SE w810 ili MOto v3x
SE w810 ili MOto v3x
nemogu da se odlucim izmedju ova dva telefona,pomozite malo...oba su mi na oko lepa,a kada gledam specifikacije tu su negde(v3x je 3g),ali nijedan nisam video uzivo i neznam kakvi su!
its a fucked up liife
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ja sam se oduvijek lozio na w810
, koji je onako djeciji po izradi
, nema sofisticiranih elemenata, ali je zvijer vezano za bateriju
, pristojan displej,flash teme,walkman brend, pa jos dobijes karticu512,i vrlo kvalitetne walkman slusalice,a od kupovine me odvratilo, to sto je reprodukcija muzike bila za mene tiha, zbog softverskih ogranicenja, pa sam se odlucio za creative plejer. Mada bih i danas porazmislio o njemu kada bih naisao na neki bijeli primjerak, koji izgleda uffff...

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma nema sta da se razmislja, SE definitivno. Nisam ljubitelj, stavise pre cu reci da sam mrzitelj SE brenda, ali uvek priznam kvalitet. Licno, SE mi nikad ne bi dosao ni u razmatranje, ali da mi je ovo izbor, Motorolu ne bih ni pogledao. V3 koncept mi se tek ne svidja. Osim fancy look-a nema nista, a sada vishe nije ni fancy jer ga enormno mnogo ljudi ima. A sto toliko njih ima, znachi da je izgustirano.
Na stranu sa ovim, to su moja neka licna razmatranja koja sam ovde izneo, kvalitet i sve je na strani SE, i aj u prodavnicu pa javljaj utiske.
Na stranu sa ovim, to su moja neka licna razmatranja koja sam ovde izneo, kvalitet i sve je na strani SE, i aj u prodavnicu pa javljaj utiske.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- 4life
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06
NEMOJ ni da razmisljas, uzmi v3x! Imao sam je (sad imam moto a1200
) I to je tako vrhunski telefon da razmisljam opet da je uzmem samo da je cackam. Kamera je odlicna, reprodukcija muzike sjajna, doduse kad mu pojacas zvuk sto je mnogo lako, imas video rekorder koji snima u mp4 formatu pri 15 fps, sjajan displej...

Nemam telefon trenutno.