SE w810 ili MOto v3x

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nash
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 16:50

SE w810 ili MOto v3x

Post od nash »

nemogu da se odlucim izmedju ova dva telefona,pomozite malo...oba su mi na oko lepa,a kada gledam specifikacije tu su negde(v3x je 3g),ali nijedan nisam video uzivo i neznam kakvi su!
its a fucked up liife

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

SE je kvalitetniji po svakom aspektu...motorola je lepsi i atraktivniji telefon ali kamera, muzika, fm radio, teme i uopste funkcionalnost je na strai SE-a... inace imao sam oba, pa ono...pozz 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Definitivno W810,poprilicno bolji telefon od V3X!
Ako se dvoumis samo izmedju ova 2 onda definitivno W810! ;)

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ja sam se oduvijek lozio na w810 :) , koji je onako djeciji po izradi :roll: , nema sofisticiranih elemenata, ali je zvijer vezano za bateriju :blinky: , pristojan displej,flash teme,walkman brend, pa jos dobijes karticu512,i vrlo kvalitetne walkman slusalice,a od kupovine me odvratilo, to sto je reprodukcija muzike bila za mene tiha, zbog softverskih ogranicenja, pa sam se odlucio za creative plejer. Mada bih i danas porazmislio o njemu kada bih naisao na neki bijeli primjerak, koji izgleda uffff...
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma nema sta da se razmislja, SE definitivno. Nisam ljubitelj, stavise pre cu reci da sam mrzitelj SE brenda, ali uvek priznam kvalitet. Licno, SE mi nikad ne bi dosao ni u razmatranje, ali da mi je ovo izbor, Motorolu ne bih ni pogledao. V3 koncept mi se tek ne svidja. Osim fancy look-a nema nista, a sada vishe nije ni fancy jer ga enormno mnogo ljudi ima. A sto toliko njih ima, znachi da je izgustirano.
Na stranu sa ovim, to su moja neka licna razmatranja koja sam ovde izneo, kvalitet i sve je na strani SE, i aj u prodavnicu pa javljaj utiske.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

nash, na strani motorole je dizajn...a na strani se je :
bolja kamera sa autofokusom
manje bugova
bolja baterija
bolji music player
i bolji prodajni paket...
I na kraju SE ce ti uvek imati kupca (pogotovo k750/w800/w810) i duze drze cenu!
D500&E71

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

w810 je neuporedivo bolji...
iPhone + CX300

nash
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 16:50

Post od nash »

definitivno uzimam SE w810,uspeli ste da me ubedite da motorola i nije neki telefon,hvala za pomoc :D :D
its a fucked up liife

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Post od 4life »

NEMOJ ni da razmisljas, uzmi v3x! Imao sam je (sad imam moto a1200 8) ) I to je tako vrhunski telefon da razmisljam opet da je uzmem samo da je cackam. Kamera je odlicna, reprodukcija muzike sjajna, doduse kad mu pojacas zvuk sto je mnogo lako, imas video rekorder koji snima u mp4 formatu pri 15 fps, sjajan displej...
Nemam telefon trenutno.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

4life, :lol: :lol: koji si ti lik...

Kamera je bolja na w810
Muzika NEUPOREDIVO bolja na w810
Video rekorder pri 15fps :lol: Pa 15fps je ziva KATASTROFA :lol:

Motorola ne moze ni da pridje W810, tako da to sto ti volis motorolu, dzabe ti, jednostavno je DUPLO LOSIJA.
iPhone + CX300

Odgovori