8800 Siroco ILI 8600 luna
8800 Siroco ILI 8600 luna
Dvoumim se izmedju ova dva telefona,molim za misljenja
HVALA
Premestio:gameforce:Ako ih već porediš stavi temu u "Poređenje modela"!
HVALA
Premestio:gameforce:Ako ih već porediš stavi temu u "Poređenje modela"!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ja bih rekao 8800 sirocco-brat 8600 luna-sestra.Znaci sirocco je pravi muski mob,8600 je nesto izmedju muskog i zenskog moba,ali rekao bih mozda malo vise zenski.Definitivno je bolji sirocco sto se tice izrade jer je ceo od metala,8600 je delom i plasticna,mislim vecim delom,ali bez sumnje kvalitetno uradjen,ono staklo sto prelazi preko tastature je isto vrh.E sad 8600 ima mnogo veci ekran i to ga vadi,softverski su skoro identicni.Sto se cene tice sirocco ce posle izvesnog vremena kad se cena lune stabilizuje biti skuplji jer je ipak jaci mob na nekoj lestvici ekskluzivnosti.Ja bih se licno dvoumio,ali posto vec imam sirocco,moza malo za promenu ne bi bila losa luna
.A da luna ima definitivno bolju tastaturu,nekako je llakse za kucanje poruka.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
8800 Sirocco je prelijep telefon! Što se Lune tiče, nisam je vidio, pa ne mogu da sudim. A 8800 Sirocco je vrh vrhova što se izgleda tiče, oduševio me!
Moja preporuka, doduše subjektivna za 8800, ne znam kakva je Luna!
Pozdrav!
Moja preporuka, doduše subjektivna za 8800, ne znam kakva je Luna!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
E, da i cisto da znas Predator2, oba su krsha nad krshevima...
Za ovu lunu jos ne znam 100% jer mi je bila samo par dana u rukama, a 8800 u svim mogucim verzijama je krsh nad krshevima.
Dobra je samo kad je kupis, a i onda nije bas nesto jer si pljuno 700 evrica za krs, koji ce ti kroz 3 meseca biti sav izgreban, razglavljen i nedo' bog da das nekom losem serviseru da ti ga otvara, tek ce ti ga onda raz>ebati,ostaju mu otisci na masci - stalno ces ga brisati,tasteri (pogotovu za navigaciju) mu se raglave u rekordnom roku,puca mu flet kabl....ma uzas telefon
Za ovu lunu jos ne znam 100% jer mi je bila samo par dana u rukama, a 8800 u svim mogucim verzijama je krsh nad krshevima.
Dobra je samo kad je kupis, a i onda nije bas nesto jer si pljuno 700 evrica za krs, koji ce ti kroz 3 meseca biti sav izgreban, razglavljen i nedo' bog da das nekom losem serviseru da ti ga otvara, tek ce ti ga onda raz>ebati,ostaju mu otisci na masci - stalno ces ga brisati,tasteri (pogotovu za navigaciju) mu se raglave u rekordnom roku,puca mu flet kabl....ma uzas telefon
Poslednja izmena od cebzab u Pet, 06. Jul 2007. 13:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Hm... Pogledajte ovo:

Akki napisao:kvalitet izrade je vrhunski za oba modela...
Koliko se misljenjaa razlikuju... Ili je mozda jedan od njih dobio telefon koji je malo drugaciji nego sto bi trebalocebzab napisao:Dobra je samo kad je kupis, a i onda nije bas nesto jer si pljuno 700 evrica za krs, koji ce ti kroz 3 meseca biti sav izgreban, razglavljen i nedo' bog da das nekom losem serviseru da ti ga otvara, tek ce ti ga onda raz>ebati,ostaju mu otisci na masci - stalno ces ga brisati,tasteri (pogotovu za navigaciju) mu se raglave u rekordnom roku....ma uzas telefon

iPhone + CX300
Alien napisao: Ili je mozda jedan od njih dobio telefon koji je malo drugaciji nego sto bi trebalo
Buahahahhahah,ovaj post o vrhunskom kvalitetu nisam ni video....
Pitajte bilo kog servisera,koji ima malo veci promet telefona...
Ja sam vidjao/koristio i nove i polovne(8800). Nov, doduse obican 8800, sam kupio za sebe i nije mi se dopao zbog softvera, slabe baterije,krckave tastature i klimavog slajda....
Polovne sam koristio kada bi mi ih ljudi donosili na servis, pa da ih istestiram da vidim da li sve radi na njima....
Tako da sam ja izvukao zakljucak o kvalitetu 8800 na osnovu nosenih telefona,koji nisu imali ni jedan fkvar uzrokovan fizickim udarcem, osim jednog koji je imao slomljen displej
Preporucujem decku koji je postavio temu da ode do nekog jaceg servisa, koji se ne bavi prodajom telefona i da ih pita da li valja 8800/8600, pa nek sam izvuce zakljucak
U prvom postu kaže: evo gledam ova 2 telefona na netu...
a onda posle kaže da su oba krša nad krševima i to 8800 u svim mogućim verzijama pa onda da je šetao samo običan 8800...
Ali ajmo redom... prvo tastatura na 8800 i na 8800 Sirocco nije ista... već je poboljšana... da si video telefone uživo a ne na netu samo znao bi... drugo, slajder nije klimav ni malo, to što ljudima ispada i što ne znaju da ga koriste nije do telefona... treće, grebe se da, ali opet to je do korisnika... i na kraju to sto se tebi nije svideo sf je tvoj problem, baterija jeste slaba ali se dobijaju 2 u pakovanju što bi isto znao da si imao telefon...
Da idem po većim servisima nema potrebe jer mi ćale ima telefon (8800 Sirocco Gold) i to ga je dobio na poklon verovatno pre nego što ga je iko odavde video, koristio sam ga i sam, a i Lunu sam probao jer je ima ćaletov prijatelj kao i mnogi drugi prijatelji i poslovni partneri...
I na kraju, da rezimiram, kvalitet izrade je vrhunski, ko ne veruje neka uzme telefone u ruke i pogleda, to što će neko da ga koristi kao lopticu za fudbal pa će da se žali što je slajder klimav nije do nokie... uostalom ako i ne možete da probate imate gomilu review-a na netu koji će potvrditi ovu tvrdnju...
a i utisak drugih korisnika na stranim forumima... 

Ali ajmo redom... prvo tastatura na 8800 i na 8800 Sirocco nije ista... već je poboljšana... da si video telefone uživo a ne na netu samo znao bi... drugo, slajder nije klimav ni malo, to što ljudima ispada i što ne znaju da ga koriste nije do telefona... treće, grebe se da, ali opet to je do korisnika... i na kraju to sto se tebi nije svideo sf je tvoj problem, baterija jeste slaba ali se dobijaju 2 u pakovanju što bi isto znao da si imao telefon...
Da idem po većim servisima nema potrebe jer mi ćale ima telefon (8800 Sirocco Gold) i to ga je dobio na poklon verovatno pre nego što ga je iko odavde video, koristio sam ga i sam, a i Lunu sam probao jer je ima ćaletov prijatelj kao i mnogi drugi prijatelji i poslovni partneri...

I na kraju, da rezimiram, kvalitet izrade je vrhunski, ko ne veruje neka uzme telefone u ruke i pogleda, to što će neko da ga koristi kao lopticu za fudbal pa će da se žali što je slajder klimav nije do nokie... uostalom ako i ne možete da probate imate gomilu review-a na netu koji će potvrditi ovu tvrdnju...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Auu, neko mi se uvredio....hahahahAkki napisao: 1.da si video telefone uživo a ne na netu samo znao bi...
2. Da idem po većim servisima nema potrebe jer mi ćale ima telefon (8800 Sirocco Gold) i to ga je dobio na poklon verovatno pre nego što ga je iko odavde video, koristio sam ga i sam, a i Lunu sam probao jer je ima ćaletov prijatelj kao i mnogi drugi prijatelji i poslovni partneri...
3.I na kraju, da rezimiram, kvalitet izrade je vrhunski, ko ne veruje neka uzme telefone u ruke i pogleda
Sta treba ovo da znaci pod "1."?
2. Nisam tebi rekao da ides po servisima, jer ti nisi ni postavio ovu temu i ne zelis da kupis ni jedan od ova dva telefona. Ako hoces, ja to u svakom slucaju ne mogu da znam, jer nisam vidovit. A pitas me zasto da ides? Zato sto ne mozes sebe da poistovetis sa deckom koji je postavio ovu temu, pa samim tim ne mozes poistovetiti sebe sa prosecnim korisnikom nekih od ova dva telefona. Zato se odlazi u servis da bi mogao da pitas ljude koji su imali kontakt i sa budalama koji su nosili ove telefone i sa normalnim ljudima. Ja verujem da su oni sigurno u boljem polozaju od tebe da izvuku neki opsti zakljucak o kvalitetu ovog telefona. Ili i to znas bolje,jer tatica ga je prvi u univerzumu dobio?

3.Ja sam rekao da je kvalitet izrade telefona kada je nov super.....ali kroz par meseci/godinu dana koriscenja...to je vec druga stvar...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
cebzab, daj covece ti si prvi od koga cujem da je kvalitet izrade ovih telefona los (tj nokijine 8xxx serije),pre neki dan sam drzao 8800 silver,onu najobicniju i na njoj ima oko 350h razgovora,mehanizam joj je kao nov,ona je malo izgrebana nazad na bateriji ali nista strasno!
Sam sam imao 8800 black i stvarno je tel do jaja,jedino sto mi je smetalo je baterija(e)!!!!
Sto se tice kvaliteta naprevazidjen je,e sad sto ima na servisu i njih,pa nisu oni predvidjeni da se sa njima tuku ljudi,igra fudbal,basket ...itd,a to nas covek jos ne zna,pa pokusava!
Sam sam imao 8800 black i stvarno je tel do jaja,jedino sto mi je smetalo je baterija(e)!!!!
Sto se tice kvaliteta naprevazidjen je,e sad sto ima na servisu i njih,pa nisu oni predvidjeni da se sa njima tuku ljudi,igra fudbal,basket ...itd,a to nas covek jos ne zna,pa pokusava!
D500&E71
To pod 1 znači upravo to što je napisano... da si video te telefone barem jednom znao bi da su tastature drugačije... isto kao što bi video da je kvalitet izrade vrhunski...
Da sam se uvredio, nisam... daleko gore stvari su pisali ljudi pa me ne dotiču...
A to šta si rekao lepo piše, crno na belo... a sam si lepo pokazao da je ono što rekoh tačno stavkom pod brojem 3... U svakom slučaju nema potrebe više o tome diskutovati...
edit: Izbrisan post koji nema nikakve veze sa temom i sadrži čak i pretnje...

Da sam se uvredio, nisam... daleko gore stvari su pisali ljudi pa me ne dotiču...

A to šta si rekao lepo piše, crno na belo... a sam si lepo pokazao da je ono što rekoh tačno stavkom pod brojem 3... U svakom slučaju nema potrebe više o tome diskutovati...

edit: Izbrisan post koji nema nikakve veze sa temom i sadrži čak i pretnje...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Imam sirocco 6 meseci oko 250 sati razgovora sam napravio i 525 poruka sam poslao i normalno malo zezanja po fonu i mogu reci da je kao nov,uporedio sam ga sa novim fonom i identicni su bar za sada,znaci nigde nije dobio luft ili da se klima negde.Jos jedna stvar sto sam izvalio,kad se prica nekako ti mob nije pribijen uz lice kao npr.n70 ili neki preklopni modeli jer se sirocco izvlaci i mogu bez problema nekog zagrevanja moba i glave i po sat vremena da pricam,a da se ne osecam cudno,tako da je to strava.Moj cale ima obicnu 8800 vec dve godine i njemu je ista kao kad ju je kupio ,dok se meni izgrebla zadnja maska,a solidno ga cuvam,btw u mobisu je zadnja maska oko 7000din
,ja moju ne nameravam da menjam.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data