100 Karakera
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- EsCoBaR
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
Hmm, neko rece da bi ukidanje pravila kvarilo koncept i izgled foruma.. E pa ja mislim (slozice se i drugi) da se tek sa ovim pravilom desava to.. Naime, smesno je kad neko kuca 10000 smajlija ili lupa neke gluposti da bi popunio 100 karaktera.. Mislim dajte ljudi, pa na malo ozbiljnim i jacim forumima ne postoji ovo pravilo (nemojte pogresno da me shvatite, pod jacim i ozbiljnim mislim na forume druge tematike ne o mob. telefonima.. cak i ja ovaj forum jedini koristim kad su u pitanju ove 'djavolske' stvarcice bez kojih ne mozemo..
).. Mislim nisam ja nista ovde da sudim, ali samo iznosim moje misljenje..
100 karaktera....... eto vidite.. mislim ljudi, budite realni!

100 karaktera....... eto vidite.. mislim ljudi, budite realni!

Hmmmm.......jeste to pravilo korisno i moze da pomogne u kvalitetu foruma,ali gledajte drugu stranu:Sta je bolje,da dodje neki marsovac i iz ciste zajebancije napishe recimo "jedi g...a",ili da se zbog neophodnosti 100 karaktera raspishe i nalupeta kojekakve opscenosti,kao shto se desavalo u komentarima o telefonima?Mislim da treba uvesti ogranichenje po statusu,gde bi recimo slucajni prolaznici morali da pune 100,neredovni uchesnici 90 i tako dalje s tim da donja granica bude 50 karaktera i da manje ot toga mogu samo administratori ili moderatori da pishu.Ionako vecina nas uvek debelo prevali tih 100,ali ponekad kada je potreban samo kratak odgovor 100 karaktera stvarno zna da nervira...
eto,to je moj predlog....
eto,to je moj predlog....
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
ovako:
ja mislim da je uvedeno to shto sve iritira , tih 100 djavola, radi smanjivanja rizika i povecjavanje odbrane od flodovanja, do neke mere...
ali ja mislim da treba da se ukune, jer kao shto je Wobby, rekao, kada hocjesh neshto pametno da kazhesh u kratkim crtama, smorish se jer morash da stavljash po 1000 uzvichnika i smajlija...
ja mislim da je uvedeno to shto sve iritira , tih 100 djavola, radi smanjivanja rizika i povecjavanje odbrane od flodovanja, do neke mere...
ali ja mislim da treba da se ukune, jer kao shto je Wobby, rekao, kada hocjesh neshto pametno da kazhesh u kratkim crtama, smorish se jer morash da stavljash po 1000 uzvichnika i smajlija...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
PROTIV
Iz prostog razloga jer se ovako dobijaju kvalitetniji postovi i sprecava se "naguravanje" broja postova sa postovima tipa "slazem se..." "u pravu si..." "i ja tako mislim...", sto sve zajedno daje na kvalitetu i strucnosti foruma...
Iz prostog razloga jer se ovako dobijaju kvalitetniji postovi i sprecava se "naguravanje" broja postova sa postovima tipa "slazem se..." "u pravu si..." "i ja tako mislim...", sto sve zajedno daje na kvalitetu i strucnosti foruma...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
mislim da ispod 60-80 karaktera ne mozesh nista konkretno da potkrepish,pa je onda bolje i da ne kazesh,jer tema gubi smisao ili delimicno ide u off topic!Recimo dodje lik i kaze moj fon to i to,o a ovaj to i to..a onda mu neki drugi member foruma kaze to care...bravo kralje
mislim razumete
a onda se nadoveze njih jos 10...
i ode cela teme,onako krajnje i beskorisno u drugom pravcu!Tako da mozda bi ovih 100 karaktera moglo sankcionisati bar na 60-80 

Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10