nepreciznost cenovnika?

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Misa011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2005. 07:45

Post od Misa011 »

kalinicm napisao:Prvo, generalizacija tipa 80% nisu tačni a proverili ste 1 firmu za par modela i desilo se da ih nemaju nije tačna u startu. Cene se ažuriraju vrlo često(čak i češće nego što piše na sajtu) i veoma su tačne u najvećem broju slučajeva, Tehnomarket je do sada imao tačne informacije ali ćemo ih proveriti pošto je ovo prva pritužba na iste...
Evo i mene je ovaj tvoj post naterao da se uclanim!
Trazio sam juce ujutro K700i, zvao otprilike prvih dvanaest radnji, od PRonto-a, pa do Sajam mobil-a, ukljucujuci i Tehnomarket koji mi je blizu, pa sam i njiih zvao, i ako mi cena nije bas, da budem iskren, odgovarala.

Epilog: Niko nije imao telefon, ni u to vreme, ni par dana pre, svi su mi pricali, zovi popodne ili sutra, a tako su pricali i pre dan, dva.

Sve u svemu, niste vi krivi, ali ne verujem da cu posle ovog iskustva posecivati mobilni svet ne znam koliko, jer sam bacio vreme zovuci te sve firme, a nisam nista uradio! :(

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

1. Ceo Avgust su dobavljači telefona na odmorima i to prouzrokuje dosta problema u nabavci, tj. telefona u prodaji ima malo i cene su im nešto veće.

2. Trenutno je nestašica K700i, a ja ću sada sve ponovo da ih pozovem i proverim.

Razumem poslednju rečenicu u potpunosti, a Vama preporučujem da probate za nedelju dana kada stigne nova količina K700 koji bi trebalo da bude jeftiniji.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Misa011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2005. 07:45

Post od Misa011 »

Dobro, nisam bas mislio da necu vise nikad svratiti na mobilnisvet.com, naravno da su komentari korisnika telefona i forum vise nego korisni (testove ipak citam na engleskom) ali opet, treba zaista ozbiljno poraditi na tom problemu, jer ovo je ipak malo smesno i kako sam vise - manje prvi put na sajtu, ostavlja vrlo ruzan i negativan utisak, i sto je najgore od svega, potpuno ponistava svaki trud ekipe koja odrzava sajt!!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ma takvi su vam nasi prodavci. :dry: Nebitno pisu li cijene na ovom sajtu, nekom drugom, u oglasima, ili dje bilo...
Ko god da trazi telefon u Bg-u (bar da ga ja znam) obicno mu kazu da dodje sjutra ili tako nesto... :dry: I tako iz dana u dan... I sto im to znaci?!!??!! :x

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja nisam imao problema oko kupovine mobilnog uglavnom,mozda zato shto sam iz Bg pa znam gde treba da idem a i zato shto se pre kupovine raspitam i posle mi nije teshko da obicem tih par radnji i da ga pazarim... :roll: :wink:

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Meni se desilo da sam, kad sam kupovao 6630, zvao sve radnje sa spiska za taj dan. Mislim da su samo dve ili tri radnje imale ono shto su reklamirale (telefon i cenu sa sajta). :o 'Nuff said... :x

ZedPi
Chance favors the prepared mind.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ok, ovako:

ja mislim da se tachnost cena na sajtu popravila, jer sam bash danas (juche tj u chetvrtak) zvao za neke telefone i sve cene su bile tachne!!! :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

ja ne znam kako stvari stoje u BGD-u... ja sam iz NS-a. ovde su cene ujednacene, tj.svuda su iste gde god isli trazili, uvek cete dobiti istu cenu...hm, chudno??
1. pitanje: kad cete ubaciti firme iz novog sada sa njihovim cenovnicima?
/ako nemate ko da vam t radi, evo, ja cu :-)/
2. konstatacija: u BGD-u su prodajne cene bolje od nabavnih u NS-u... koliko god to chudno zvuchalo

Denial of Service
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 00:32

Post od Denial of Service »

Jako je tesko raditi sa ljudima,pogotovo sa onim koji drze te famozne prodavnice,stoga neka vas ne cude nepravilnosti sa cenama,one su cesta pojava jer ljudi ili neumeju da rade taj posao ili bas nemare puno za njega.

POZDRAV
There are only 10 types of people in the world:Those who understand binary and those who don't...
1 0 1 0 0 1 1

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Shta se dogadja sa cenovnikom? vec 10-ak dana nije updatetovan... jel to zato sto se ne menjaju cene ili ne stizhete? :wink:

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Moram da pohvalim ovdje sajt, jer svi navode loše primjere... kupio sam dva telefona pomoću podataka sa sajta, telefona za zvanje, i prijatelja koji ponekad svrati u BG na kratko... dakle, u pitanju su modeli koje nemaju sem 3-4 radnje, dakle - ne možeš ih naći gdje god i kad god svratiš. Jedan od njih - N-Gage QD za mene - sam "uboo" pomoću Mobilnisvet.com, jedan jedini primjerak, po najnižoj cijeni, isti dan kad je stigao u radnju. :)

Možda je bila slučajnost, ali - hvala sajtu na pomoći! Treba odati priznanje, jer mnogi zaboravljaju da su informacije tačne i ažurne češće nego što to nisu.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Kompletan cenovnik se redovno update-uje, datum izmene cena nije bio update-ovan - ogroman propust. :uhuh:
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Sajt je odlican bez obzira to sto cene nekad nisu tacne ali za to ne moze da se krive autori sajta jer vlasnici prodavnica kazu da imaju ono sto nemaju i misle da ce da nabave.Sve za zavisi od prodavnice do prodavnice.Npr. ja sam kupio mpx200 u Logic shop-u (nije nikakva reklama) a informaciju sam pokupio sa ovog sajta.ZATO TACNOST CENA ZAVISI OD PRODAVACA TELEFONA.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Tražio sam cene (i da li uopšte imaju model) preko xxxx oglasa, pa to je ljudi smešno, svašta napišu a kad ih direktno pitaš - ili nemaju ili nemaju pojma šta pitaš.
E, totalno iskustvo - otišao na "Proizvođače", ispisao tel.broj.radnji - okrenuo brojeve - od prvih 3 - svi imaju, i BAŠ po toj ceni - otišao, kupio. :)

borisdj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Maj 2006. 15:50

Post od borisdj »

Smatram da krivicu za delimicno netacne informacije u cenovniku snose prodavaci u potpunosti. Najveci problem je sto dosta modela te firme uopste nemaju i niti znaju kad ce opet dobiti. Ja sam nekoliko radnji zvao za neke modele (D600,6280) i kazu sad nemamo ali bice za desetak dana. Vlasnik verovatno uvek kaze da ima sve modele iako ih nema da bi oni koji hoce da kupe telefon otisli u tu firmu pa ili ce ih nagovoriti na drugi model ili da sacekaju dok dobiju taj.
Jer ako bi rekao da nema neke modele mi se ne bi ni obracali toj firmi kad bi pisali da nemaju taj telefon a i smatrali bi je losom firmom zbog nedostatka odredjenih modela.
Mislim da ljudi odgovorni za cenovnik samo uzmu spisak sa cenama svim modela od prodavaca umesto da insistiraju kod prodavaca( i kod gazde i kod radnika) da im daju tacne informacije,to jest koje modele trenutno imaju a koje nemaju. To se moze i lako proveriti, da neko kasnije dodje kao kupac i pita za pojedine modele pa ce se videti da li lazu.
Ovo bi bilo malo zahtevnije za radnike mobilnog sveta ali mislim da bi se isplatilo.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

hmm,to shto govorite nije tachno...Imao sam priliku da budem prisutan pri azuriranju spiska..Svako ima svoj spisak,preko telefona se izdiktira koje telefone imaju u radnji i eto... A to shto ga nema kada vi zovete/dodjete je drugo...obichno u prodavnici imaju samo po jedan model i onda spisak se azuriara a oni posle sat vremena prodaju telefon i onda ga nema iako pishe da ima do sledeceg azuriranja ili dok im ne stigne roba..za chas se promeni situacija u prodavnici jer mogu da prodaju a isto tako moze u toku popodneva da im stigne nova tura tako da..

Budite razumni,nije lako sve to obaviti...

borisdj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Maj 2006. 15:50

Post od borisdj »

Dobro ali zar nije malo cudno to sto po cenovniku skoro sve radnje imaju vecinu modela ovde izlozenih. To bi bio bas velik broj telefona i cisto sumnjam da svi imaju sve pa i onda kad se azurira spisak. Svi ocekujemo da imaju bar one najtrazenije modele a nekad ni te ne mozemo naci. Druga stvar na jednom mestu su mi rekli da nemaju odredjeni model vec 15 dana a spisak azuriran dva dana ranije. Kako to objasnjavas? Da se razumijemo ne ocekujem ja potpuno savrsen cenovnik ali ovde se ponekad bas puno fula iz ranije vec spomenutih razloga.

AcaNBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 13:37
Kontakt:

Post od AcaNBG »

Au koja je prevara ovaj forum. Postavim normalno i ljudsko pitanje i post mi se izbrise. Zasto se kace cene telefona bez pdv-a, kad su sve radnje maloprodajne. Vidim na sajtu cenu za motorolu v3 140 i koji eu...odem u radnju...kad ono 170 i neki eu. I svi telefoni su cena sa sajta + pdv. Mislim da se ovo pita dosta ljudi jos, ali im je verovatno post nestajao kao moj...
A vi kako te?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,pa naravno da se cena menja ako ti odesh u radnju i trazish rachun itd i onda upada PDV...E sad lepo sedi i zapitaj se malo,pa sutra idi opet u radnju i nemoj da pomi njesh rachun i PDV i da vidimo kaoju cenu ce ti reci...
Shto prodavci vole te pametnjakovice,pa chim dodju oni im lupe cenu za 50e vishe i nema shta da se bunish,trazio si,dobio si...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ja nisam imao problema sa cenovnikom, koji god sam tel trazio, pisala je realna cena iz prodavnica...

PozZ

Odgovori