3250 vs n70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
deycha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 20:56

3250 vs n70

Post od deycha »

Pozdrav, želim da kupim telefon, ali se dvoumim između dva modela, nokie 3250 i n70. Bitan mi je mp3 ali isto tako i symbian. Trenutno sam bliži 3250, ali koliko vidim, svi kažu kako se i nije dobro pokazao, ali niko ne daje konkretan primer njegove mane :? ?
Preporuke?

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Moj burazer ima 3250 i za sada mu nije nasao manu niti mu se nesto pokvarilo,samo je hteo da mu updejtuje softver.Zvucnici su najjaci,imaju bas,dobar je za muziku.Dzojstik je malo tvrdji dok se ne naviknes,ali nista strasno.
Ja imam N70 i vise mi se svidja jer volim monoblok bez ikakvog okretanja i sl.I N70 je dobar za muziku mada je ja ne slusam na telefonu.Imas vise programa i mogucnosti da se igras.

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

A zasto ne sacekas 5700?slican 3250,a opet namenjen za muziku? ako ti se ne zuri... mislim da ti je to najbolja opcija...

deycha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od deycha »

2Milos!1!
Hmm, ovaj 5700 izgleda jako dobro, ali pravo da ti kažem, mrzi me više da čekam, imam ovaj retardiran tel. jako dugo i hoću da ga menjam (ne smem da kažem koji :)... :shock:

2Malone
Kako to misliš da na n70 ima više mogućnosti za programe? Koliko vidim, 3250 ima noviji symbian(9.1) a n70 stariji(8.1)?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Zato sto nema jos dovoljno programa za 9.1 tj. nije napravljeno. To ti je kao XPi Vista, Vista je novija i bolja, ali nema programa koliko za xp...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ja ti preporucujem N70,brate telefon je masina i po.Odlicno reprodukuje muziku,kamera nije losa,dosta programa...
E, N3250 je po pitanju muzike stvarno bolji,mislim zvucnici otkidaju al nesto sam skeptican po pitanju onog okretanja :unsure:
Ako ti je bas do muzike onda N3250 ima blagu prednost,al inace N70 je meni licno bolji,a i glava nece da te boli hoce li se onaj mehanizam zeznuti ili ne.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Sve zavisi ali provereno mom burazeru radi mehanizam,za sada bez greske.Mada prednost dajem N70.Ne pratim sta sve ima za 9.1 ali po prici drugih nisu jos na nivou broja korisnih aplikacija kao za 8.1.Mada ako cemo iskreno to ti je par programa koji zaista sluze,ostalo je cisto glupiranje da se ima sto vise instaliranih aplikacija.Koristis zplus kao zastitu da ti svako ne cacka po licnim stvarima,word i sl,neki diktafon,recnici,neka enciklopedija...i ostalo su manje vise sitnice bez kojih se moze.Ali i dalje bih ipak uzeo pre N70.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovako.moj predlog ide za n70.ta stvar je proverena i retko ko je nezadovoljan tim modelom.oni koji ga prodaju hoće nešto jače i bolje jer im je možda dosadio.još niko ga nije prodao a da nije zadovoljan njime.moje iskustvo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

deycha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od deycha »

U redu, mislim da ste me ubedili za n70 :D. Zapravo, najviše me je ubedilo to kada sam video sliku slikanu sa 3250 kod mog druga na telu... Bila je puno nekog noise-a iako je slikano na max. kvalitetu i na savrsenom osvetljenju.

illegal
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 14:32

Post od illegal »

Da istina kamera mu je losha , imao sam oba ali definitivno zvucnici nadoknadjuju i prelaze tu kameru , non-stop sam slushao muziku , u skoli su mi svi zavidili zvucnici su najjaci do sada ja samo znam zvucnike od w550 koji su priblizni toj jacini , ma da ni od 6233 nisu loshi

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Moj glas ide za N70,imam ga vec 6 meseci i iskreno da vam kazem,ako budem hteo nesto bolje,ovaj necu prodavati,ostavicu ga kao drugi mob...U najgorem slucaju toliko mi se svidja da ce pre da mi kupi prasinu na polici,nego da ga prodam nekom :P :oops: :lol:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

durgari 3250 ovako imam ga vec 1 mesec nije ni zatuco nije ni rotacija oslabija djojstik radi MILINA (dok kod SE drndas i zezne se posle 2 meseca kao kod svih mojih ortaka) muzika GRUVA mi se jednom smorili napolju ja aj da donesem zvucnike ijaoo kako cepa fon i fotke su mu EXTRA ali ozbiljno,poredili smo fotke kad se prebaci na komp 3250 ima ostriju i lepsu fotku sa kvalitetnim bojama,N70 ima malo mutniju ali sa dobljim bojama (zato sto ima jaci ekran) pa sad ako oces fon koji ima dosta programa i ako ti je vazna kamera uzmi N70 ali zvuk i nowiji simbijan i MA SVE uzmi 3250 toliko :)

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Super Sayian napisao: .....ali zvuk i nowiji simbijan i MA SVE uzmi 3250 toliko :)
Stace mu noviji simbyan kad je stariji mnogo bolji,ima mnogo vise programa...

deycha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od deycha »

Pa sta znam, ipak sam se predomislio, mislim da cu uzeti 3250... Ipak me je ta muzika ubedila, stvarno se dobro cuje..... Ebes kameru, i nije mi toliko bitna tako da nema veze sto nije nista posebno....

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

dok kod SE drndas i zezne se posle 2 meseca kao kod svih mojih ortaka
ccc... Ako se gledaju modeli u zadnjih godinu dana, smesno je porediti SE i Nokiju, mnogo se pravi kvalitetnije. Jeste da je na k750 bio problem, ali od tad su se mnogo uozbiljili, pogledaj recimo dva bestselera, k800 i n73. SE je napravljen od super kvalitetne plastike, i malo aluminijuma, a n73... Ne daj boze... Ili, w950 mi ispadne sa bicikla kad sam se spustao niz padinu, sa nekih 50 na sat, otkotrlja se petnaest metara, i samo mu spadne boja na cosku na kom se udario, jer je pao na beton, a sve ostalo je radilo perfektno. A da se to desi na n91, hard disk bi riknuo deset puta da moze...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Pa brate ja ne govorim za N73 i N91 (jer su ocaj od fonva)... 3250 ima dosta dobru tastaturu za porukice dusu dalaaaa i jojstik je kvalitetan e sad da pada pa ne znam nije mi ni jednom ispao jer ga mazim i pazim i zovem ga djorje :oops: :P ... e sad SE je dobar samo zato sto su izdrzljivi fonovi moj ortak ima SE K750 palio ga sa vatrom jos mu drzi fon sa istopljenom maskom hhahaha :lol: :lol:
inace SE mnooogo tuca ortak ima K800 slik i zamrzne mu slika, ide u meni jojstik ne radi pa idi u PM a ima fon nekih 3 meseca :lol: toliko o tome.
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

driftkiler
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jun 2007. 21:30

Post od driftkiler »

zoves ga djordje :lol:

Uzmi N70! I ja se razmisljam da ga uzmem,ali mozda skupim pare i za N73me :D .To sto je muzika za nijansu bolja nema veze,a i lepo ti kazu ipak je monoblok!

deycha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od deycha »

Čisto da vas obavestim, uzeo sam 3250 pre par dana i mogu vam reći da sam veoma zadovoljan telefonom. Muzika je stvarno fenomenalna i onaj adapter za zvučnike je mnogo jaka stvar. Kamera na dnevnom svetlu pravi odlične slike ali već ako je svetlo malo prigušeno npr. u sobi(isto preko dana) slike su dosta slabije i pune su noise-a.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

deycha, -Jbg nemoze sve da se ima,na tom je bolji mp3,dok je na n70 bolja kamera.To je uvek bilo tako,koliko god da das para uvek ce ti nesto nedostajati :smutny:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

imao sam N70 koji sam menjao za 3250 i bio sam mnogo zadovoljniji sa 3250,i ako su razlike moze se reci male,velika prednost kod 3250 je stereo zvucnik koji ima extra lep i cist zvuk,a i da nezaboravimo da ovaj fon ima symbian 9.1 naspram N70 koji je na osmici,baterija mi je trajala do 5-6 dana,radio ssam slabo slusao i ako je extra dobro radio,pogotovo sa njegovim extra dobrim stereo sluskama koje imaju adapter za prosirenje.

Odgovori