SE k810i ili samsung U600...?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 14:03
SE k810i ili samsung U600...?
ljudi,nema veceg baga nego imati u rukama pare a ne znati sta s njima.posle duzeg razmisljanja dosla sam do uzeg izbora ali i dalje ne mogu da se odlucim SE k810i ili samsung U600? licno,smatram da je k810 bolji(?) ali u600 je preelep..i tako dilema
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
VeryImportantPerson, pa ti si sam odgonetnuo delimicno samo zavisi sta zelis.lep telefon sa osredjnim funkcijama ili k810 koji cepa u600 sto se kamere tice...moja preporuka ti je da procitas test u600 i test k810i pa na kraju sam odluci...

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Jok i nema... Ima milion vaznijih stvari, zamisli da imas nekoliko miliona, ali ti kaze doktor da imas rak i da neces ziveti vise od osam meseci(jednom mom prijatelju su rekli to pre jedno dve godine, umro je nakon pola godine)ljudi,nema veceg baga nego imati u rukama pare a ne znati sta s njima
A recimo, pobed je mnogo lepsi osecaj nego kupovina necega... Govorim iz licnog iskustva. Kada pobedim na nekom takmicenju, makar bila i regata, srecniji sam mnogo nego kad dobijem neki poklon...
Ali, da se vratimo na temu, naravno k810, lepota je prolazna...
iPhone + CX300
Spyker, iskreno zalim zbog prijatelja, ali nije tema o tome... A za pobjede, svaka cast, stvarno 
Predlazem K800, jer je i on prilicno lijep, a svaki Samsung (maltene) je bezveze, ne znam ko ih tako sakati sa funkcijama...
Pozdrav!

Predlazem K800, jer je i on prilicno lijep, a svaki Samsung (maltene) je bezveze, ne znam ko ih tako sakati sa funkcijama...
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800