Eh pa sad,sto malo ne "prosetas" po proizvodjacima,pa uporedis ono sta hoces,procitas neki test na netu...Do 400 evra imas modela da se zaseres,nemoj da ti neko predlozi par modela pa da kazes: e ti su mi bas fuj,veliki su,ovaj nema ovo,onaj nema ono...
Reci sta ocekujes od telefona prvo...
Pa navedi sta ti je bitno kod fona?! Ja bih uzeo n91 jer je meni muzika na prvom mestu! Znaci prvo reci sta te zanima kod fona, pa ces tako sigurno dobiti vise predloga!
Za to postoji veliki broj telefona: mnogo modela sa 3+ mpx kamerama, skoro svaki ima proširivu memoriju, bla bla bla. Pođi na telefone, pogledaj, napravi uži izbor pa onda biraj. Imaš bar 10 Nokijinih modela koji ti se uklapaju u to što si naveo. Pomuči se malo, pretraži, vidi šta ti se sviđa, pa ćemo da ti pomognemo koliko budemo mogli.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
ako ti velicina nije bas bitna i ako dajes 400 onda uzmes zglavno i znas za sta dajes pare,pa ces imati fon koji niko nema a to je n93,mada je i e61i dobar izbor
puno para za relativno los fon,n73 je bolji,zbog kamer a jeftiniji je 100e,mada je n77 verovatno kvalitetniji po izradi i ima tv prijemnik koji ti u srbiji nece raditi posto je ovo kraj sveta kada su u pitanju nove tehnologije
Sve i jedan koji si naveo,najbolje otidji u radnju i trazi da ti daju poneki da se malo poigras.Da sam ja na tvom mestu,izabrao bi ili N77 zato sto je jos nov,a ja volim sve sto je novo pa makar bilo i losije od prethodnika ili bih sacekao pojavu N81-N82.
pantadv, pa bilo koji da uzmes dostojno ce ti zameniti 6233,ipak ces ga nadmasiti za jedno 2 klase... pogledaj jos SE p990,ako neces symbian k810 (ako volis malo avangarde) ili nokia 7500 ili lg shine....
Ijao do 400e ee da sam ja tvoje srece Pa sta ja znam N93 je najaci N73ME bi ispisao zato sto je cista plastika i jojstik je ... N80 je po meni najaci fon od ponudjenih... ne znam zasto ali najaci fon po meni...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Super Sayian, prvo kazes da je n93 najjaci, pa je onda n80 najjaci
pantadv, zasto postavljas ovde temu kada je u pitanju poredjenje modela Ince, najbolji je e61i... (ne n61i kao sto si napisao, jer to ne postoji, nego e61i)
ja da se pitam od svega ovoga izabrao bih e61i jer to cudo bi zadovoljilo sve moje potrebe....ali to sam ja....pitanje je sta tebi odgovara najvise....stoji da je n93 mrak od telefona i da jako lepo izgleda,ali meni nema nista bez qwerty tastature,tko da kod mene ne bi dosao u obzir,ali tebi ce mozda biti super
ako imas deblje prste nemoj uzimati 73me.dosta ces gresiti u kucanju.
e61i je fon sa super optimizacijom tako da ima pohvale
n93 je krajnje zanimljiv fon ali je preskup
pantadv, Ako se dvoumis izmedju ta dva telefona i ako ti velicina nije bitna tj ne smeta ti onda n93,telefon je prava multimedijalna masina,a kako si ti naveo svoje potrebe onda je to to.N80 je takodje dobar telefon ali nije bas najsrecnije odradjen slajd, da a i video mod je bolji kod n93.
Mada ja bih ti takodje predlozio da jos jednom pogledas e61i,jer svakako zasluzuje paznju.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.