Vrlo lako se moze primetiti da vas pretrazivac nije doziveo update sigurno jedno godinu pa cak i dve godine!
S'toga dacu vam moj predlog za njegovo poboljsanje, ustvari sta zapravo u njemu najvise nedostaje:
1. Sada vecina telefona poseduje kamere sa 3mp a i sa 5mp, tako da ako neko, sa trenutnim pretrazivacem, trazi telefone sa ovakvim kamerama mora da prelista i one telefone sa 2mp.
Dakle predlog je: "Dodajte u izbor za kameru 3 i 5 mp"
2.Neko mozda trazi telefon iskljucivo sa touchscreen-om, ali posto u pretrazivacu to nema da izabere ni pod jednom opcijom morace da nagadja koji telefon to ima!
Dakle predlog je: "Dodajte i izbor za touchscreen"
3.Ima veliki broj telefona koji uz kameru nemaju i blic! Barem po meni svima je uz kameru potreban i blic! U trenutnom pretrazivacu ne mozes u pretrazi da odvojis telefone sa kamerom koji nemaju blic!
Dakle predlog je: "Dodajte i opciju "Blic""
4.Isto mnogo bitan nedostatak je pretraga za telefonskim uredjajem sa GPS Navigacijom i Wi-fi konekcijom!
Hi-tech fanovima su ove mogucnosti telefona veoma bitne!
GPS i Wi-fi opcija pretrage!
Po meni to su za sada najveci nedostatci u pretrazivacu, a na vama je da odlucite da li cete prihvatiti moj predlog ili ne! Na kraju krajeva to ce vama ici u korist!