E60 vs. HP IPAQ 514

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

E60 vs. HP IPAQ 514

Post od Azimuth »

Koristim E60 izvesno vreme a ovaj sam nedavno zapazio u novinama pa me zivo interesuje da li se isplati menjati prvi za drugi uz neku smesnu doplatu od 20e? Ako je neko imao/ima prilike da se igra sa HP-om pa da mi prenese utiske bio bih mu/vam zavhalan. Lepo izgleda na oko u novinama ali je pitanje da li tako lepo i radi i da li je vredan tih para. Konkretno me interesuje kakav mu je sw, da li je stabilan ili nije, da li radi wifi kao na E60 tj. Nokia aparatima bez ikakvih problema ili je potrebna kartica da se uzme posebno, da li i kako dati tom tom ili neka druga navigacija na njemu, sta sve ide u "full" paketu i sl.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

I mene interesruje taj hp514, ali ja se dvoumim sa jos nekim modelima tipa qtek ili nesto od E serije.
Za ovaj hp tesko da ces dobiti neki user review, jer je relativno nov, i drugo i zbog koncepta windowsa i nepoznate marke, slabo je zastupljen.
I na stranim sajtovima ima veoma malo user reviewa ali su uglavnom pozitivni.
Ono sto ja znam je da mu je dispjej 2inca ali prevazidjene rezolucije i kao takav za office je upitan.
Procesor mu je identican kao i na e60, pa pretpostavljam identicnu brzinu.
Citao sam tekst o tom hp. u polici i prednost mu je to upravljanje glasom. Znaci po onome sto pise
moze glasovnim komandama gotovo sve ali ja mislim da to neradi za srpski vec english only.
Ostalo nemogu pouzdano da kazem.
E tu je i ona razlika windows vs. simbian, po kojoj meni windows izgleda daleko ozbiljniji.
Moja preporuka je da nemjernjas, e60 ima fantastican displej, i ima cijenu za koju meni nikako neide u glavu, da nepada vec naprotiv :smutny: .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Azimuth, mislim da nećeš puno dobiti.a ja recimo ne bih menjao e60 za dati model jer prvo ima malu rez ekrana a on je sličan ako ne i isti kao na mpx220.funkcije su klasične za sve win mobove sa time da imaš podršku za wifi koja je sada standard.
ako hoćeš da vidiš kakav je taj fon u stvari idi do pakoma i pitaj ih da ga pogledaš proveriš itd...
ako ti se svidi uzmi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kontam sta mi govorite, hvala na misljenjima, al mene samo konkretno zanima ako ga je neko koristio ili ga koristi pa to prakticno da mi kaze posto jako malo tj. gotovo nista ne mogu saznati u tih par minuta na koliko bi mi ga dali da ga cackam :smutny: jer se mane ( ako ih ima, a nema onog koji ih nema ) pokazuju tek nakon malo duzeg cackanja i igranja sa telefonom.
Da su mi ponudili n80 ili e65 odradio bih zamenu bez razmisljanja ali ovako.. :?
Po svemu sudeci necu menjati moj e60 za hp-a jer upravo citam neke komentare za hp-a i nisu bas pozitivni :dry:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Azimuth, pa tako ti je to kada u eri qvga a uskoro vga ekrana ljudi furaju 220x178 ako se ne varam.to zna malo da naruši koncepciju
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori