Bolji forum

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?

Da li ste za nov forum?

Da.
14
56%
Ne.
11
44%

Ukupno glasova: 25

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Bolji forum

Post od Ertan »

Smatram da trenutno forumsko resenje, tj. trenutni forum nije na nivou na kome bi trebao da bude. Siromasan je opcijama, a ni izgledom se ne moze pohvalit. Neznam zasto je to tako, jer je forum prilicno aktivan i moja kritika ili bolje reci predlog je da se instalira nov, bolji, lepsi i bogatiji forum. Pozdrav.

macko_^
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Jun 2006. 18:45

Post od macko_^ »

Ako moze na neki nacin opcija TRAZI da bude popreciznija zato sto daje mnogo rezultati koji se neupotrebljivi to je moje mislenje ako gresim izvinite i popravite me.
pozdrav

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Forum mozda jeste siromasan opcijama, ali samim tim je i dosta pregledan i lak za upotrebu! Postoje forumi koji su mnogo bogatiji opcijama ali su zato veoma konfuzni pogotovo za nove korisnike... Zato mislim da bi trebale samo sitnice da se poboljsavaju (npr "Trazi", koja mi retko kad izbaci ono sto trazim) a ne da se menja ceo forum...
PozZ

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Izgleda da će se uskoro pojaviti nov forum pa pričekajmo još malo... 8)
Ova verzija nije toliko loša,iako na prvi pogled izgleda prejednostavna i siromašna opcijama.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ova verzija se pojavila pre neki mesec,sto bi covek sada menjao opet forum,otkud ti ta informacija!?
Pozdrav 8)

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Pa admin je pominjao skoro promjenu servera a time i moguću "reviziju" foruma,ako sam dobro pročitao/zapamtio...Ako nisam,praštajte. :) 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

To je rekao zbog toga sto su bili neki problemi,nije mogao da se otvori forum,i da ce mozda biti promena servera.A oko novog foruma nista nije rekao,a ne znam sta fali ovom ovaj je sasvim ok,jeste da treba da se uradi opcija trazi to se lako uradi,i mi smo pricali da se stavi u profil da napises koji telefon imas.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kako kome ali meni ovaj forum funkcionise savrseno i ja ne bih nista menjao na njemu :uhuh: ........................
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Nema nikakvih izmena na forumu, barem ne velikih po pitanju dizajna i slično. Postoji mogućnost da se dodaju neke opcije na postojeći forum i to je za sada sve.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ih bre,pa vi bi stalno da menjate forum? Dobar je forum samo fali par opcija,nadam se da ce ih admin ubaciti u skorije vreme... :wink:

Odgovori