bi to vec neko napravio, bilo bi bolje da napravi zaseben sajt, na kojem bi naplacivao reklamu, a imao bi posecenos samo zbog SMS-a. A ovako MobilniSvet ima vec dovoljno svojih komitenata sa kojima saradjuje, tako da to ne bi nista doprinelo boljem...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Crash Owerride
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 05:04
Kontakt:

Post od Crash Owerride »

Sto se rejtinga tice - siguran sam da bi pomoglo, a i posecenost bi porasla.
Sto se sajta tice - ne mora poseban, moze i ovaj - malo se doradi, samo - moze drugi server da bude, kako ovaj nebi bio opterecen.
Sve u svemu, kako vam volja, al - da, bilo bi dobro da ima free SMS servis - recimo 5 komada po uclanjenju, pa da ima mogucnosti da se dokupi kredit ...
Razmisli malo o tome - mislimd a bi vredelo.
Pozdrav! :uhuh:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Moje skromno misljenje o ovome je da bi ipak trebalo ostaviti tu opciju operaterima i internet provajderima kojima je ipak lakse i mozda isplativije da tako nesto sprovedu u delo.
A i na internetu ima dosta specijalizovanih sajtova koji se time bave odavno...
Kod nas znam nekolicinu provajdera koji imaju tu mogucnost,zbog reklame,naravno ne mogu da kazem koji su u pitanju,mada ipak SMS za dz uglavnom mogu slati samo pretplatnici(broj poruka je naravno ogranicen).

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Na nekim sajtovima se ne moze skinuti mp3 pesma,slika,... bez kredita
Da bi skinuli mp3 treba vam 100 kredita a kredit se dobija (puni) tako sto se postuje,1 post=5 kredita itd.Na taj nacin bi se mogli resiti neki problemi...
MNJIH!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,mislim da nema potrebe za raspravom oko toga jer free sms na ovo sajtu nece biti,a mi smo postavili vec par linkova gde mozete tu uslugu naci.... :wink:

A posecenost ce se povecati samim tim shto je ovo jako kvalitetan i pouzdan sajt,i mislim da je jedan od najboljih vazanih za mobilne telefone kod nas,tako da ima i drugih nachina da se posetioci privuku... 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Vulle_NS napisao:Na nekim sajtovima se ne moze skinuti mp3 pesma,slika,... bez kredita
Da bi skinuli mp3 treba vam 100 kredita a kredit se dobija (puni) tako sto se postuje,1 post=5 kredita itd.Na taj nacin bi se mogli resiti neki problemi...
To bi tek bio problem, bilo bi milion spam postova na forumu. A ni tako adminu nije dzabe sms, misli o tome... ;) A i opet to je mp3, ti sajtovi koji ga imaju ga dobiju dzabe... :)

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Slozio bi se sa Dexterom,naravno samo sam pomenuo kako je to reseno na nekim sajtovima.Inace nije mi od velike vaznosti sms-free :wink:
MNJIH!

Denial of Service
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 00:32

Post od Denial of Service »

Mislim da bi Free-SMS oborio ovaj sajt za 20 minuta,treba ga hostovati na nekom industrijskom serveru i onda bi tako nesto doslo u obzir.
There are only 10 types of people in the world:Those who understand binary and those who don't...
1 0 1 0 0 1 1

Odgovori