Predlog...

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Nemanja

Predlog...

Post od Nemanja »

Ono sto bi dostra doprinelo funkcionalnosti sajta bi bilo pretrazivanje
po 2 ili vise uporedne kategorije npr. svi telefoni koji imaju GPRS i
cenu <150E.

Pozdrav,
Nemanja

Kalinic Milan

Post od Kalinic Milan »

Postovani Nemanja,

Vas predlog je zabelezen, i u sledecem vecoj preradi sajta cemo ga uzeti u razmatranje. Po planovima, na sajtu se nista bitno nece menjati do pocetka januara kada se planira veliki redizajn i poboljsanje sajta.

Za sada mislim da sajt zadovoljava osnovne potrebe za kvalitetnim informacijama, ali ne i za duzi period.

Pozdrav.

Volverine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 15. Jan 2005. 21:21

Post od Volverine »

takodje bi bilo super da dodate: svi telefoni koji imaju Symbian, posto je to sad priznajte veliki hit :roll:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Mislim da je trenutno najbitnije uvesti klasifikaciju po kvalitetu kamera, jer se to najvise trazi, a i jeste prilicno bitno. Mozda i po tpiu kucista, classic, folder, preklop

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Po kameri....pa bi moglo i koji ima symbian...ali ono..polako rade ljudi na tome..
I zashto dajete predloge na ovoj temi kad je bila otvorena nova tema samo za to.. :roll:
Ipak je ova stara...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ja sam ovde nov, i jeste da se ne pitam bas puno, ali imam jedan predlog za vas..

Naime u svim forumima su razbacane teme vezane za neku symbian aplikaciju.. Mogli bi da napravite jedan forum specijalno za to ! I u njoj da se postuju novosti na polja symbian aplikacija, njihovo koriscenje itd itd..

Ali i ja cu imati korist od toga jer za par dana kupujem 6600 ! ;)

E sad, vi kako hocete..

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

6600 tuning. To je mnogo!!!

Zamisli poseban podforum symbian. Pa na ovom sajtu, odnosno forumu, samo 20% korisnika koristi symbian (ako je i toliko)...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Mislim da je taj procenat mnogo veci, barem shto se tiche aktivnih korisnika foruma...

Postoje forumi koji su podeljeni po serijama telefona (40, 60, 90...) i postoje oni koji su podeljeni po proizvodjachima, tako da mislim da je sad glupo menjati... barem do redizajniranja sajta...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da...ali mislim da je ovako okej i da ne treba da se deli po serijama...:roll:
A shto se tiche symbiana....mislim da medju aktivnim uchesnicima bar 50% ako ne i vishe ima symbian fon.... :wink:
Ali mislim da nema potrebe za otvaranjem dela foruma posvecenog samo symbian fonovima....

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ali mislim da nema potrebe za otvaranjem dela foruma posvecenog samo symbian fonovima....
Ok, ako tako mislite.. Onda cemo i nadalje da 'trpamo' teme na forum nokia, ZA STA SLUZI OVAJ PROGRAM, JER POSTOJI OVAKO NESTO i slicne.. Meni ne smeta, nego cisto zbog lakse pretrage... :|

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Chekaj to je bilo MOJE mishljenje....drugi se nisu izjasnili tako da... :roll:
A ni boss nije nishta rekao...
Meni ne smeta ovako...a kao shto kazesh bilo bi mnogo lakshe za pretragu...

kroko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 14:46

Post od kroko »

:wink: Pozdrav svima dali postoji mogucnost da se dodje do legalnog softvera za simbian i da se to ponudi na forumu pa ko voli i moze izvolte :D :roll:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Predlog,da se pored vec postojeceg "fastreply" stavi i opcija "addreply" tj. onog "opshirnijeg" odgovora sa svim onim dodatnim opcijama,mislim da bi to novijim chlanovima puno pomoglo u snalazenju... :)

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Ne nameravamo da se bavimo prodajom Symbian softvera, tako da nema ništa od toga za sada. Addreply sugestija prihvaćena, kada sve završim dodaću i taj deo koji nedostaje.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

znate sta nedostaje jedna soba gde ce se svi direktno dopisivati tj.oni koji su trenutno na forumu :wink: to bi bilo strava!vamo pisemo o zadatim temama i cekamo odgovore a vamo se dopisujemo kao na mircu npr. 8) :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

belli_tigric, eto super sto si dao taj predlog...samo da kazem da se i ja slazem da bi to bila super ideja... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

zar nije ... :D a ne ovako jurimo se po temama pa se retko gde i sretnemo a np.nas 10 je na forumu :roll:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Chinimi se da je takav predlog bio i ranije,al ne verujem da ce tako neshto biti na forum ali nikad se ne zna,nek se admin oglasi... :) Mozda jedino neki Shoutbox da bude... :roll:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

I takodje ne bi bilo loshe da se doda opcija DELETE, jer desava se ljudima da postuju dva puta i posle ne mogu da obrisu.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazhem se i sa belli_tigric, , bash bi bilo dobro da postoji neka soba u kojoj bi mogli onako da se ispricamo , a da nema nikakve veze sa telefonima , slazhem se i sa Dario (asdf), da bi bilo dobro kada bi postojala opcija delete , jer mnogo ljudi pogrijeshi pri postanju , naprave 2 ista posta , odgovore neshto shto uopshte nije vezano za temu.... 8) :wink: :) :D :lol:

Odgovori