Predlog - MS majice

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Odgovori
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ja sam davno radio za sebe majicu na temu Star Trek-a...bila je crna,a zelenim slovima napred je pisalo We are Borg a nazad naravno svim vec poznate recenice Resistance is....a ostalo je bilo popunjeno belim tackicama u vidu zvezda i nekoliko zelenih kocki...Ekstra je izgledalo...My point...sve me je to izaslo 400din...doneo sam svoje nacrte decku i kako to da odradi i on uradio...
JA bi voleo kad bi svako mogao svoj AVATAR da stavi na ledja a na rukavima da pise NICK...JA sam razmisljao i otici cu kod lika da mi uradi jednu kad budem imao vremena pa postujem sliku cim budem mogao
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Milanemoze li se saznati jos koji detalj o majcama?prodje jos jedna nedelja a o dogovoru ili pak nekom konkretnijem predlogu ni traga :disgust: pocinjem polako da gubim nadu da ce ista da bude od ovoga :dry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Pa... :|
Neki odgovor ne bi bio na odmet! :roll: :wink:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Sad je vec uveliko vreme za kratke rukave, ne bi bilo lose da od ovoga bude nesto... :wink: :wink:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Glasam da majice budu crvene boje. :)
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Crvene boje i bez rukava, "brutalke" :lol:. Nik tetovati na levo rame a ženskaći na desno... :)

Ovo "ženskaći" se naravno odnosi na ženske osobe članove foruma, sorry na ponavljanju ("ti-ženskaći"-"taj-ženskać" ).
OK, malo se šalimo, ali ja bih stvarno rado nosio tu majicu (fuck nick) - ali pazite, pošto je to reklamna maja, trebala bi biti za dž i da najveći prostor na istoj zauzima "mobilnisvet.com" (da se vidi "iz aviona"), a admini da se pobrinu za sponzore jer će nosamo i njihovu reklamu.

Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "Izmeni" ne postuj uzastopno 2 posta!
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Milan je rekao da ce videti sta moze da uradi :? ali bilo kakav odgovor bi stvarno dobrodosao. Pa makar bio i negativan :smutny:
5130+Koss the plug....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

moze li dar neki dukser sa MS logoom za zimu jer ce ocigledno leto proci i nista od ove price...a mislio sam da reklamiram sajt preko bare.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

kalinicm napisao:Vrlo interesantne ideje se rađaju, svakako ću dati sve od sebe da ova sezona ne prođe bez majica (eventualno još nečeg) sa logotipom mobilnog sveta. Uključiću se malo u projekat za 10-tak dana]/b],kad završim neke poslove koji mi oduzimaju kompletno vreme trenutno. (02.04.2007)

Znam da si verovatno poprilicno zauzet,al moze bar neki odgovor za majice,oce li ih na kraju biti ili ne! ;)
Valjda nece pasti ban! :roll:

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Biće majica, u velikoj sam gužvi u poslednje vreme. U narednih 7 dana ću izaći sa konkretnim informacijama. Izvinjavam se na kašnjenju.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Predlog za ban McLaren, :D :D sta ti ima da pitas za maice? :D :lol: :lol: (Sala)

kalinicm, znaci ipak se nije zaboravilo na ovaj predlog? Super. Cisto da znamo. 8)
5130+Koss the plug....

kalinicm
Administrator
Administrator

Post od kalinicm »

Ovako, sajt majice.co.yu imaju odličnu organizaciju tako da ja njima dostavljam samo dizajn a posle svi mogu da poruče majicu u svojoj veličini i boji. Ja danas kontaktiram dizajnera da mi napravi šta treba i to puštamo njima. Majice će biti 399,00 din + PTT, u jednoj boji štampe i sa mogućnošću biranja boje majice i veličine. Ono što je bitno, majice se mogu naručiti iz celog sveta. Za jedan deo članova ću ja obezbediti specijalne majice, ali će to morati malo da sačeka. U svakom slučaju čim bude sve dogovoreno javljam se.

P.S. Za zle komentare ili nedoumice, sajt ništa od ovoga ne zarađuje.

Mod: Kontaktirao sam sa dizajnerom, poslaće rešenje vrlo brzo i nadam se da već od ponedeljka može da počne sa majicama priča.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

e ovo je prava vest :) i sajt bi imao potpuno pravo na % tako da no hard feelings 8) inace nadam se da ce ovo biti zavrseno do 20-tog inace cena je korektna nema sta...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Cena je OK. Tako se krece stampa, nema druge. kalinicm, cim bude dodatnih informacija obavesti nas. 8)
5130+Koss the plug....

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Super, cena je k'o kod Kineza :) (jel'to pamuk 100%? :D ). Moglo bi to "rešenje" da se postavi ovde, čisto da se vidi kako izgleda.
Biće lepih situacija - sediš u kafiću a 2 stola od tebe "lik" u istoj majici... :lol:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

...i slučajno provališ da je to lik sa kojim si se posvadjao oko nečega ili pak moderator koji ti je obrisao post ili slično
šalu na stranu cena je super
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

super bas sto se realizovalo, a i cena je ok sasvim. 8)
<<<Black N96>>>

kalinicm
Administrator
Administrator

Post od kalinicm »

Čeka se samo da dizajner pošalje rešenje dizajna, puštamo na forum i štampariji, i naručivanje može da krene. U pitanju su 100% pamučne majice. Muškarci imaju M, L, XL i XXL veličine a lepši deo ima univerzalnu veličinu sa likrom. U svakom slučaju svi detalji će biti objavljeni.

Trudili smo se da cena ne bude visoka a da kvalitet bude dobar, ovo nam deluje kao najbolje rešenje.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

kalinicm
Administrator
Administrator

Post od kalinicm »

Stigli su i predlozi od dizajnera, da se sredi par detalja i pustiću inicijalne informacije na forum. Biće tri različita dizajna verovatno, u svim kolornim i veličinskim varijacijama. Štampa je jednobojna zbog cene, i to je to za sada.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

kalinicm
Administrator
Administrator

Post od kalinicm »

Danas se štampa uzorak, sutra ga dobijam u ruke. Ukoliko sve bude ok, moći ćete već sutra da poručite svoj primerak MS majice. Javljam čim se nešto novo desi.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Odgovori