gargamel4 napisao:A Lomnica_city previše komplikuješ stvari. Ja možda i mogu da se koncepcijski složim sa tobom, ali kad izađe novi SmartPhone kako ćeš da objasniš nekom novom članu gde da postavi temu. U Nokia (pošto će 90% biti Nokia), u SmartPhone pošto je i SmartPhone, ili u poređenja. Možda bi po tom kriterijumu pre terbalo da bude i tema promocije. Ali pošto nema neka bude kako je i sada.
Ma nije potrebna tema promocije,to sve moze da se spakuje u Kafic kao i sto treba,jer se ipak na nasem sajtu ne predstavljaju revolucionarni telefoni (kao Aeon i sl...) svaki dan,a svaki novi smartphone bi isao u deo za Symbian ako ne spada u"revolucionarni"model,a isto vazi i za series 40!
Ti si se malo zbunio mojim postom jer ja nisam rekao da svaki novi telefon vec svaka nova tehnologija kod telefona treba da se predstavi u posebnom delu kao sto je Kafic (kao sto je recimo ugradjivanje GPS modula kod Nokia telefona,na primer) a novi modeli telefona koji nisu bas tako"ekstra"bi isli svaki u svoj deo!
Kad se sve sabere,opet izlazi na isto jer ako nekom nesto crkne na smartphonu on nema sta da pita zasto mu recimo telefon ne hvata mrezu i gde to da popravi u Symbian delu ako imamo par strucnjaka u delu servisiranje i slicne situacije!
A sto se tice Lobachewskove dileme,ja sam lepo rekao da sve ide u jedan deo sto je srodno,jer i ako je neko u nedoumici da li ce na njegovom Panasonic series 60 OS7 raditi neka verzija odredjenog programa ili hoce da zna koja je verzija najmanje bagovita,lako ce mu moci pomoci neko ko koristi isti program na svom Nokia series60 OS7 uredjaju jer je to jedan isti Symbian!?
A od samog pocetka sam za to da je najbolje dodati i WinMobile u Smartohone deo jer je vec sada solidan broj korisnika istog kod nas pa je i to po meni realna potreba,jer oni nemaju bas nikakve koristi od Symbian aplikacija i nemaju iste probleme kao Symbian telefoni!
A sto se tice pretrage,to je vec razglabano par puta i nelogicno je pricati kako ce ubacivanje 3-4 proizvodjaca koji prave Symbian smartphonove u istu sobu jer ce to otezati pretragu odredjene teme,a ja kazem da ko ne zna da koristi opciju Trazi (doduse ne bas nesto odradjenu ali...) onda nek trazi vizuelno temu sa odgovarajucim naslovom!?
A posto mnogi"ne vide"ili ne traze uopste tu opciju,cak sam video da neki kritikuju
NEPOSTOJANJE opcije pretraga,mozda i treba da se opcija Trazi preimenuje u Pretraga i bolduje ili napise vecim fontom (a najbolje
OBA) da"upada u oci"da ne bude vise takvih bezveznih izgovora za ne trazenje pre otvaranja tema koje vec postoje!!
Pozdrav