Sta mi preporucujete?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Jel ima jos neki komentar, primedba, predlog. Ajte....tu smo da se ispomazemo :P :oops: :oops: Posto sam uspeo da slomim ekran na svom samsungu E 900 trebace mi zamena ubrzo, doduse imam neku krntiju od motorole...koja ima alarm od dodatnih opcija :wacko: nvm. Eto slobodno pisite ...mada imam jos vremena ovde cu biti naredna 3 meseca... :wink:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Koliko kosta treo u Srbiji. I da li uopste moze da se nadje?! :dry: Ovde je stvarno dzabalesku...oko 300- 500 $...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi koji treo?600 ima na svakom uglu tj po oglasima gomila i to za male pare a 650 tu i tamo..drzi cenu a i polovan je dosta tesko naci...pogledaj koliko je 680 ili 700?

za cenu 600 cini mi se da se prodavao za 150E a 650 je verovao ili ne u nekim PC radnjama umeo da bude do neverovatnih 700E mada...ko ce to da kupi za te pare..ne drzi me za rec oko ovih cena... ;)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ako ces uzimati Treo,onda zaista razmisljaj najvise o 680,jer ima isti stabilni i pouzdani os kao i 650,samo sa malim kozmetichkim izmenama,a plus je spakovan u lepshe kucishte....mislim da kad sam u martu bio u BG da sam video negde nov 650 za oko 500 evra...mada bi tome sad trebalo da lagano pada cena jer je izashao taj 680,ali ko ce ga znati....

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Treo 680 je 400 $ , sto bi doslo negde oko 300 Eura, otprilike moze da se nadje unlocked... a treo 700 ima u varijanti WM5 ili OS, on je oko 300 $, ali ima jedan problem, mreza je sprint, i verizon, sto znaci da se ne prodaje u unlocked varijanti .
E sada, ima li nekog u Srbiji, koji moze to malo da sredi da se lepse izrazim? :oops:

Pa hajde da kazemo da sam izbor suzio na treo 680 i treo 700, sto zanci da se samo dvoumim izmejdu WM i OS, WM sam imao priliku da cackam i solidno mi izgleda a za OS stvarno ne znam. Ne znam da li ce mi se svideti, odgovarati...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ako je treo 700 sa sprint ili verizon mreze,onda ti nista ne vredi,jer se to nemoze nikako srediti.obe ove mreze funkcionishu na sasvim drugom standardu i nemaju nikakve veze sa GSM tehnologijom,chak ni ne podrzavaju sim kartice...obe mreze su CDMA i sa njima nemozes da uradis apsolutno nista.tako da ti je ocigledno resenje 680...

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Tek sam sada skontao da treo uopste nema wifi? :smutny: A taman sam se zagrejao za treo 680...nista onda cu da razmislim o i mate K-jam..

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma *ebes wifi...ja ga ovde imam na svakom koraku za dz....ali mi uopste ne radi tako dobro.....malo se popravio otkako stavih WM6 ali i dalje stuca i gubi konekciju,ili shizi pa trazi passworde na otvorenim mrezama i tako....

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

kako se to regulishe sa tim paswordima?!
I sta mislite o K-jam ili Qtek 9100 , najvise mi se dopada, a i funkcije su pristojne.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

e to stvarno jeste ok aparat...imao sam prilike da se poigram s njim i jako mi se dopada.....jedno vreme sam se ozbiljno lozio da njega uzmem,ali kad sam vec moao da dobijem JasJam po maltene istoj ceni,otisao sam na tu varijantu

Odgovori