e 900 vs z650i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Seba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 17:51

e 900 vs z650i

Post od Seba »

hteo sam par saveta, bas se spremam da uzmem e 900 a onda mi drugar kaze da se pojavio taj novi z650 kao bolji je. mene interesuje misljenje nekog strucnijeg ko je iskusio oba telefona..

Premestio:gameforce:Za sve postoji mesto pa i za ovakve teme ;)

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Imam e900, vec pola godine, ne cuvam stvari onako kako bi trebalo, jer zivim u ubedjenju da stvari rade za nas a ne mi za stvari. Prema tome, iz vec navedenog telefon mi je bezbroj puta ispadao, ima puno ogrebotina i sl. i dalje radi kao sat.Bez greske. Slajder je standardan, zelim reci standardno dobar, jer se su se usavrsili tako da je to normalno za samsung. Kupis micro SD, slusas mjuzu, zvuk je odlican, ne nesto preterano ali iskreno, zadovoljavajuci!! Kamera je 2mpix, solidna, s`tim sto ima jednu manu, nema autofocus, sto je veliki nedostatak. Pri slikanju ruka treba biti extremno mirna inace slika se pretvara u akvarel.Sto se tice gornjih, senzorskih tastera, meni su odlicni, navikao sam se, dok se moji prijatelji muce i proklinju telefon...he he...ko im je kriv kada ne znaju. Baterija traje oko 3 dana max, o5 u zavisnosti koliko koristis telefon. E 900 mi se svideo pre svega zbog svoje elegancije a i jednostavnosti funkcija. Velika razlika izmedju ta dva telefona mislim da je 3g, z650i poseduje 3g dok e900 ne. Inace nisam cackao z650i ali u startu mi se ne dopadaju pljosnati tasteri, tasteri gde su cifre, ne senzorski, nego obicni. Jer drugar ima D830 gde su isti tasteri, i baratanje je ochajno, tacnije uzasno, uopste se nisam snasao
Najbolje bi bilo oba da isprobas i da vidis koji ti vise "lezi" u ruci. Sto se tice 3g, za mene je to jos uvek glupost, mada mozda i promenim misljenje kasnije. Nikad se ne zna. :oops: :roll:
Lepo izgledaju oba telefona, mada bih ja o5 odabrao e900 8)
Eto to bi ti bilo ukratko moje misljenje 8)
pozdrav :roll:

Odgovori