Predlog - MS majice
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
smart_girl
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hm,shto se tiche nicka mislim da je to bzv. a u vezi telefona takodje mislim da je bzv. staviti neki novi model telefona jer ce se to isfurati,ali onakav telefon kao shto je stavio blade bre na prvoj slici shto je okachio je sasvim ok...
Mada fino bi izgledalo kad bi bile crne majce pa se stavi na ledjima kod vrata inicjali kao "MS" a napred neki logo MOBILNISVET...Ne znam,dajte predloge pa shta se usvoji...
Mada fino bi izgledalo kad bi bile crne majce pa se stavi na ledjima kod vrata inicjali kao "MS" a napred neki logo MOBILNISVET...Ne znam,dajte predloge pa shta se usvoji...
- blade_bre
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Ok, dosta je bilo price.
Oko NICKA cemo porazgovarati u medjuvremenu. Licno nisam za to, ali ako vecina zeli onda ce biti. Napravicemo glasanje kad sredimo dizajn.
Model telefona, u bilo kom smislu - nikako. Necu ni komentarisati vise.
Dakle, KACITE ideje, nacrtajte logo, "mobilnisvet.com", bilo sta.
Moje radove dobijate od nedelje, kad mi prodje ispit.
Takodje moze biti vise verzija majica. BELA, CRNA... + zenska - muska. Znaci 4 razlicite majice.
P.S. Ako smislite nesto novo, DVA puta razmislite da li da predlozite
Oko NICKA cemo porazgovarati u medjuvremenu. Licno nisam za to, ali ako vecina zeli onda ce biti. Napravicemo glasanje kad sredimo dizajn.
Model telefona, u bilo kom smislu - nikako. Necu ni komentarisati vise.
Dakle, KACITE ideje, nacrtajte logo, "mobilnisvet.com", bilo sta.
Moje radove dobijate od nedelje, kad mi prodje ispit.
Takodje moze biti vise verzija majica. BELA, CRNA... + zenska - muska. Znaci 4 razlicite majice.
P.S. Ako smislite nesto novo, DVA puta razmislite da li da predlozite
...shit happens... keep d smile!
A šta mislite na formu DRESA? Napred ide glavni sponzor, tj. (odlično ovo izgleda, bravo Milan)
, umesto grba "ITsvet", pozadi broj (recimo datum registracije), iznad nick (samo manji nego obično ime na dresu), ispod ime firme koja je raspoložena da (plati bre, da) se reklamira.
(sad će blade_bre da me ubije jer sam razmislio samo jednom
)

, umesto grba "ITsvet", pozadi broj (recimo datum registracije), iznad nick (samo manji nego obično ime na dresu), ispod ime firme koja je raspoložena da (plati bre, da) se reklamira.(sad će blade_bre da me ubije jer sam razmislio samo jednom
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ako nabaciš sve nikove, em će biti nečitljivo, em "gde su tu sponzori, nema mesta". Tehnički gledano, od nikova nema ništa - svaka majica mora da se "provlači" posebno za svaki nick
... golem posao... Znači personalizacija-no way... mora da bude univerzalno, 1-na majica...

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

mali doprinos temi, nista posebno
--------------------------------------------------------------------------
a zasto ste vi toliko protiv nikova.. slazem se da je to golem posao ali svako ziv moze onda nosit tu majicu, i ko nije clan i ko jeste clan foruma (mislim bikvalno..) a ovako svako ima unikatnu..
ne znam, ja sam za nick a sad ako mogne ili ne to je druga stvar.. a za sve nikove trebas ispisat komplet majicu a na kraju.. cemu to.. s tim se ne slazem
zar vi mislite radit na stotine majica... hmmm.. nema nas ni 20 aktivnih clanova
ljudi nesto mi kaze drug da su u rojaltonu on i njegova druzina dobili neke majce ali je na njima morao biti ucrtan logo istoimene radnje pa probajte kod njih ono za nick je u redu ideja jer onda bi za mene to bila unikat majca zato sto niko nema majcu sa nickom loshmy a ovako bi svi imali iste 
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Meni je jako glupo uraditi npr.10 ili 20 majica,sta ako hoce jos neko,sta on ne moze vi ste vec rezervisali ko ce.Evo gallee vec je stavio sebe na spisak i to je to,ne znam ne pricam u svoje ime voleo bih da imam takvu majicu ali zasto ako hoce neko,zasto da je ne dobije.U listi istaknutih clanova ima nas 48,po meni bi bilo mozda uredu da se uradi oko 50 primeraka i da se ponudi svima,ali prvo onima koji su najzasluzniji za forum,ako neko nece i ostane neki primerak onda da dobiju i ostali clanovi.Ili napraviti 50 ili ne praviti uopste ili napraviti za sve koji se jave i kraj,opet ponavljam da ne pricam u svoje ime niti da toliko jako zelim da imam majicu,ako budem mogao da je uzmem uzecu
Ovo kazem jer mi je malo glupo da dobije neko ko je od "juce" na forumu,a da ne dobije neko ko je tu godinama i koji ima silne poruke 
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...