SE W710 ili w850???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

W850 ili w710 (vidi text)

Glasanje se završava Pet, 24. Avg 2007. 08:14

w850
8
89%
w710
1
11%

Ukupno glasova: 9

sectumsempra92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 08:07

SE W710 ili w850???

Post od sectumsempra92 »

Ovako...izbor se sveo na ova 2 modela....znaci bilo mi je bitno da bude walkman,sve ostalo i ne bas toliko,...e sad...koji od ova 2? da w850 ima onaj senzor za pokret,odmah bih ga kupila ali ovako sam u dilemi i molim za pomoc :D

dakle,po vasem misljenju,koji je bolje da uzmem?

i da...josh nesto....gde se u beogradu mogu naci ovi telefoni,sa standardnom opremom kao iz testa,znaci memorijska kartica???i,ako moze, da nisu skidani sa mreze???

Premestio:gameforce:Poredjenja modela idu u takvu temu bez obzira koji je model u pitanju.

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

N aravno glas ide W850. Razlozi: iz njega se dobija 1gb kartica, lepsi dizajn ( slajder), noviji model od pomenutog...

Uzmi w850 i neces se pokajati !!

Ukucaj u brzu pretragu W850 pa vidi gde ima da se telefon kupi.
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Nije poenta izbora telefona, uzeti skuplji, i onda reci e ovo je prava stvar.
Ja sam glasao za w710, iz sljedecih razloga, prvo i jedan i drugi su walkman telefoni, i po reprodukciji muzike nebi smjelo da bude razlika, a trenutna razlika u cijeni je 65evra, sto zaista mnogo. Sa w850 ,dobijes 3g,koji ja nekoristim, dobijes bolji displej i nesto veci, omjer 1,9 naspram 2 inca, dobijes vecu karticu 512Mb naspram 1 GB, i w850 ima walkman software druge generacje, ali sam citao da tu osim vizuelnih razlika i nema neceg sto bi obezbjedilo bolju reprodukciju muzike u odnosu na stariju verziju.
W850 , je jedan od modela kojem sporo pada cijena, ali cemu sad to kad je on kao model u opadanju po potraznji, jer su vec izasli njegovi sljedbenici. Trebalo je imati nos prije 6 mjeseci i onda ga pazariti i to je onda ok, ovako :uhuh:
Druga stvar koja se zamjera modelu w850 je taj navigacioni taster koji radi na principu senzora i trazi navikavanje, a modeli izradjeni prije 2007god su imali problema sa pucanjem te mekane plastike, mada to da li ce puci zavisi i od toga koliko pazis telefon.
Identican problem ima i w710, njemu se kazu odljepljuje guma na prednjoj masci, tj onaj dio sa kontrolnim tasterima, mada sam i tu misljenja da to opet zavisi od individualne upotrebe, jer su na identican nacin oko slicne stvari postojala podjeljena misljenja oko nekih drugih modela npr nok5500, jer sam licno gledao crash test tog modela gdje su čuda radili sa njim, npr gazili kolima, i naravno tu je bilo nekih pukotina, ali ko jos radi to sa telefonom, dok je neko normalno maltretiranje ladno prosao.
Sto se tice tog sportskog softvera, tj senzora za pokret i drugih dodataka, ni jedan drugi walkman telefno nema taj, dodatak :smutny: .
E da w850 ima i tu lampicu koja moze biti korisna.
I na kraju predlog da ako ti nije problem ta cifra za w850, malo pogledas i w880, koji je ekstra izrade i nista ti nece puci niti se odljepiti, a kao si ti djevojka, ovaj bi ti najljepse stajao :wink: .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja ti preporucujem w950 jel je daleko bolji od oba a kosta oko 200e.

iPhone + CX300

sectumsempra92
Novajlija
Novajlija

Post od sectumsempra92 »

Paaa....uopste nisam ni razmisljala o w950 jer ne volim symbian telefone,generalno su spori,i generalno glomazni... ne volim glomazne telefone :dry: ........ali onda sam shvatila da sam od symbiana zaista isprobala samo 2 modela iz nokia n serije (70 i 91)...

u svakom slucaju,ovaj model sam definitivno uzela u razmatranje...idemo redom...kamera-apsolutno mogu bez nje da zivim,ekran osetljiv na dodir,ali i na grebanje...dimenzije,...josh uvek ga nisam uzela u ruke,tako da ne mogu bash da sudim o tome...

sa druge strane,4gb interne memorije,trenutno najbolji iz w serije,symbian.,.sto mi se istovremeno svidja i ne svidja.,..

mogu ti reci da si me bash zamislio....i mislim da cu da kupim w950!
jedino ako mi se bash ne bude svideo pri uporedjivanju,onako uzivo,sa w850,ali mislim da se to netje desiti..

a da...da li vazi ono desno,levolevo,levo za w950???cisto da znam kad budem kupovala....

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

sectumsempra92, odlican izbor w950 zaista vredi uzeti u razmatranje i naravno kupovinu,telefon je super a cena mu je sada odlicna mislim za ono sto nudi.
Glas za w950 definitivno. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

w950 uzmi i ne razmisljaj posto si navela da ti ne treba kameraa ovako je odlican,baterija traje oko 2 dana meni je danas izdrzala 5h zbog SkyForce
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

Heh, i ja sam bio u istoj dilemi, da li da uzmem w850 ili w950, ali kad sam video sta sve ima w950, totalno sam opredelio za njega. Nema boljeg mob-a za te pare. Naravno ako ti ne treba kamera, ko meni... Sto se tice grebanja, uzmes zastitnu foliju, i nosis ga u futroli, i nema da brines. Sporost? Pa nije toliko spor. Sasvim pristojno se radi na njemu... Dimenzije? Najbolje ga uzmi u ruku. Meni je sasvim pristojne velicine, neki kazu da je ruzan, meni je najlepsi od svih w telefona. E jedino mu je tastatura mana. Jako tesko se navikavas na nju, i imam osecaj da se lako kvari. Sve u svemu, odlican telefon. Da sam na tvom mestu, uzeo bih, jer trenutno nema kompletnijeg mob-a od tog, za iste pare. Naravno, ne uzimam u obzir to sto nema kameru.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

sectumsempra92, he, he, pa w950 je super telefon.

Idemo redom da pogledamo sta ti odgovara a sta ne.

Prvo, ne bih rekao da je tastatura losa, cak sta vise meni je bila jako udobna.
Drugo.... Symbian... Nije to symbian kao na nokiji. Ovaj je daleko komplikovaniji(citaj napredniji). Takodje, telefon je prilicno brz, tako da je mnogo brzi od n70 koji si probala.
Dimenzije... Pa, nije veliki... Mozda je malo sirok, ali je zato dosta tanak(za UIQ telefon)
Za ekran nije toliko strasno. Mozes uzeti foliju(a i nemoras skidati onu koja ide uz njega) i nemas problema
Izgled... Meni jedan od najlepsih telefona ikad napravljenih. Cim ga vidis sa onako ekstra ekranom, znas da se radi o super masini.

Sve u svemu, nema nista ni blizu tako dobro da za te pare...

P.S. sad ce se pojaviti super sayian i napisati da je 3250 bolji :lol: ali ne obracaj paznju na to...
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Alien, ne necu se pojaviti jer kad su u pitnju SE modeli ja se tu udaljavam jer nisam ljubitelj njihovih fonova (sto bi da peredlazem nokiu kad oce SE)

Sorry za off nek neki moderator obrise kad Alien vidi

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Video sam, nema problema :lol: Inace, ako nisi primetio, radi se o w950, a u temi pored ga pljujes kao da je nesto najjadnije sto postoji....
iPhone + CX300

sectumsempra92
Novajlija
Novajlija

Post od sectumsempra92 »

hvala svima na pomoci....i naravno alienu sto mi je uopste rekao da pogledam w950i....

sinotj sam pogledala w950 uporedjivala sam ga bash sa 3250...kao sto vetj rekoh na temi "pored",poredjenja nema....jednostavno...kada se objektivno sagleda sve,boljeg nema...i jedino ce bolji,ako ne i nesto najsavrsenije na svetu,w960...8gb,kamera,bolja tastatura,cini mi se ekran koji ce se malo teze zeznuti itd...e TO ce biti najbolji telefon svih vremena,za ovo sto meni treba,ako mu cena bude "pristojna",znaci par stotina e u startu....pa za jedno god dana mozemo da ga kupimo :D

do tad,sutra kupujem w950... :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

sectumsempra92, pravi izbor, garantujem ti da se neces pokajati :wink:

Pozdrav...
iPhone + CX300

Odgovori