U poslednjih 5 godina sam promenio 23 telefona i stojim iza toga da je ranije bilo mnogo lakse izabrati telefon, bilo je i mnogo manje telefona u ponudi

...
Pomozi mi nekim svojim savetom, znaci Nokia monoblok, nista preklop, slajder i ostale novotarije...
Kontao da uzmem 6233 u Telenoru na postpaid, pa procitam na Forumu da su Telenorovi telefoni puni bug-ova i dosta se ljudi zale na neispravnost telefona...
Ajd sad budi pametan

...
Sad da se malo raspricam kao zena

...
Moj prvi broj je bio na mrezi 064, a telefon Samsung SGH-600, CIGLETINA

...
Bio sam jako zadovoljan mogucnostima poziva i slanja SMS-a, jer drugih usluga nije ni bilo

...
Posle samo nekoliko godina krece ludilo od brendova i modela mobilnih telefona, ludilo od funkcija i najvece od svega, ludilo od operatera...
Do sada sam koristio 062, 063, 064 i 065 mreze i iz iskustva mogu da kazem da je Telenorova usluga najbolja, najbolji signal i najbolji kvalitet usluga koriscenja Interneta i svega ostalog (Telekomove usluge, iz pristojnosti ne zelim ni da spominjem, a kamoli da komentarisem)...
Od telefona sam koristio Samsung, Siemens, Ericsson, Sony i Nokia, te se na kraju, pored mnogo neke blesave i neobjasnjive odbojnosti, odlucio za Nokiju

...
Koristio sam 5100 i 5140i, pa sam u tom duhu hteo da nastavim sa 5500 Sport, kad ono komentari tipa "ponesi super lepak sa sobom da zalepis tastaturu ako ti se odlepi"...
POZDRAV IZ NOVOG SADA !
Spojio:
gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !