Kako izabrati pravi telefon posle svega ovde procitanog?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
baklaja
Banned
Pridružio se: Sre, 22. Avg 2007. 19:25

Kako izabrati pravi telefon posle svega ovde procitanog?

Post od baklaja »

Sto vise citam FORUM, to mi je teze pronaci odgovarajuci telefon...
Kako pronaci pravi telefon i ostati ciste glave posle svega procitanog na mnogobrojnim domacim i stranim forumima?
Koju monoblok Nokiju izabrati, a da ima dobru bateriju, dobru rezoluciju kamere i da nema neku manu...

PLEASE HELP :shock: !

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa znas sta...mozemo da ti predlozimo neki na osnovu iskustava ali odluka o kupovini je samo tvoja...ima dosta telefona sa slicnim funkcijama tako da cesto presudjuje licni ukus...a o tome ne treba raspravljati...

baklaja
Banned

Post od baklaja »

U poslednjih 5 godina sam promenio 23 telefona i stojim iza toga da je ranije bilo mnogo lakse izabrati telefon, bilo je i mnogo manje telefona u ponudi :roll: ...
Pomozi mi nekim svojim savetom, znaci Nokia monoblok, nista preklop, slajder i ostale novotarije...
Kontao da uzmem 6233 u Telenoru na postpaid, pa procitam na Forumu da su Telenorovi telefoni puni bug-ova i dosta se ljudi zale na neispravnost telefona...
Ajd sad budi pametan :P ...

Sad da se malo raspricam kao zena :roll: ...
Moj prvi broj je bio na mrezi 064, a telefon Samsung SGH-600, CIGLETINA 8) ...
Bio sam jako zadovoljan mogucnostima poziva i slanja SMS-a, jer drugih usluga nije ni bilo :wink: ...
Posle samo nekoliko godina krece ludilo od brendova i modela mobilnih telefona, ludilo od funkcija i najvece od svega, ludilo od operatera...
Do sada sam koristio 062, 063, 064 i 065 mreze i iz iskustva mogu da kazem da je Telenorova usluga najbolja, najbolji signal i najbolji kvalitet usluga koriscenja Interneta i svega ostalog (Telekomove usluge, iz pristojnosti ne zelim ni da spominjem, a kamoli da komentarisem)...
Od telefona sam koristio Samsung, Siemens, Ericsson, Sony i Nokia, te se na kraju, pored mnogo neke blesave i neobjasnjive odbojnosti, odlucio za Nokiju :oops: ...
Koristio sam 5100 i 5140i, pa sam u tom duhu hteo da nastavim sa 5500 Sport, kad ono komentari tipa "ponesi super lepak sa sobom da zalepis tastaturu ako ti se odlepi"...

POZDRAV IZ NOVOG SADA !

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

To za telenorove telefone je cista glupost, naravno da nije istina. Telefoni su uzeti od zvanicnog distributera, znaci da mogu biti samo bolji(citaj sa boljim softwerom), nikako losiji. Plus imas puno pakovanje, super garanciju(cak i internacionalnu)...
iPhone + CX300

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 14:15

Post od Spartacus »

Slazem se sa Spyrkerom da je ova prica sa Telenorom preuvelicana mada znam licno ljude koji su imali problema sa Telenorovim Telefonima. Top izbor za mono block telefone je E 50(51) - cena, kvalitet, funkcionalnost (ne zelim da ulazim u raspravu sa obozavaocima N73)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

Spyker napisao:(citaj sa boljim softwerom)
greshish, silno freshish, telefoni u telenoru su sa najstarijim mogutjim ako ne najstarijim onda jednim od starijih firmware-a (vazhi za sve telefone). btw. koliko znam niko nije imao problema sa tim telefonima, nisu zakljuchani i uglavnom su iz finske (naravno shto se tiche nokie).

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

darkado, pa cak i da su sa najstarijim softwerom, sta ima veze kad imaju super garanciju, i mozes ga unaprediti besplatno.

I, ajde sad lepo razmisli(posto malo pre ocito nisi) ako su novi telenor telefoni zakljucani na telenor, to znaci da ih je skoro kupio, a to znaci da imaju noviji softwer. Ali, kao sto sam vec rekao, nije uopste bitno koji je softwer, kad je super garancija!!!
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ljudi da se manemo suplje price da li su Telenorovi telefoni losi ili dobri,to nije tema,hajde da pomognemo coveku. :wink:
baklaja, Ovako koliko mislis da "vrisnes" kesa za phone,sta ti je od funkcija bitno,smart ili dumb phone,odgovori na ova pitanja i svima ce biti lakse da ti pomognu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

baklaja
Banned

Post od baklaja »

Hvala Vam svima na informacijama u vezi Telenorovih telefona, sada mi je malo jasnije odakle sve te dezinformacije u vezi bug-ova na telefonima i ostalim kvazi problemima...

Smart telefon, svakako...

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

zavisi za shta ti treba taj smart telefon, reci koliko hotjesh kesha da plunesh i shta ti je bitno a shta ne i pomotjitjemo ti .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

baklaja
Banned

Post od baklaja »

Pa pre svega bi uzeo nesto na postpaid u Telenoru, a ako ne u Telenoru, onda nesto oko 300 eura...
Vazno mi je da je monoblok, da ima dobru bateriju, solidnu kameru, a nije mi vazna velicina i dizajn telefona; funkcionalnost na prvom mestu...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ali pitanje je da li zelis da naglasak funkcionalnosti bude na multimediji,na poslovnoj primeni,ili pak nesto trece?Ja bih onako od srca predlozio e50 kao zaista izdrzljiv i kompaktan,i funkcionalan telefon.Ok kamera mu nije bas sjajna,ali sta da se radi....Da ja sad uzimam nesto,to bi 100% bio e61i,ne verujem da bi bilo koji drugi smartphone(od onoga sto ima u Srbiji) dosao u obzir.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

e sad shta podrazumevash pod solidna kamera i dobra baterija ?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Kao primarni telefon vec vise od pola godine koristim nokiu n73me sa mts prepaid karticom. posto vec dugo imam jako dobar 063 broj, koji nisam koristio i drzao ga na fun tarifi (jer je 100 din + PDV mesecno), odlucio sam pojavom novih tarifnih paketa da uzmem telefon i promenim paket. za 7900 uzeo sam SE W810i i prebacio se na prenesi 125 i mogu reci da sam prezadovoljan. Dvoumio sam se izmedju nokie 6233 (koju sam vec imao ranije u par navrata) i ovog telefona, ali mislim da nisam pogresio jer sam za isti novac dobio neuporedivo vise dodatne opreme u samom pakovanju kao i odlicne zvucnike MPS-60 koje sam nosio na more i mogu reci da su odlicni. Kamerom sam jako zadovoljan, mnogo toga zavisi i od podesavanja iste uslovima snimanja, tako da kad sam to malo proucio, fotografije su sasvim zadovoljavajuce, cak sam ih nekoliko i izradio. Ako ti ovaj moj komentar pomogne, bice mi drago. Pozdrav!
::luv phonez::

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

e reci mi da li ti je ostao isti broj, meni nisu hteli da ostave isti ali su mi dali jedan sa datumom rodjenja .

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ostao mi je isti broj jer sam vec bio na postpaidu, samo sam promenio tarifni paket. a telefon je za te pare skroz dobar
::luv phonez::

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

baklaja, mozda n72,on je ok,a kosta dosta manje para,jos je symbian 8.1 te nema maltretiranja oko sertifikovanja i ostalih...
Kamera mu je vise nego solidna (po meni solidne su one od 1.3mpx)
Baterija kao baterija,slicna je na svako smartphonu (osim e61)
A i velicina,a pogotvo dizajn ce ti verovatno odgovarati.
Ako ne,onda bi pravi izbor bio n73me...
:D :D :D
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

baklaja, Takodje se slazem sa araphel, E50 je stvarno dobar i kompaktan phone koji ima soldnu kameru sto tebi odgovara,takodje baterija mu je odlicna sto opet tebi odgovara.On je funkcionalan telefon a ne kosta puno tako da ce ti ostati kesa.Obavezno ga uzmi u razmatranje. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

baklaja
Banned

Post od baklaja »

N72 sam imao par dana na koriscenju i skontao sam da to nije telefon za mene...
E50 je mali za moju "rucicu"...
Dopao mi se E61 koji sam koristio samo jedan dan, pa kontam da je E61i mozda najbolje resenje za mene...
Jeli neko koristio E61i i kava su mu iskustva sa tim telefonom...

NEIZMERNO VAM HVALA NA SAVETIMA :D ...

Odgovori