Novi moderatori (treba li vas jos ?)

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Novi moderatori (treba li vas jos ?)

Post od napalm death »

Evo gledam u zadnje vreme kako se pojavljuju ove spam poro teme, znaju stajati i po dva dana pa da se obrisu. Znaci da admini-modovi slabije posecuju forum nego pre.. a moram priznati i da ste slabo ukljuceni u raspravu.

OK ako nemate vremena zasto ne ponudite da neko od nas bude moderator koji je svakodnevno ovde (nije da trazim da sad budem ja, ali nebi se ni ljutio :roll: ;) ) ..mislim da vas nebi kostalo nista a forum bi bio bolje "odrzavan".

Poz

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

napalm death, praznici 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

pa ni pre ni posle paznika niste u stanjuna jedan mail da odgovorite.... eeeee koja li vas muka pritiska :)
E71 je moj trenutni izbor:)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Naprotiv, koliko primećujem, gameforce je naj aktivniji moderator, možda grešim :? il jok :D
Nokia Lumia 630

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

jeste, svaki drugi pos' pobriše :roll:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

jeste gameforce, jeste najaktivniji, ali ja u njegovom radu ne vidim nikakve protivrecnosti, iako je najstroziji,a predlog za nove moderatore je na mjestu, i tu bi mozda trebalo nesto da se uradi, jer postojeci osim gore imenovanog nisu aktivni, slabo ih i vidjam na forumu, a jos slabije postuju.
Naravno biti ili ne biti moderator, je licni izbor, i nikako nije dozivotna funkcija, kao neki lord u gornjem domu :)
Mislim da se na formu isprofilisalo dosta kvalitetnih clanova, i da bi trebalo apdejtovati listu moderatora, a kome ce se to povjeriti, ja ne znam proceduru.
Ali ideja je dobra.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

gameforce, m ne govorim ja to za ovih dana, mozda slucajno sad postavi temu i ako sam hteo pre... nego sam to opazio kako sam ponovo poceo dolaziti na forum.. kontam dal u opste ima modova osim tebe.. ne pamtim kada sam video ninolinu, akkija i ostale.. zadnji post ninoline pre tacno mesec dana.. akkijev zadnji post 13.03 ..nadje onog moda b_udder.. kako se vec zove.. zadnji post prosle godine u sestom mesecu.. i slicno.. na to mislim kolko su modovi aktivni

a priznaj da i ti ne mozes stici sve sam :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa ne mora mod da postuje ili brise postove ima tu i drugih poslova za njih, ali moram priznati da ima puno smeca na forumu i generalno su popustili sa disciplinom :( :cry:
5130+Koss the plug....

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Naravno da mod ne mora da postuje.. ne mora u opste da ucestvuje na forumu, znam i sam sam mod.. zna nekada proci i 20 dana da ne napisem post i ako svaki dan obilazim forum, prepravljam, odrzavam idt.. ali onako kazem koliko su aktivni jer znam da su pre bili aktivni kao i mi "obicni" clanovi

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

metak86, kakav mail?
Ja nisam dobio ništa :uhuh:
Rebel in heart.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

b_udder se posvetio vise fotografiji koliko sam ja razumeo..

A Akki i Ninolina. za njih ne znam, mislim da prate uglavnom iz prikrajka ali nemojte me drzati za rec... :wink:

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od metak86 »

u vezi brisanja oglasa...jedino ako ti nije stigao.... na svaciji e mail mogu da dam oglas osim na moj... pitao sam da li je blokiran,odg. nisam dobio..

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

metak86, na to pitanje jedino kalinicm može da ti odgovori.
On je jedini zadužen za oglase.
metak86 napisao:jedino ako ti nije stigao
Nema potrebe za ovakvim bezobraznim ponašanjem.
Kao što vidiš ja uopšte i nisam zadužen za to, niti imam pristup tom mailu.
Rebel in heart.

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od metak86 »

nije bezobrazno net mi je u rasulu i stvarno je sve moguce. niko nije ni rekao da je mail upucen tebi,nemas razloga da se ljutis...
a da je problem sa oglasima to nemozes da poreknes-ustvari zesce rasulo.
a mislim da je malo da jedan mod bude zaduzen za oglase ako se uzme u obzir da pola srbije kupuje preko ovih oglasa.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

metak86, pa otvori drugi mejl na yahoo i resen ti je problem. Sta mislis kako rade ovi preprodavci sto se oglasavaju? U svakom slucaju, eto i predloga moderatorima, mislim da ta selekcija po ucestalosti pojavljivanja odredjenih mejlova za verifikaciju oglasa nije merilo i nikako ne treba da bude kriterijum da se neko stavi na crnu listu. Ako vec postoji problem sa oglasima, a postoji vec duze vreme i niko ne moze da se izbori sa njim, onda dajte stavite nekog da dezura mesec dana i neka brise oglase gde se brojevi, identicni textovi i sl. ponavljaju pa ce valjda i preprodavci odustati. Sumnjam da bi iko stavljao oglas svaki dan ili i cesce da nema tih preprodavaca koji nude ogroman broj telefona i to konstantno sa verovatno razlicitih mejlova i sta ostaje obinom smrtniku, koji bez ikakve lose namere zeli samo da se oglasi? Naravno da mora da stavlja oglas svaki drugi, svaki dan ili i cesce da bi njegov oglas ostao makar u gornjoj polovini "oglasne table" i eto ga na vasoj crnoj listi...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Azimuth, gresis.
Nije toliko preprodavaca.
Većina ja baš kao metak86 nervozna i kada vidi da mu je oglas pao na pola oglasne liste, šalje nov (što naravno nije dozvoljeno).
Zato verovato kalinicm i banuje adrese sa kojih dodje više od jednog istog oglasa (kao i onih sa druge mail adrese ako imaju isti telefon za kontakt)
Rebel in heart.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

gameforce, znam da ih nema puno ali evo ja sad bas gledam i vidim najmanje dvojicu. Ne kazem da ne treba da se oglase s vremena na vreme ali jedan od njih je bukvalno non-stop na samom vrhu liste sto bi znacilo ili da ima neke protekcije ili da postavlja oglase na svakih par sati. Konkretno, u pitanju je osoba koja se predstavlja kao "mare" i prodaje Qtek aparate... Ne zelim da se mesam, razumem da i vi imate pametnija posla i da je prosto nemoguce prekontrolisati sve oglase ali neduzni ljudi koji hoce da udome svog ljubimca stradaju zbog takvih kao sto je "mare"...
Imam jedno pitanje, ako neko ima 2 ili vise telefona koje zeli da proda preko oglasa da li je dozvoljeno da sa jednog mejla oglasava sve telefone ili mora za svaki telefon poseban mejl?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja sam skoro kacio oglas,i okacim jedan dnevno,zato sto uglavnom za 2,3 sata ode na dno liste. Sto je strasno... Al mislim da nisam prekrsio pravila a i redovno mi je izlazio oglas :) A za preprodavce sam primetio da ih je sve vise... Po 4,5 telefona prodaju :uhuh:
Nokia E71... Elegant, but deadly

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Gledam na foumima racunara i telefona (opcenito forumi elektronke) imaju podforum "kupujem-prodajem" ..zasto to nebi bilo i kod nas. Mislim da bi neko pre prodao telefon na forumu ego na oglasima. Fino u temi mozes pitati sve o telefonu, mogu se postaviti slike, mozda neka razmena itd itd.. onda ima nas koliko - toliko sto se znamo pa bi kazali istinu u kakvom je stanju telefon i sta ti ja znam. Posle poradog telefona vlasnik kaze da je prodato i tema ide na lock ili na brisanje.

Kazem inace da to dosta dobro funkcionise i da je lakse razgovarat sa vlasnikom a i znamo se. Ovako mogu ja od nekoga skim sam dobar na forumu kupiti dobar polovan telefon jer znam da me nece zeznuti dok tamo na oglasima moze biti ta ista osoba s foruma ali da ne znam.. kazem da bi bilo vise poverenja a i postenja na forumu.

Mislim da bi se s ovim slozilo vise clanova jer ja trenutno na forumu znam naj manje 5 osoba od kojih bi uzeo polovan telefon i kojima bi verovao na reci.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death to sam i ja bio predlozio, ali bi se onda mnogi registrovali na forum samo radi objavljivanja oglasa, i prekrsavali bi mnoga pravila foruma.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Zaključana tema