Nije poenta izbora telefona, uzeti skuplji, i onda reci e ovo je prava stvar.
Ja sam glasao za w710, iz sljedecih razloga, prvo i jedan i drugi su walkman telefoni, i po reprodukciji muzike nebi smjelo da bude razlika, a trenutna razlika u cijeni je 65evra, sto zaista mnogo. Sa w850 ,dobijes 3g,koji ja nekoristim, dobijes bolji displej i nesto veci, omjer 1,9 naspram 2 inca, dobijes vecu karticu 512Mb naspram 1 GB, i w850 ima walkman software druge generacje, ali sam citao da tu osim vizuelnih razlika i nema neceg sto bi obezbjedilo bolju reprodukciju muzike u odnosu na stariju verziju.
W850 , je jedan od modela kojem sporo pada cijena, ali cemu sad to kad je on kao model u opadanju po potraznji, jer su vec izasli njegovi sljedbenici. Trebalo je imati nos prije 6 mjeseci i onda ga pazariti i to je onda ok, ovako
Druga stvar koja se zamjera modelu w850 je taj navigacioni taster koji radi na principu senzora i trazi navikavanje, a modeli izradjeni prije 2007god su imali problema sa pucanjem te mekane plastike, mada to da li ce puci zavisi i od toga koliko pazis telefon.
Identican problem ima i w710, njemu se kazu odljepljuje guma na prednjoj masci, tj onaj dio sa kontrolnim tasterima, mada sam i tu misljenja da to opet zavisi od individualne upotrebe, jer su na identican nacin oko slicne stvari postojala podjeljena misljenja oko nekih drugih modela npr nok5500, jer sam licno gledao crash test tog modela gdje su čuda radili sa njim, npr gazili kolima, i naravno tu je bilo nekih pukotina, ali ko jos radi to sa telefonom, dok je neko normalno maltretiranje ladno prosao.
Sto se tice tog sportskog softvera, tj senzora za pokret i drugih dodataka, ni jedan drugi walkman telefno nema taj, dodatak

.
E da w850 ima i tu lampicu koja moze biti korisna.
I na kraju predlog da ako ti nije problem ta cifra za w850, malo pogledas i w880, koji je ekstra izrade i nista ti nece puci niti se odljepiti, a kao si ti djevojka, ovaj bi ti najljepse stajao

.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3