Pitanje za administratore i moderatore
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Evo ja da prosledim kritiku i pitanje.
Dobio sam mail od djubre@myrealbox.com sa naslovom Pristigla je nova licna poruka.
Prvo sto mi je proslo kroz glavu je bilo da je spam i hteo da ga obrisem ali sam se pokolebao jer je na srpskom i resio da ga otvorim da vidim sta je kad ono Ydravo (sa Y) LittlePrince Dobili ste novu ličnu poruku na Vaš nalog na "MOBILNISVET"...
Interesuje me koji pametnjakovic je smislio email za obavestavanje o novim licnim porukama jer ovo lici na zezanje a ne na ljude koji ozbiljno shvataju svoj posao ili smatrate da su PP poruke koje saljemo jedni drugima DJUBRE

Dobio sam mail od djubre@myrealbox.com sa naslovom Pristigla je nova licna poruka.
Prvo sto mi je proslo kroz glavu je bilo da je spam i hteo da ga obrisem ali sam se pokolebao jer je na srpskom i resio da ga otvorim da vidim sta je kad ono Ydravo (sa Y) LittlePrince Dobili ste novu ličnu poruku na Vaš nalog na "MOBILNISVET"...
Interesuje me koji pametnjakovic je smislio email za obavestavanje o novim licnim porukama jer ovo lici na zezanje a ne na ljude koji ozbiljno shvataju svoj posao ili smatrate da su PP poruke koje saljemo jedni drugima DJUBRE

- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
..?
to je samo mail (djubre@myrealbox.com) koji te obavestava da si primio licnu poruku.. a to si ti sam podesio..

to je samo mail (djubre@myrealbox.com) koji te obavestava da si primio licnu poruku.. a to si ti sam podesio..

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
LittlePrince, sam si u svom profilu namesti da te obavesti na tvoj mejl svaki put kad ti stigne PP
"Obavesti me kada dobijem novu privatnu poruku: Da Ne"
"Obavesti me kada dobijem novu privatnu poruku: Da Ne"
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Razummem da ljudi koji su aktivni na ovom forumu imaju drugarski odnos, i ono organizovano druzenje je ekstra ali Administratori se ne oglasavaju sta njih briga za drugove. Sad ne znam sta me vise iritira email koji lici na spam ili to sto su me iskulirali. Odjavljujem se iz ove teme da ne smaram vise
Nevaljali admini
nevaljali admini

Nevaljali admini

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i

Ninolina, setio sam se da se meni tako nesto desilo, svi se javili kao nisam ja(i ja sam se javio da nisam ja

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 26. Mar 2006. 13:45
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 26. Mar 2006. 13:45