Predlog...

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Opcija"Izbrisi"postoji povremeno,nisam primetio neku pravilnost u njenom pojavljivanju a kalinicm mi nije odgovorio zasto je nema stalno i gde/kad se ona pojavljuje!?
Nego jel se slazes kalinicu da postavis nekako tekst pravilnika foruma (u krupnom fontu,pa jos boldovano najvaznije) jer se dosta ljudi prijavljuje u zadnje vreme i odmah krenu da krse pravila foruma jer sticky-je niko i ne cita nego odmah krene sa malim oglasima po forumu,otvaranjem po nekoliko identicnih tema u razlicitim sobama,tema koje su bile po vise (desetina) puta,kao o formiranju baterija i slicno...
Sve bi se to predupredilo ili barem smanjilo ako novajlija pre pristupanja forumu mora da procita pravila,prihvati ih i tek onda bude registrovan!?
Pozdrav 8)
Poslednja izmena od Lomnica_city u Pet, 14. Apr 2006. 17:35, izmenjeno 1 put ukupno.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Lomnica_city, , ma dzabe i da ima to da se procitaju pravila foruma prilikom registorovnja , kada to niko i ne chita , nego samo odma klikne na ono "da imam vishe od 13 godina i slazhem se sa uvjetima" ili neshto tako :| 8) :wink: :) :D :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kad kazem TEK ONDA da moze da se registruje,mislim da se ubaci jos malo koda u pravljenju stranice,kao sto na primer ne mozes da instaliras neki softver ako ne skrolujes tekst na dole do kraja (mada ni tad ne moraju da citaju),jer je dotad dugme Next (ovde bi bilo Register ili tako nesto) zatamnjeno i ne moze da se klikne na njega!
Mada bi verovatno bilo dovoljno da se prihvati na kraju,bar ce deo njih procitati,pogotovo ako je krupnim slovima pisano i jos podebljano da"bode oci"!
Pozdrav 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

a da stavi i da novi clanovi moraju da prodju fizicke i psihicke testove... retzimo fizicki test 30 sklekova za zene i 50 za muskarce i ko prodje onda test znanja... naravno opcija registruj se bi bila zatamnjema dok se to ne uradi... :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

akki, :D :lol: , ali bi onda svako morao da ima web kameru , a i ja koji imam 15 godina , ne mogu uraditi 50 sklekova , barem ne odjednom , onda bi trebali za mladje clanove 10 sklekova 8) :P :wink: :) :D :lol: . a psihicki bi mogao , kako glasi pitagorina teorema , 1. njutnov zakon.... :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

akki,sarkazam bas i nije na mestu,ja sam ono ozbiljno mislio,da i tebe ne smara sto se na svakih par dana vrte jedne iste teme,sigurno ne bi otvorio temu za SE kodove da ne pitaju vise novajlije koje mrzi da traze po forumu,kao da je to ne znam kolika nauka!
Pozdrav 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ma salio sam se... bilo je jace od mene... u pravu si ti... samo ne vidim kako tjes nekog da neteras da procita pravilnik i zbog toga takav post... a da me smara to smara me... :roll: :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

rodny
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Jun 2006. 13:13

Post od rodny »

jedan predlog glede sajta a mozda i prodavnica. Naime na sajtu ima puno posetilaca i iz drugih mesta, država (konkretno ja sam iz Republike Srpske) i bilo bi odlicno kada bi se kupovina mogla vrsiti putem poste, odnosno narucis tel u nekoj od prodavnica sa sajta i putem pouzeca platis tel i postanske troskove.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

rodny mozes pozvati zeljenu prodavnicu,shop i pitati za takvu vrstu usluge.....mozda to neko i radi samo se trebas malo raspitati 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori