Forum predlog
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
Kada se bude radio redizajn sajta, onda će se i forum inovirati do mere koju mislimo da treba. Inače, sem mobilnih telefona, nažalost, nikad neće biti tema o drugim stvarima iako sam pustio temu konekcije da se provuče. Poenta ovakvog postupka jeste smanjenje bandwidtha koji je izuzetno skup, a pre svega svih poseta koje nisu vezane za mobilne telefone isključivo. Možda sve ovo zvuči rigidno i nepromišljeno, ali je to jedini način da mi posete u statistici realno prikazuju samo ljude koji su tu zbog aparata i ničeg drugog. Takva su pravila biznisa, koja se ni meni lično često ne sviđaju jer su puna ograničenja.
Što se tiče Opere, tačno je da prilikom razvoj nisam uopšte ni video kako sve to izgleda u tom browseru. Kada se bude radio redizajn, sigurno će biti svuda isto kao i u Exploreru i Firefoxu za koje je MS optimizovan. Baš sada radim neki novi sajt koji identično izgleda u svim browserima.
Što se tiče Opere, tačno je da prilikom razvoj nisam uopšte ni video kako sve to izgleda u tom browseru. Kada se bude radio redizajn, sigurno će biti svuda isto kao i u Exploreru i Firefoxu za koje je MS optimizovan. Baš sada radim neki novi sajt koji identično izgleda u svim browserima.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
To se slazem, ali skoro je rekao da ce da sredi sat (mada to nije do njega vec do servera), a i josh stoji 2004 u footer-u, i od toga josh nishta...Dexter napisao: A Milan je uvek govorio shta ce biti...i retko da je neshto rekao a da to posle nije uradio....
Ili u startu odma iskljuchi mogucnost i kaze tako da nema zabune...
Ja se zbog gore pomenutih stvari uopshte ne ljutim, niti mi te sitnice smetaju, ali samo pominjem...

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨