Freyr napisao:Za sta bi tacno sluzila ta app? Forum vec ima podrsku za tapatalk. Bolje bi bilo ici u skladu sa trendovima i napraviti dobar moderan cross platform sajt

Slažem se.
Prvi ja ne bi koristio tu app jer neću 100 app jedne te iste namene, ako već imam TT onda iz tog TT posećujem sve forume, još jedan TT samo za jedan sajt mi je višak. To sam ja, moje razmišljanje, osim ukoliko app za forum ima neke benefite i opcije koje nemam na free verziji TT, te je vredna instalacije.
Ovde bi trebalo da se uključe obaveštenja za TT, forum nije podržan, a vi bi app ovog sajta
Koliko sam skapirao, urednici ne mirišu baš TT, oni ne bi da se prilagođavaju app... ali, realno, TT se toliko omasovio da je postao neka vrsta standarda, mora da se ide u korak sa vremenom i situacijom. Forum koji nema na TT ne pratim.
edit:
A forum nam izgleda ovako:
Katastrofa po meni, mesta levo i desno koliko hoćete, a ograničenje sa postavljanjem slika, ne mogu da se postavljaju preko talka a preko 90% korisnika ovde ulazi talkom... mislim, ljudi, mobilni forum koji prati tehniku je zaostao... iskreno, bez ljutnje to je moje mišljenje. A sve više članova viđam na drugom forumu, ovde nema eksluzivnih testova (test telefona, baterije, kamere... ljudi više veruju našim testerima i našim uslovima kada se testira, a ne negde u sa super uber signalom gde je sve sjajno), ljudi čak u temama ovde traže linkove gde se mogu videti realne cene u radnji.