Ovako imam par pitanja vezana za ova dva modela :
1. Dali podrzavaju flesh teme ?
2. Video sam da je neko spomenuo na slicnoj temi da w610 ima nekih problema sa poklopcem za bateriju pa ako moze neko da mi razjasni to
3. Razmishljam se izmedju ova 2 modela vidim da k550i ima poklopac za kamericu sto je veliki + dok je ovaj walkman telefon i idu dobre slushke uz njega
Tako da me zanima dali se isplati k550i + hpm70 + kartica 512 umesto w610i
I koja bi bila razlika u ceni jer neznam kako se krecu cene ovih slushki kao i kartice
Takodje me zanimaju i vasha iskustva sa ovim telefonima
k550i i w610i
1. W610i podržava flash teme. K550i ne.
2. Nemam pojma
W610i je za oko 30e skuplji. M2 (MS micro) kartica od 512MB je oko 24e, a 1GB oko 32e. HPM-70 mogu da se nađu za 10-ak e (original, ali nabavljene ko-zna-kako).
E sad, ako ti je baš jako bitan Walkman 2.0 player i flash teme - onda W610.
Ako ti je bitniji kvalitet fotografija - onda K550
Još jedna stvar: za stvarno uživanje u muzici 512MB nije dovoljno (ja koristim 1GB). Znači, da bi mogao da odputuješ negde na 10-ak dana i poneseš sa sobom dovoljno muzike, a da ne moraš sve da rekomprimuješ (to je smor posao) a još i da ostane malo mesta za slike sa putovanja - 1GB je OK, 2GB je (naravno) duplo bolje
Odavde proizilazi jedan zaključak: uz W610 dobiješ 512MB karticu, koja ti posle nekog vremena postane tesna, pa se odlučiš da kupiš 1GB ili 2GB, a onda ti ona od 512MB ostane i ne znaš šta ćeš sa njom. Naravno, uvek možeš da je prodaš, ali si opet na gubitku.
Eto, par smernica... Odluka je ipak na tebi
2. Nemam pojma
W610i je za oko 30e skuplji. M2 (MS micro) kartica od 512MB je oko 24e, a 1GB oko 32e. HPM-70 mogu da se nađu za 10-ak e (original, ali nabavljene ko-zna-kako).
E sad, ako ti je baš jako bitan Walkman 2.0 player i flash teme - onda W610.
Ako ti je bitniji kvalitet fotografija - onda K550
Još jedna stvar: za stvarno uživanje u muzici 512MB nije dovoljno (ja koristim 1GB). Znači, da bi mogao da odputuješ negde na 10-ak dana i poneseš sa sobom dovoljno muzike, a da ne moraš sve da rekomprimuješ (to je smor posao) a još i da ostane malo mesta za slike sa putovanja - 1GB je OK, 2GB je (naravno) duplo bolje

Odavde proizilazi jedan zaključak: uz W610 dobiješ 512MB karticu, koja ti posle nekog vremena postane tesna, pa se odlučiš da kupiš 1GB ili 2GB, a onda ti ona od 512MB ostane i ne znaš šta ćeš sa njom. Naravno, uvek možeš da je prodaš, ali si opet na gubitku.
Eto, par smernica... Odluka je ipak na tebi

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
e pa hvala oboici za odgovore
A ovo 512 karticu sam uzeo tek tako da uporedim cene inace 8 e za +512 je extra cena
i josh jedno pitanje :
Video sam isto ovde na forumu da je rekao neko da do sada nije vidjen k550i koji je skidan sa mreze ( znaci sa orig softw) i kakav je slucaj sa w610i ?
A mislim da softwer sa k550i moze da se zameni sa ovim w610i dali sam u pravu ?
Za sad mi se ova opcija sa k550i vishe svidja
A ovo 512 karticu sam uzeo tek tako da uporedim cene inace 8 e za +512 je extra cena
i josh jedno pitanje :
Video sam isto ovde na forumu da je rekao neko da do sada nije vidjen k550i koji je skidan sa mreze ( znaci sa orig softw) i kakav je slucaj sa w610i ?
A mislim da softwer sa k550i moze da se zameni sa ovim w610i dali sam u pravu ?
Za sad mi se ova opcija sa k550i vishe svidja
S obzirom da je hardware ta dva modela gotovo identičan, velike su šanse da se može staviti software od W610 na K550 (jedino se razlikuju u mikroprekidaču poklopca sočiva - što znači da sa promenjenim softwareom nećeš moći da aktiviraš kameru otvaranjem poklopca).Kuka napisao:A mislim da softwer sa k550i moze da se zameni sa ovim w610i dali sam u pravu ?
E sad sve ovo što sam napisao uzmi sa rezervom, pošto nisam video nigde eksplicitno da može to da se uradi. Najbolje je da pitaš nekog dobrog servisera.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...