Sta se desava

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Sta se desava

Post od kefalo »

Jel se meni cini ili je forum malo zamro.
Cesto ja posjetim, ovaj sajt, ali mi se cini da su teme malo izlizane pa nemam sta pametno ni da napisem.
A cini mi se i da su stariji i eminentriji clanovi odsutni, a od njih se moglo sta i procitati i nauciti.
Malo mi je atmosfera "hafifna" :lol: .
Sta se desava.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Kaj se desava decki :D
Pa dobro, bilo je to odavno, dosta clanova koji su imali dosta postova i koji su eto doprinosili ovom forumu su otisli... Sta mi mozemo?? :roll:
Tebi se ovo sad pricinilo jer nisi dugo na forumu, kod mene je ovako odavno... sta ima novo, pojave se 2-3 pitanja kako i sta, uglavnom postoji 20 takvih istih tema i jedno 20 takvih odgovora, sve se vrti u krug.
Treba otvoriti neku novu temu, malo "drmnuti" clanove, nije to samo na ovom forumu evo i na forumu gde sam ja mod ista je situacija, stariji i dobri clanovi su otisli, svaki dan se pitanja ponavljaju, nove teme se otvaraju.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Eto.. mene nije bilo dugo.. ne bas dugo ali eto.. Mrzelo me da dolazim a nosam k750 skoro godinu dana. Besan sam bio sto nisam uzeo kada sam trebao mob i nije mi se ni raspravljalo o njima.

sada kada sam uzeo n80 dosao sam da vidim sta ima a i da se posavetujem sta mi treba. koliko vidim (na zalost) nisam nista propustio osim sto barem 5-6 starih clanova ne vidjam a i moram priznatio da su pre modovi bili koliko toliko ukljuceni u rasptave a sada nikako. Obave posao odrzavanja i to je sve. Sto sta kako ne znam. Mozda sto nemaju vremena ali istina.. meni nije isto ko pre mozda godinu.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kad se sve teme vrte u krug. :roll:

Bilo je i ranije priche o tome, mislim da nema dovoljno predstavljanja modela i noviteta samim tim nema mnogo diskusija i to je to. Slika

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Dexter napisao: mislim da nema dovoljno predstavljanja modela i noviteta samim tim nema mnogo diskusija i to je to.
Jako davno sam to spominjao niko se nije slozio samnom.

I ja mislim da se nema tu sta puno pisati i dalje mislim da nema nesto puno modela za detalju obradu i slicno.

Sa nokia strane ima n95 i to je sve. Mozda jos za spomenuti je e90 koj je sjajan ali.. jako i skup. po meni previse. Ostalo se sve nesto naslanja jedan na drugi i nista revolucionarno za zabavit se.

Od SE strane, ne vidim nista novo. P1 se naslanja na p990 + w950 + m600. Nista posebno i nista ekstra. Mozda jedino dolazak XPERIA X1 da bude nesto novo za nas dok G serija.. novo za SE a vec vidjeno od nokia strane.

Ostale proizvodjace da ne spominjem. Mrtvo slovo. Jedino sto mi se svidja recimo ROKR E6. baziranje na OS Linux mislim da je zanimljivo. ali prvo nema ga lako nabaviti a drugo.. osakacen je tastaturom tako da. Mislim da bi jak jako brzo iznervirao svakoga malo ozbiljnijeg vlasnika.

Ja bas radi ubijanja dosade planiram sledeci telefon uzeti HP ili HTC. Ovo kako ide mislim da.. sve je vec vidjeno.

To je moje neko misljenje zasto je zamro forum. Kontam cisto iz dosade otvoriti temu naj bolje teme-igre za noki-symbian telefone. Nesto slicno sa apliakcijama. Eto ono cisto reda radi

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

kefalo, to se zove PROLEĆE :wink:

Lepi su dani, vise se izlazi i duže ostaje u provodu.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

gameforce mozda je to PROLEĆE al letos je bilo dosta,ali dosta aktivnije u svakom smislu.Al sad bas mrtva sezona ajd ranije za Symbian bili sertifikati pa bilo i programa al sad :wacko:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Moram da se slozim da je forum pomalo zamreo, nije mi drago zbog toga ali moram da priznam da sam i ja poceo mnogo redje da ga posjecujem, a jos redje da ostavljam komentare...vjerovatno zato sto samo vikendom dodjem kuci pa ondaK imam malo vise vremena na raspolaganju...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sta su se svi uhvatili za to sertifikovanje ko pijan plota? PA ko ima od ranije sertifikat, samo vrati datum u fonu i zeza se... Ko nema uopste sertifikat, e pa sta da mu radim :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Nije problem to sertifikovanje za vecinu clanova foruma(osim one koji su skoro kupili fon), tj. nije problem trenutno, ali svi planiramo da mijenjamo telefone i sta onda?!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nece sad to trajati vecno, da se programi nece moci sertifikovati!
Braca Rusi ce provaliti nesto! :)

Ima li ovakvih "problema" sa programima koji su za WM telefone?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

IDzO napisao:Ima li ovakvih "problema" sa programima koji su za WM telefone?
Nema nikakvih sertifikata i raznih zabrana u samom OS-u, a sto je jos najbolje ima mnogo vise programa za WM nego za symbian.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

napalm death,
pa nije razlog dolaska ili ne pojavljivanja kupovina novog fona.
Eto ja sam sa w950 cak 6 mjeseci, i opet se javim sa vremena na vrijeme.
E da neko je lijepo primejetio, ranije su modovi bili daleko aktivniji, zahvaljujuci njima skoro da nisi trebao koristiti opciju trazi.
Ali bez obzira na sve slazem se da neke stvari treba promjeiti.
Eto moram da primjetim, da ce u svijetlu problema sa simbijan platformom, windows, postati daleko popularniji, trazeniji i opet jeftiniji, pod uslovom da simbijan nesto ne promjeni.
A mi na forumu vezano za fonove na ovoj platformi imamo vrlo malo.
Cak i testovi koji postoje za qtek i imate se ne prevode.
Znaci citav jedan segment sa znatnim prostorom za sirenje je zaobidjen.
To bi trebalo da se mjenja.
Isto mislim i da bi forum trebao da ima i malo ozbiljnijih tekstova, vezano za razvoj industrije, naravno ne pretjerano, onda malo slicica sa npr cebita ili 3gsm kongresa sa novitetima, a do toga nije tesko doci.
Isto bi za ozbiljnije bilo interesantno i da se prati market share svake kompanije, i tendencije promjena.
U suprotnom imacemo suvoparne teme, a jedna od onih koja me je dotakla i alarmirala da je dono blizu, je bilo poredjenje k550 i nekog samsunga z 650, uz svo uvazavanje, a mozda i pretjerujem, ja nisam imao o cemu da pisem. :uhuh:
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

istini za volju,i sam se u poslednje vreme retko pojavljujem,a cak i ja primecujem da forum nesto zabusava.Ustvari,tu sam skoro svaki dan,bacim oko na teme,i onda lepo odem....Iskreno,nema to veze sa nabavljanjem i menjanjem telefona.Evo ja sam prezadovoljan sa n91 8gb i blackberry curve,i to ce tako ostati do daljnjeg,ali svejedno svratim,i ponekad se bas smorim sto nemam s kime da razmenim koju rec.A sertifikovanje i tako to...ma mislim da to realno nema neke veze i ne moze biti razlog za zamiranje foruma...prolece vec mozda moze da bude bolji izgovor :D

Sto se tice noviteta i desavanja,sve je to istina,ali ocigledno niko ne zeli da postuje o tome,inace bi neko vec pokrenuo temu...sve se malo svelo na "imam problem" ili "vidi sta sam ja kupio" postove....

Iskreno evo ja bih da mi neko razjasni kako da "turim" smartmovie na svoju nokiju i jos neke sitnice,ali kad vidim koliko je mrtva tema,ni ne trudim se....a kao nekom ko je s60 zaboravio jos od dana cuvene 3650,sertifikati su mi manje vise spanska sela.....Ja samo zelim da gledam spotove na fonu kad mi je dosadno :lol:

ma skupicemo se mi ponovo,ovo je samo zatisje pred buru,svi stekaju pare,pa ce za koju nedelju doci da se hvale :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

araphel, meni se cini da smartmovie ne mora da se sertifikuje, bar ova verzija koju ja imam, znaci samo se normalno instalira i redovno sljaka...
Javi se na pp ako hoces da ti je posaljem

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ma ne kazem da je generalno kod sviju problem posete samo sto imaju star telefon kao sto ja nisam hteo dolaziti. Meni je bila muka na k750 isto tako kao kada bi neko dolazio na ovaj forum a nema u opste mobitel (ako me razumete)

Stose tice sertifikata, taman da ga sada imam koji traje 10 god sta kad sutra promenim fon ?
Ali ne brinem se ja bas za to. Barem se nadam da ce doci neko resenje jer kako se uveo online potpisivanje onda mozda i bude neko generalno za sve aplikacije a ne za nekih dvadesetak koje su odobrili. A ako ostane kako je, onda ce prelazak sa n80 na WM biti brze nego sto bude trebalo :disgust:

Inace ne bi da dramatizujem ali.. ako je ovako slabo posecen forum zimi gde vise vremena ljudi provode u kuci nego vani.. kako ce biti tek na leto :dry:

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Iskreno,bez icije uvrede,pored dobrih i kvalitetnih clanova,forum guse (ne)odredjen broj "spamera" svojim forsiranim i nekvalitetnim postovima, koji jako negativno uticu na citatelje i ostale clanove pa i mene licno.

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

albumag, slazem se sa tobom, mene su licno smorile rasprave tipa: lopovi, bolja je Nokia od SE (i obrnuto), operator x je bolji od operatora y, samo budale potpisuju postpaid ugovor na 2 godine, mi smo pametniji od ostalih...
w810 + 8GB

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

ja jete da sam nov ovde.ali sam odavno na forumu citao teme,a i izmenjao sam cudo telefona i onda aj da se registrujem i eto me :D znaci sad sam malte ne non stop na forumu i svarno mi je super sa vama! :D :D
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Bilo bi mnogo vise clanova/postova da se prica malo vise o pda telefonima. I HTC u delu sa proizvodjacima ne bi skodio. 8)

Odgovori