Da li da menjam K800i za N90?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa vidis ja sam mislio,mozes u dzepu od jakne,ali tad ti vibracija i ne treba,a za farmerke vidi,solidno je veliki mob,ali razmisli da kupis one torbice sto se nose oko struka to bi bilo najbolje resenje i najprakticnije,a imas ih u raznim velicinama.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Zbog ovakvih clanova pomislim da su bilo kakvi saveti najcesce potpuno bespotrebni.6 od 7 clanova mu kaze da ne vrsi takvu zamenu,a on to ipak hoce da uradi?!?Bas bi bilo lepo da nam objasnis zasto si uopste postavljao pitanje,ako ti misljenja onih koji su zeleli da ti pomognu nista ne znace. :x

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Jun 2005. 02:21

Post od Choochook »

Ja sam pitao da li mogu zameniti, a ne da li da zamenim! To se razlikuje! Ja sam odlucan da menjam samo me interesuje jel u redu da ponudim k800 za n90, nista vise!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Choochook napisao:Ja sam pitao da li mogu zameniti, a ne da li da zamenim! To se razlikuje!
Slika ne mozes da zamenis...uporedi cene i spec pa vidi

btw tema je trebala da bude u Poredjenje modela
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Choochook, ccc blago tebi... Postavio si temu samo da bi postavio, onda si pljunuo u SE, samo zato sto ga sad menjas... Zasto nisi rekao da je los dok si ga imao, nego sada kada ces uzeti nokiju??? To rade samo ljudi sa kompleksima, kao zelis da imas sve najbolje... Daj bre odrasti... :uhuh:

Drugo SE nije los... Razumem da ga neko ne voli, i to je sasvim normalno, nekome se ne svidja dizajn, nekome smeta jedno, nekome drugo, ali poenta je da su to telefoni jako kvalitetne izrade, daleko bolje od one na n73 ili uopste na novim nokijama... Recimo meni je ispao w950 kada sam se spustao biciklom niz neku nizbrdicu, prema gps-u sam isao oko 60km/h, i samo se ogrebao na jednom cosku.. Ekran mu je ostao ne ogreban, maska je ostala u jednom delu. Sve radi besprekorno. Evo sada, K800, ponovo me odusevio kvalitet materijala...

Ja recimo ne volim nokiju, ali nikad necu reci da je krs, kad su dobri telefoni. I oni su dosta dobri, daleko bolji od proseka...

Pozdrav....
iPhone + CX300

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Ccc... Kad sam ja rekao da je SE krs?! Rekao sam da je nula za Nokia telefone, sto i jeste. Telefon je smor sam po sebi, dok na Smartphone telefonima moze mnogo toga da se radi!

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Glupo... Prvo,u prodavnici sigurno ne mozes da menjas bez doplate,a polovno ce skoro svako ce VRLO RADO da uzme tvoj K800 a da ti da N90... mislim da pravis BIG mistake... :uhuh: E da,i u naslovu pise : "Dali da menjam K800 za N90", a ne "Jel mogu da menjam",tako da zakljuci sam sta si rekao(iliti napisao)...
Poslednja izmena od Milos!1! u Čet, 07. Jun 2007. 18:23, izmenjeno 1 put ukupno.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ahaaa, sad te kapiram Choochookče. To je ona fora: "učiteljice, jel mogu ja u WC?", "Ne znam ja da li ti možeš, ali probaj pa vidi".
Slažem se Miloše!1!.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Nemam pojma sto ubedjujete coveka da nesto ne uradi kada je on cvrsto odlucio da to uradi,a sto da ne,vec gledam presrecnog korisnika k800 koji se :D ,jer je za super telefon uvalio svoj krs star godinu dana,kome su 3 od 5 fletova kalemljeni kod Bore u servisu i pitanje je dana kada ce se ceo raspasti........onda covek dodje do zakljucka: ima li sta lepse od trgovine?
PS: Majstor Bora je izmisljen lik
Izvinjavam se na off-u
D500&E71

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Nikog ne ubedjujemo,samo dajemo realne savete. Al taj tvoj korisnik je dao krs za K800,a ovde je K800 za gori... Choochook,u tom slucaju bolje uzmi N93 ili N93i,bolje je...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

loki13, ali potpuno si u pravu.
Choochook, ja ne znam koji ti je da menjas sasvim ok fon za krshinu. Licno, uopste ne volim SE, nikad i nisam, oduvek sam bio fan Nokije. Ali brate, N90 je po svim parametrima tesko sr*nje. Uzmi onda neki dobar Nokijin Symbian telefon. Sta si zapeo za taj N90?
Na kraju krajeva, tvoje su pare u pitanju, ne nase, ja ne znam i sta se mi ovde zamajavamo, polemishemo i ostalo... Ako si trazio savet, dobio si, ako si pak vec odlucio, a ovde otvorio temu tek onako, ne znam sta da kazem.
Ja licno nikad ne bih menjao K800 za N90, za N91 vec bih. Ali bih najradije menjao za neku E-seriju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Dogovaram sa nekim likom o zameni za N91! I ne znam sto ste me svi napali. :o Jeste da mi se ne svidja bas N91, ali opet, Symbian je to. :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Joj, a ti sad zapeo, kao symbian, ovo, ono... Pazi, prva stvar je to sto ti on uopste nije potreba. Ovde ima samo par korisnika kojma je potreban, i to je ok. A ti do sada nisi na znao sta je to, i sada kao odjednom sve znas najbolje, neslusas sta ti devedeset posto ljudi kaze. I veruj mi, niko ne koristi "pun potencijal" symbiana, postoji dosta programa i za javu, ali se tesko nalaze. Veruj mi, za javu postoji jedan program koji je po meni bolji od svih symbian programa zajedno... Dalje, SE nije nula za nokiju, mozda kod smart fonova jeste, ali kod obicnih je ipak dosta bolji.

E, sad, zasto umesto n91(koji hoces da uzmes) ne bi uzeo w950??? On je u svemu bolji, osim sto nema kameru, a s obzirom da ces ti menjati k800, ocito ti kamera nije najvaznija. Ja sam imao w950 pre k800, i mogu ti reci da je odlican... Inace, nisam ga menjao, vec su mi ga ukrali, a nije mi se davalo mnogo para za novi telefon, pa ga nisam ponovo uzeo...(mislim na w950)

Pozdrav...
iPhone + CX300

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

OMFG :blinky: Ko kaze da ja nisam znao sta je Symbian? Kupio sam 6600 cim je izasla, zatim je zamenio sa N70 kada je izasao! I savrseno poznajem Symbian! A telefon bez kamere mi ne treba!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

gargamel4 napisao:Nije zoom vredan toga 8) :)
N90 nema opticki zoom ako si na to mislio.

@Choochook: skontacesh neke stvari jednog dana...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Choochook, jos malo iskustva (pravog) i skapiraces sta je Dario, hteo da kaze..

telefoni nikada nece biti fotoaparati sa mobilnim nego mobilni sa fotoaparatima, tako da kvalitet nikako nece biti ko na pravim fotoaparatima..

mozda je gargamel hteo da kaze to da k800 nema zoom pri najvecoj rezoluciji (tako je na ortakinjinom), a n90 ima..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Mislim stvarno... Smesni ste! Vi to mene smatrate debilom kad mi kazete da cu "jednog dana skontati". lol!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Re: Da li da menjam K800i za N90?!

Post od Vlada Zem »

Choochook, vidi kako je krenula tema
Choochook napisao:P0z!!! Da li mogu zameniti K800i za N90 bez doplate? Ne znam kako se cene sada krecu.
A,??? Niko ovde ne smatra da si gloop (a ako smatra, to se u psihologiji zove -fucking projekcija-, ima i nekih koji broje postove pa čim si dvocifren = gloop :dry: ). Keep on...i budi jasniji...
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sorry, my mistake, pomešao sam ga sa 93ojkom.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

segafrompk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 22:01
Kontakt:

Post od segafrompk »

Sta ste se svi uhvatili oko kritike Choochook-a?!?!?!
Znam lika sa drugog foruma, posvecenog uglavnom Symbian telefonima.
Lik je tamo bio moderator duze nego sto vi znate sta je symbian!
Ako neko zna punu moc Symbian-a, onda je to on.
I, Alien, koji je to Java (lol, nista smesnije od Jave!!!) program koji je mocniji od svih symbian programa?!
Najkompleksniji Java program koji postoji je otprilike BT Chat!

Dalje... Gomila mojih drugova ima (ili je imala) SE. Svi ga menjaju cim im se pruzi prilika. Joystik svakog Sony-Ericssona se pokvari u roku od godinu dana, preciznost je slaba. O kvalitetu SE-a govori i to da je K800i do pre pola godine kostao preko 350e, a sada mozes i za 220e da ga nadjes!

Odgovori