Predlog - MS majice
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
neovo, ako nisi primetio,ja sam hteo da kazem da ne bi bilo uredu da neki dobiju,a neki ne jer sam procitao stampanje nekih 20-30 primeraka,i ja sam mislio da se to govori o stampanju majica i da se onda neki prijave i da se podele te majice,i onda sam rekao da ne bi bilo uredu da se jave neki koji su tu od juce,a ovi koji su tu godinama da oni ne dobiju.Ipak je bila moja greska jer je ta prica bila oko stavljanja NICKOVA.Prvo procitaj pre nego sto me napadnes.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91,kao prvo ja te ne napadam,ja samo pokusavam da kazem da bi majicu mogao da dobije i onaj koji je dosao juce,iliti ko god naruci. a ti pricas drugu pricu,da majice dobiju pera,mita,djoka.........ili ne znam ko jer imaju 1000+ postova.
sta mene briga koliko ti imas postova,mozes ih imati 10000 postova ali si ti obican clan ovog foruma kao i ja,doduse ti si aktivan a ja citam i pratim teme iz prikrajka. dosta mi je takvih nafuranih foruma na kom si niko i nista ako nemas odredjeni broj postova.

jel sapunjate macora?
- MilančeBGD
- Expert
neovo, opet on,aj procitaj sve moje komentare na ovoj temi pa mi se obrati.Opet kazem ja sam rekao da ne bi bilo uredu da dobiju neki koji su od juce,a ovi koji su tu odavno da ne dobiju.Onda sam napisao ako se prave majice,neka se prave za SVE ili ni za koga.
Na mnogo foruma(kao sto sam napisao) ove majice se odavno prave,i njih moze uzeti i onaj ko ima 1 post,tako sam i ja rekao ako se prave nek se prave za sve,ili ako ce biti ta Limited edition da se onda napravi samo za one aktivne i kraj
Aktivan sam jer eto dosadno mi nekad pa eto odem na forum vidim sta ima,ako mogu da odgovorim odgovorim.Ne znam za burek,ja kad sam na bureku imao i 600 poruka svi su me postovali,tamo ima mnogo clanova koji pisu poruke i OFFtopic sobama i tako nabiju 6000 poruka,ja pogledam kad je dosao na forum kad ono pre 4 dana
Ja sam tamo godinu i vise dana i imam oko 2000 poruka i sve poruke su ispisane u podforumu mobilna telefonija,doduse neke u offtopic i ostalim podforumima.
I ja tebe pravo da kazem kao sto sam rekao i na proslim stranama,ako bude bilo da se uzme,i ako ja budem mogao da uzmem uzecu,ako ne nikom nista.Nisam ja bas toliko zapeo da imam majicu
Na mnogo foruma(kao sto sam napisao) ove majice se odavno prave,i njih moze uzeti i onaj ko ima 1 post,tako sam i ja rekao ako se prave nek se prave za sve,ili ako ce biti ta Limited edition da se onda napravi samo za one aktivne i kraj

Da znas i mene briga koliko imam postova,to sam milion puta rekao.I bas me briga sta stoji gore,da li pise Expert ili Pera.Neko moze da ima milion poruka,i da mu gore pise KRALJ,a ustvari je te poruke nabio jer je spamovao forum glupostima i ponavljao neke odgovore.neovo napisao:sta mene briga koliko ti imas postova,mozes ih imati 10000 postova ali si ti obican clan ovog foruma kao i ja,doduse ti si aktivan a ja citam i pratim teme iz prikrajka. dosta mi je takvih nafuranih foruma na kom si niko i nista ako nemas odredjeni broj postova. npr. na bureku si kerov k**** dok ne dodjes do 3000 postovapravo da ti kazem,meni nikakve majice sa bilo kog foruma ne trebaju.
Aktivan sam jer eto dosadno mi nekad pa eto odem na forum vidim sta ima,ako mogu da odgovorim odgovorim.Ne znam za burek,ja kad sam na bureku imao i 600 poruka svi su me postovali,tamo ima mnogo clanova koji pisu poruke i OFFtopic sobama i tako nabiju 6000 poruka,ja pogledam kad je dosao na forum kad ono pre 4 dana

Ja sam tamo godinu i vise dana i imam oko 2000 poruka i sve poruke su ispisane u podforumu mobilna telefonija,doduse neke u offtopic i ostalim podforumima.
I ja tebe pravo da kazem kao sto sam rekao i na proslim stranama,ako bude bilo da se uzme,i ako ja budem mogao da uzmem uzecu,ako ne nikom nista.Nisam ja bas toliko zapeo da imam majicu
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Dosta sa raspravom, zar ne može ni jedna tema da prođe bez nadmudrivanja? Što se mene tiče, na majicama ne treba da bude ni ime, ni trenutni model telefona. Može napred da stoji trenutni logo

a pozadi može da piše
www.mobilnisvet.com
uz neku zezalicu u vidu linka tipa
memberlist.php
Ovako nekako, čisto da dočaram:
www.mobilnisvet.com
memberlist.php
Može recimo da se ubaci sličica za logovanje, samo malo da se dotera da izgleda zanimljivije...

Što se tiče količine i ko će moći da dobije majicu, sada je suvišno pričati jer ne znamo ni da li će išta biti od cele priče. Do tada budite konstruktivni i uzdržite se od prepucavanja...

a pozadi može da piše
www.mobilnisvet.com
uz neku zezalicu u vidu linka tipa
memberlist.php
Ovako nekako, čisto da dočaram:
www.mobilnisvet.com
memberlist.php
Može recimo da se ubaci sličica za logovanje, samo malo da se dotera da izgleda zanimljivije...

Što se tiče količine i ko će moći da dobije majicu, sada je suvišno pričati jer ne znamo ni da li će išta biti od cele priče. Do tada budite konstruktivni i uzdržite se od prepucavanja...
● PRAVILA FORUMA ●
- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Nije uopste losa ova majica sa ovom slikom napred sto je sad Milan okacio!
Evo mog predloga:
1) Da majica bude crne boje (kao ove sto su okacene)
2) Napred da stoji ovaj logo sa ovim elipsama:

3) Pozadi da stoji:

(kod vrata,malo ispod kragne)
4) A na ledjima,mozda da stoji nesto na ovu Miskonijevu foru:
"memberlist.php " i ispod toga:
Mozda eventualno da u pravougaonik sa korisnickim imenom ubacimo nas nick,a u pravougaonik za sifru ubacimo *******
Naravno ovo je samo predlog,al treba da se krene od necega!

Evo mog predloga:
1) Da majica bude crne boje (kao ove sto su okacene)
2) Napred da stoji ovaj logo sa ovim elipsama:

3) Pozadi da stoji:

(kod vrata,malo ispod kragne)
4) A na ledjima,mozda da stoji nesto na ovu Miskonijevu foru:
"memberlist.php " i ispod toga:
Mozda eventualno da u pravougaonik sa korisnickim imenom ubacimo nas nick,a u pravougaonik za sifru ubacimo *******
Naravno ovo je samo predlog,al treba da se krene od necega!

Vrlo interesantne ideje se rađaju, svakako ću dati sve od sebe da ova sezona ne prođe bez majica (eventualno još nečeg) sa logotipom mobilnog sveta. Uključiću se malo u projekat za 10-tak dana, kad završim neke poslove koji mi oduzimaju kompletno vreme trenutno.
Dve varijatne su sada logične:
1. Komercijalna - određen broj primeraka koja se kupuje
2. Limited edicija - nemoguće kupiti, gratis, koju ću ja finansirati
Ništa nije "zapečaćeno", ovo je u ovom trenutku moguće rešenje, ali moram da se ogradim dok ne pristupim celoj priči temeljnije.
Dve varijatne su sada logične:
1. Komercijalna - određen broj primeraka koja se kupuje
2. Limited edicija - nemoguće kupiti, gratis, koju ću ja finansirati
Ništa nije "zapečaćeno", ovo je u ovom trenutku moguće rešenje, ali moram da se ogradim dok ne pristupim celoj priči temeljnije.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
kalinicm, evo jedne stamparije koja je bila korektna kada smo mi (studentska organizacija) radili majce kod njih. Mi smo radili nekih 300 komada i bili smo zadovoljni i cenom i kvalitetom. Evo svima link da mogu da pogledaju o cemu se radi...
www.art02.co.yu evo i cenovnika: Cene
Ako zelite mogu da se raspitam ko nam je bio kontakt kada smo radili majce, pa da probam da se pozovem na "raniju saradnju" mozda dobijemo neki popust
PozZ
www.art02.co.yu evo i cenovnika: Cene
Ako zelite mogu da se raspitam ko nam je bio kontakt kada smo radili majce, pa da probam da se pozovem na "raniju saradnju" mozda dobijemo neki popust

PozZ