Koju mi savjetujete Nokiju do 200 evra?
- ThePrphecy
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 12:12
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
HA,N72 nije kvalitetnije odradjen od N70!?DREAM ON!!Ona JESTE kvalitenije odradjena,to je cinjenica i nema spora,na njoj mi nije skripao poklopac kamere ni priblizno kao na N70,nije mi se videlo svetlo kao na N70 na delu gde aluminijumski ram ima spoj sa plasticnim delom maske,vrlo ruzno,a to sto nije 3G je mana... zasto!?Ja mislim da neko ko kupuje telefon do 200 eura nece placati po nekoliko desetina dinara minut video razgovora,ali ako on hoce 3G telefon neka kaze!?
Pozdrav
Pozdrav

N70 ili N72 je i moja preporuka,imao sam i jedan i drugi i dok sam ih imao bio sam zadovoljan,ako si mladji korisnik koji ce slusati muziku,radio,slikati i snimati onda je neki od ova dva telefona bas za tebe,al ako si stariji i ozbiljniji-poslovniji covek onda moja preporuka za E50,imam ga vec neko vreme i bas me je iznenadio koliko je dobar,stabilan i brz.
- ThePrphecy
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 12:12
@ Lomnica_city
Moras da shvatis da ne kupujes ti telefon nego neko drugi. Tebi to sto N72 nema 3g nije mana, mozda nekome jeste, kad se pojavio MMS svi su govorili da je glupost jer je skup a sad je to sasvim obicna i redovna pojava, tako ce biti i sa 3g tehnologijom. Ja sam samo rekao da je trebalo da navedes sve razlike, a ne da procenjujes dal ce neko da koristi nesto ili ne ili dal' neko ima para za 3g ili ne Uostalom reci da je 3g=video razgor je jako povrsno. To sto ti imas n72 ne znaci da je to bolji izbor.Ja povremeno koristim oba telefona. Isti programi, a probao sam ih gomilu, na N70 rade brze, takodje n70 ima dosta kvalitetniji multitasking, n72 je lepsiji i ima bolju autonimoju.Covek neka izabere po svojim poterbama.
EDIT:Greske u kucanju.
Moras da shvatis da ne kupujes ti telefon nego neko drugi. Tebi to sto N72 nema 3g nije mana, mozda nekome jeste, kad se pojavio MMS svi su govorili da je glupost jer je skup a sad je to sasvim obicna i redovna pojava, tako ce biti i sa 3g tehnologijom. Ja sam samo rekao da je trebalo da navedes sve razlike, a ne da procenjujes dal ce neko da koristi nesto ili ne ili dal' neko ima para za 3g ili ne Uostalom reci da je 3g=video razgor je jako povrsno. To sto ti imas n72 ne znaci da je to bolji izbor.Ja povremeno koristim oba telefona. Isti programi, a probao sam ih gomilu, na N70 rade brze, takodje n70 ima dosta kvalitetniji multitasking, n72 je lepsiji i ima bolju autonimoju.Covek neka izabere po svojim poterbama.
EDIT:Greske u kucanju.
Poslednja izmena od ThePrphecy u Pon, 02. Jul 2007. 19:00, izmenjeno 2 puta ukupno.
Za razliku od svih prethodnih postova koji su se osvrtali uglavnom na Symbian fonove, ja bih ti preporucio 6233. Zasto?
Trenutno imam njega i N73me i mogu da kazem da mi je 100 puta laksi za rukovanje, brz, jaka baterija, solidna kamera, video zapis odlican. Za te pare, a kosta i manje od 200e mislim da je trenutno najbolji. Mnogi su se zalili da se kvari, medjutim nisam imao takvo iskustvo, telefon je iz Telenora, a verzija softvera 5.10. Moja najtoplija preporuka za ovaj telefon.
Trenutno imam njega i N73me i mogu da kazem da mi je 100 puta laksi za rukovanje, brz, jaka baterija, solidna kamera, video zapis odlican. Za te pare, a kosta i manje od 200e mislim da je trenutno najbolji. Mnogi su se zalili da se kvari, medjutim nisam imao takvo iskustvo, telefon je iz Telenora, a verzija softvera 5.10. Moja najtoplija preporuka za ovaj telefon.
::luv phonez::
N70 je telefon na mestu, lepog dizajna, funkcionalan. Razmisli da li zelis Symbian telefon ili "Dumber". To ti kazem jer znam dosta ljudi koji su kukali za Symbianom a onda ludeli jer je fakat da su ti telefoni sporiji, ali sa druge strane imas mogucnost potpune personalizacije telefona, poput racunara. Daleko od toga da sa nekim Ne-Symbian telefonom nemas mogucnosti da ga "doterujes" samo su ti sa Symbian-om mogucnosti gotovo bezgranicne. Ako si freak za racunare onda je za tebe Symbian, ako ti treba telefon sa solidnim funkcijam, sa zadovoljavajucim mp3 playerom, radiom, media playerom i solidnom kamerom, onda uzmi 6233 ili 6300, koji su u principu ista platforma, samo sto je 6300 mnogo lepseg dizajna, ali me njegova baterija razocarala, ne moze ni 2 dana da izvuce, dok na 6233 radi i po 4 dana. Eto, svasta sam sad tu napisao, a ako ti pomognem bar mrvicu, bice mi drago. Najbitnije je da kod drugara, ili u nekom mobil shopu pogledas telefone koji ti dolaze u obzir pa da doneses odluku, tako ce ti biti najbolje. Pozdrav!
::luv phonez::