pls pomozite mi vasim komentarima
K800 ili w950
K800 ili w950
Ovako odlucix da prodam moju nokiju i kupim novi fon...razmisljam se izmedju ova dva fona.... voleo bix da kupim w950 da me strax za ekran( sta ako se pokvari??) i za tastaturu ( ako ste citali test ovde znacete o cemu procam) ...
[/i]
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
Telefon je strava.
Ne koci, nego je minimalno usporen, ali minimalno, jer ima symbian uiq(ali u odnosu na smart nokie je ptica trkacica - osim n95).
Software je do jaja, jer je praktican, imas touch screen, pristojne je brzine, mnogo fensi izgleda,a i pozitivna stavka je ta da nema virusa za uiq(barem se tako prica)
Zakljucavanje sljaka na duzi pritisak dugmeta ispod skrola ili * pa pritisnes donji desni ugao na TS...
Ako mu smanjis osvetljenje displeja sa 100% na 50%, baterija moze da ti drzi i do 4, 4 i kusur dana...
Ali budimo realni, slusaces muziku, drndaces sms, zvaces...prosecnom korisniku drzi baterija oko 2 ipo tri dana.
Eto
Ne koci, nego je minimalno usporen, ali minimalno, jer ima symbian uiq(ali u odnosu na smart nokie je ptica trkacica - osim n95).
Software je do jaja, jer je praktican, imas touch screen, pristojne je brzine, mnogo fensi izgleda,a i pozitivna stavka je ta da nema virusa za uiq(barem se tako prica)
Zakljucavanje sljaka na duzi pritisak dugmeta ispod skrola ili * pa pritisnes donji desni ugao na TS...
Ako mu smanjis osvetljenje displeja sa 100% na 50%, baterija moze da ti drzi i do 4, 4 i kusur dana...
Ali budimo realni, slusaces muziku, drndaces sms, zvaces...prosecnom korisniku drzi baterija oko 2 ipo tri dana.
Eto
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Stelle, Da,da cebzab, ti je odgovorio na tvoje nedoumice,inace telefon je vise nego odlican i zaista nema potrebe da ga ne uzmes.
Malo mi je cudno sto si mu kao "suparnika" naveo K800,mislm telefoni se bas razlikuju,ovaj ima super zvuk,drugi ima ekstra kameru,jedan je smart a drugi dumb,poprilicno ima suprotnosti zar,ne.
Malo mi je cudno sto si mu kao "suparnika" naveo K800,mislm telefoni se bas razlikuju,ovaj ima super zvuk,drugi ima ekstra kameru,jedan je smart a drugi dumb,poprilicno ima suprotnosti zar,ne.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Sto se tice kvaliteta zvuka, tu su bogami vrlo slicni. Testirao sam oba sa istim sluskama hpm 82, i jako jako su slicni. Jedino su malo bolji basevi na w950. Ali u globalu bolji je w950, ima odlican walkman player i player na k800 je smesan u odnosu na ovaj. Da ne govorimo o brdu drugih opcija na w950. Sta reci kad se burazer pre neki dan smorio sa mnom na pecanju, i ja mu dao mob da se igra, i uzeo decko i odgledao ceo .avi film od 2h i 30min sa sve prevodom, a pritom je potrosio samo trecinu baterije...
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ja kad sam hteo da kupim fon razmisljao sam tj bio sam siguran da cu uzeti k810 samo zbog kamere..ali vidim ima p990 reko da probam taj iq i TS i ostalo je istorija...cak sam siguran da se necu vratiti na obican fon..samo TS...moja preporuka w950...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...