Ono sto bi dostra doprinelo funkcionalnosti sajta bi bilo pretrazivanje
po 2 ili vise uporedne kategorije npr. svi telefoni koji imaju GPRS i
cenu <150E.
Vas predlog je zabelezen, i u sledecem vecoj preradi sajta cemo ga uzeti u razmatranje. Po planovima, na sajtu se nista bitno nece menjati do pocetka januara kada se planira veliki redizajn i poboljsanje sajta.
Za sada mislim da sajt zadovoljava osnovne potrebe za kvalitetnim informacijama, ali ne i za duzi period.
Mislim da je trenutno najbitnije uvesti klasifikaciju po kvalitetu kamera, jer se to najvise trazi, a i jeste prilicno bitno. Mozda i po tpiu kucista, classic, folder, preklop
Po kameri....pa bi moglo i koji ima symbian...ali ono..polako rade ljudi na tome..
I zashto dajete predloge na ovoj temi kad je bila otvorena nova tema samo za to..
Ipak je ova stara...
Ja sam ovde nov, i jeste da se ne pitam bas puno, ali imam jedan predlog za vas..
Naime u svim forumima su razbacane teme vezane za neku symbian aplikaciju.. Mogli bi da napravite jedan forum specijalno za to ! I u njoj da se postuju novosti na polja symbian aplikacija, njihovo koriscenje itd itd..
Ali i ja cu imati korist od toga jer za par dana kupujem 6600 !
Mislim da je taj procenat mnogo veci, barem shto se tiche aktivnih korisnika foruma...
Postoje forumi koji su podeljeni po serijama telefona (40, 60, 90...) i postoje oni koji su podeljeni po proizvodjachima, tako da mislim da je sad glupo menjati... barem do redizajniranja sajta...
Da...ali mislim da je ovako okej i da ne treba da se deli po serijama...
A shto se tiche symbiana....mislim da medju aktivnim uchesnicima bar 50% ako ne i vishe ima symbian fon....
Ali mislim da nema potrebe za otvaranjem dela foruma posvecenog samo symbian fonovima....
Ali mislim da nema potrebe za otvaranjem dela foruma posvecenog samo symbian fonovima....
Ok, ako tako mislite.. Onda cemo i nadalje da 'trpamo' teme na forum nokia, ZA STA SLUZI OVAJ PROGRAM, JER POSTOJI OVAKO NESTO i slicne.. Meni ne smeta, nego cisto zbog lakse pretrage...
Chekaj to je bilo MOJE mishljenje....drugi se nisu izjasnili tako da...
A ni boss nije nishta rekao...
Meni ne smeta ovako...a kao shto kazesh bilo bi mnogo lakshe za pretragu...
Predlog,da se pored vec postojeceg "fastreply" stavi i opcija "addreply" tj. onog "opshirnijeg" odgovora sa svim onim dodatnim opcijama,mislim da bi to novijim chlanovima puno pomoglo u snalazenju...
Ne nameravamo da se bavimo prodajom Symbian softvera, tako da nema ništa od toga za sada. Addreply sugestija prihvaćena, kada sve završim dodaću i taj deo koji nedostaje.
znate sta nedostaje jedna soba gde ce se svi direktno dopisivati tj.oni koji su trenutno na forumu to bi bilo strava!vamo pisemo o zadatim temama i cekamo odgovore a vamo se dopisujemo kao na mircu npr.
Chinimi se da je takav predlog bio i ranije,al ne verujem da ce tako neshto biti na forum ali nikad se ne zna,nek se admin oglasi... Mozda jedino neki Shoutbox da bude...
slazhem se i sa belli_tigric, , bash bi bilo dobro da postoji neka soba u kojoj bi mogli onako da se ispricamo , a da nema nikakve veze sa telefonima , slazhem se i sa Dario (asdf), da bi bilo dobro kada bi postojala opcija delete , jer mnogo ljudi pogrijeshi pri postanju , naprave 2 ista posta , odgovore neshto shto uopshte nije vezano za temu....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.