Brisanje postova
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ko radi taj i greši, svakako nije obrisana sa namerom. A to opet nije razlog za dizanje panike, pa narašće nova, lepša, veća...
● PRAVILA FORUMA ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Namerno sam te citirao....primeti sad sam zaštovla-do napisao:A zasto je samo ovde zabranjeno citiranje celih postova???![]()
Ovo je samo na ovom sajtu zabranjeno a kod svih drugih foruma je dozvoljeno! Znam da sam novi clan (to kazem da me ne bi odmah napali kako sam tek dosao a vec pametujem) ali forum citam vec dogledno vreme mada sam se tek nedavno uclanio.

Nokia C6
@gameforce
Znam da su to sve pravila foruma i ne trazim da se zbog mene menjaju, ali sam mislio da se mozda mogu malo prilagoditi prema ostalim forumima
Ne bih da na kraju ispadne da sam se uclanio zbog kritika, svidja mi se forum, samo me je interesovalo zasto ima toliko razlika naspram ostalih.
Neces verovati, ali imam jos jedno pitanje
Zasto me sajt odloguje sam posle ~10tak minuta? Taman procitam par tema i htedoh da napisem post kad ono moram se ponovo ulogovati?

Znam da su to sve pravila foruma i ne trazim da se zbog mene menjaju, ali sam mislio da se mozda mogu malo prilagoditi prema ostalim forumima

Ne bih da na kraju ispadne da sam se uclanio zbog kritika, svidja mi se forum, samo me je interesovalo zasto ima toliko razlika naspram ostalih.
Neces verovati, ali imam jos jedno pitanje

Zasto me sajt odloguje sam posle ~10tak minuta? Taman procitam par tema i htedoh da napisem post kad ono moram se ponovo ulogovati?

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
zašto bih ovako citirao kada odgovaram na prvi redvla-do napisao:A zasto je samo ovde zabranjeno citiranje celih postova???![]()
Ovo je samo na ovom sajtu zabranjeno a kod svih drugih foruma je dozvoljeno! Znam da sam novi clan (to kazem da me ne bi odmah napali kako sam tek dosao a vec pametujem) ali forum citam vec dogledno vreme mada sam se tek nedavno uclanio.
vla-do napisao:A zasto je samo ovde zabranjeno citiranje celih postova???![]()
Nokia C6
Zanimljivo je da je moderator ili administrator obrisao sve moje komentare iako su imali korisnih saveta u njima,cak su onemogucili postavljanje novih pod ovim potpisom,hvala lepo,zaista unapredjujete sajt,ovo se odnosi na komentare koje sam napisao ispod modela Samsung F480. Komantari nisu bili niti uvredljivi niti nelegalni,a tamo sam se potpisao kao urnebes,super ste.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Jan 2009. 17:36
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Jan 2009. 17:36
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Zamolio bih Vas da mi makar povrsno kazee zasto su mi je obrisan post na temi viewtopic.php?t=15670&start=520 u vezi playera koji podrzavaju subtitle za OMNIU?
...unapred zahvalan
...unapred zahvalan
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
A zašto 2 x ponavljaš pitanje?
Prvo zato što za Windows Mobile postoji tema za programe a drugo zato što to što je počelo da se u svakoj temi o telefonima priča o programima (naročito su popularni Garmin i sl) što je čist SPAM.
Prvo zato što za Windows Mobile postoji tema za programe a drugo zato što to što je počelo da se u svakoj temi o telefonima priča o programima (naročito su popularni Garmin i sl) što je čist SPAM.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
1.Ne ponavljam.Nije do mene vec do servera.I u ovoj temi ne postoji opcija "Izmeni".
2.Ne vidim zasto bi bio spam?Ako neko pita za misljenje,da li bi trebao da se oglusim na to?
Ako je pravilo da ne odgovaram na pitanja korisnika foruma,ma koliko se ona ponavljala(a maksimalno se trudim da pomognem svima,posebno sto se tice korisnika WM uredjaja),onda u redu.
Postovacu i to (nepisano) pravilo.
2.Ne vidim zasto bi bio spam?Ako neko pita za misljenje,da li bi trebao da se oglusim na to?
Ako je pravilo da ne odgovaram na pitanja korisnika foruma,ma koliko se ona ponavljala(a maksimalno se trudim da pomognem svima,posebno sto se tice korisnika WM uredjaja),onda u redu.
Postovacu i to (nepisano) pravilo.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Prema pravilima foruma:
Taj koji je postovao tu u temi za Omniu je prekršio:
NOVA TEMA
#1 morate potražiti da li slična tema već postoji na forumu da ne bi bilo više istih tema (koristite opciju Traži u dnu foruma)
(pošto postoji tema za programe za Windows Mobile...)
A onaj koji mu tu odgovara a ne usmeri ga na mesto gde treba je prekršio:
ODGOVORI
#1 offtopic će se najstrožije tretirati, tj. brisaće se post bez obzira na količinu teksta
(čim se nalazi u pogrešnoj temi to je off)
Taj koji je postovao tu u temi za Omniu je prekršio:
NOVA TEMA
#1 morate potražiti da li slična tema već postoji na forumu da ne bi bilo više istih tema (koristite opciju Traži u dnu foruma)
(pošto postoji tema za programe za Windows Mobile...)
A onaj koji mu tu odgovara a ne usmeri ga na mesto gde treba je prekršio:
ODGOVORI
#1 offtopic će se najstrožije tretirati, tj. brisaće se post bez obzira na količinu teksta
(čim se nalazi u pogrešnoj temi to je off)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.