Predlog - MS majice
Ja sam davno radio za sebe majicu na temu Star Trek-a...bila je crna,a zelenim slovima napred je pisalo We are Borg a nazad naravno svim vec poznate recenice Resistance is....a ostalo je bilo popunjeno belim tackicama u vidu zvezda i nekoliko zelenih kocki...Ekstra je izgledalo...My point...sve me je to izaslo 400din...doneo sam svoje nacrte decku i kako to da odradi i on uradio...
JA bi voleo kad bi svako mogao svoj AVATAR da stavi na ledja a na rukavima da pise NICK...JA sam razmisljao i otici cu kod lika da mi uradi jednu kad budem imao vremena pa postujem sliku cim budem mogao
JA bi voleo kad bi svako mogao svoj AVATAR da stavi na ledja a na rukavima da pise NICK...JA sam razmisljao i otici cu kod lika da mi uradi jednu kad budem imao vremena pa postujem sliku cim budem mogao
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Crvene boje i bez rukava, "brutalke"
. Nik tetovati na levo rame a ženskaći na desno... 
Ovo "ženskaći" se naravno odnosi na ženske osobe članove foruma, sorry na ponavljanju ("ti-ženskaći"-"taj-ženskać" ).
OK, malo se šalimo, ali ja bih stvarno rado nosio tu majicu (fuck nick) - ali pazite, pošto je to reklamna maja, trebala bi biti za dž i da najveći prostor na istoj zauzima "mobilnisvet.com" (da se vidi "iz aviona"), a admini da se pobrinu za sponzore jer će nosamo i njihovu reklamu.
Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "Izmeni" ne postuj uzastopno 2 posta!

Ovo "ženskaći" se naravno odnosi na ženske osobe članove foruma, sorry na ponavljanju ("ti-ženskaći"-"taj-ženskać" ).
OK, malo se šalimo, ali ja bih stvarno rado nosio tu majicu (fuck nick) - ali pazite, pošto je to reklamna maja, trebala bi biti za dž i da najveći prostor na istoj zauzima "mobilnisvet.com" (da se vidi "iz aviona"), a admini da se pobrinu za sponzore jer će nosamo i njihovu reklamu.
Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "Izmeni" ne postuj uzastopno 2 posta!
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
kalinicm napisao:Vrlo interesantne ideje se rađaju, svakako ću dati sve od sebe da ova sezona ne prođe bez majica (eventualno još nečeg) sa logotipom mobilnog sveta. Uključiću se malo u projekat za 10-tak dana]/b],kad završim neke poslove koji mi oduzimaju kompletno vreme trenutno. (02.04.2007)
Znam da si verovatno poprilicno zauzet,al moze bar neki odgovor za majice,oce li ih na kraju biti ili ne!

Valjda nece pasti ban!

- Masterokrata
- Mobil manijak
Ovako, sajt majice.co.yu imaju odličnu organizaciju tako da ja njima dostavljam samo dizajn a posle svi mogu da poruče majicu u svojoj veličini i boji. Ja danas kontaktiram dizajnera da mi napravi šta treba i to puštamo njima. Majice će biti 399,00 din + PTT, u jednoj boji štampe i sa mogućnošću biranja boje majice i veličine. Ono što je bitno, majice se mogu naručiti iz celog sveta. Za jedan deo članova ću ja obezbediti specijalne majice, ali će to morati malo da sačeka. U svakom slučaju čim bude sve dogovoreno javljam se.
P.S. Za zle komentare ili nedoumice, sajt ništa od ovoga ne zarađuje.
Mod: Kontaktirao sam sa dizajnerom, poslaće rešenje vrlo brzo i nadam se da već od ponedeljka može da počne sa majicama priča.
P.S. Za zle komentare ili nedoumice, sajt ništa od ovoga ne zarađuje.
Mod: Kontaktirao sam sa dizajnerom, poslaće rešenje vrlo brzo i nadam se da već od ponedeljka može da počne sa majicama priča.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
Čeka se samo da dizajner pošalje rešenje dizajna, puštamo na forum i štampariji, i naručivanje može da krene. U pitanju su 100% pamučne majice. Muškarci imaju M, L, XL i XXL veličine a lepši deo ima univerzalnu veličinu sa likrom. U svakom slučaju svi detalji će biti objavljeni.
Trudili smo se da cena ne bude visoka a da kvalitet bude dobar, ovo nam deluje kao najbolje rešenje.
Trudili smo se da cena ne bude visoka a da kvalitet bude dobar, ovo nam deluje kao najbolje rešenje.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com