Koji mob sa Mp3 podrskom uzeti: Nokia 3300 ili N-Gage ili..?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Volverine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 15. Jan 2005. 21:21

Koji mob sa Mp3 podrskom uzeti: Nokia 3300 ili N-Gage ili..?

Post od Volverine »

Ako se neko odlucuje za mob zbog MP3 muzike prvenstveno pa posle zbog ostalih mogucnosti, koji mob da uzme (N-Gage ili 3300 ili neki treci), a budzet mu je ogranicen :cry:[/img]

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

3300 ne valja ni za sto osim za muziku, uzmi N-gage. Ako uzmes N-gage dobices i mogucnost da instaliras preko 3000 aplikacija, jer ima Symbian operativni sistem. :D A ima i strava 3d igre... Znaci N-gage za te pare...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Ako ti je samo do mp3 - 5510 :)Kraljevski fon :)
Od ta dva ngage naravno i bez ikakvih sumnja :)

ficofico
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2005. 11:40

Post od ficofico »

definitivno bi trebao uzeti n-gage jer ima stereo zvuk i stereo slusalice :mrgreen:
a uz to ima i radio :wink:
nokia n-gage !!FAN!!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Čim pominješ N-Gage i 3300, kamera ti valjda ne treba, a od ova dva nabrojana N-Gage je daleko bolja i upotrebljivija sprava... Potraži ga i ako ga nađeš (stari model, nemoj QD - to je čisto igračka konzola), plati odmah koliko trgovac traži i begaj kući dok se nije predomislio... Odlična sprava!
Ako imaš viška love, kupi neki noviji smartphone sa stereo podrškom (6260, 6630) - to je još bolja varijanta, ali triput skuplja...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja sam imao iskustva sa oba telefona, zaista ih znam ko svoj džep(jer su često u njemu).jedino što se N-gage može zameriti jeste veličina i čudan način držanja telefona pri razogvoru(ali može se razgovarati i preko slušalčica). Ono šta ja znam iz iskustva jestre da N-gage bolje reprodukuje kako mp3, tako i AAC ffajlove, te je zvuk kvalitetniji preko slušalica, ali i preko spikerfona. Spikerfon je za trećinu glasniji od onog na 3300, mada se pri najjačem stepenu glasnosće gubi na kvalitetu(ovo se odnosi samo na spikerfon). Pored očiglednih prednosti u muzičkom smislu, N-gage je sposobniji i kao telefon(bolji prijem i jasnost zvuka), ali ima i mogućnos daodavanja funkcija pomoću programa za S60(kojoj i on pripada), te tako telefon još više dobija na interesantnosti(da ne spominjem igrice, koje su fantastične, jer N-gage je i igračka konzola). mogu se puštati i muzički spotovi, filmovi, mogućnosti su skorro neograničene. Samo još da napomenem da imaš neograničeno mesta za poruke, kalendar i imenik.

Moja iskrena preporuka je N-gage, koji je nešto skuplji, ali daleko bolji. I dok je 3300 lepši, funkcionalnost mu nije ni približna. :mrgreen:
Poslednja izmena od Ludak u Ned, 16. Jan 2005. 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
U susret novim izazovima...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

N-gage definitivno....mnogo bolji fon....i mnogo funkcionalniji....3300 nije mu ni blizu..... :wink:
Necesh se pokajati..... :wink:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

ja ti takodje preporucujem n-gage....ali ne onaj QD nego stariji model....neces se pokajati veruj mi..... :!: :!: :!:
Ex Sir_Oliver

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Takodje od navedenih bi i ja uzeo N-Gage, najbolji je shto se tiche muzike, a i ostalo manje vishe...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Volverine
Novajlija
Novajlija

Post od Volverine »

hvala momci dosta ste mi pomogli :wink: onda N-Gage bez sumnje, samo jel znate jos koja prodavnica u BG ga sigurno jos ima :?: :!:

Volverine
Novajlija
Novajlija

Post od Volverine »

i jos jedna stvarcica : zanima me jel su besplatne te stvari za skidanje sa tih sajtova sto kazete (npr: www.nokias40.cjb.net,
www.nokia-download.cjb.net itd...) kad skidas sa moba, i da li mogu da skinem igrice na komp pa onda da prebacim na mob? 8O

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Skidas na komp pa ih prebacujes na mob, mozda jednog dana uradimo i support za wap ali posto je to malko komplikovano, za sad je ova varijanta bolja..
Sto se tice same teme, moram se dovezati na ludaka.
Oba telefona se odlikuju cibnim oblikom, i cinjenica je da je ngage doista veci.. medjutim prema mojim iskustvima sa oba telefona , to mu nije mana, jer meni na primer licno je jako veliki problem bilo rukovanje sa 3300.

Volverine
Novajlija
Novajlija

Post od Volverine »

ok, a jel zna neko koliko kosta otprilike MMC kartica od 64mb ili 128mb posto N-Gage ima samo 32mb :?:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Ma dzabe...
To je otprilike negde oko 10-15e :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Doktore, koju karticu držiš u 7610 (kapacitet, firma), kako se ponaša, jesi li imao ikakvih problema?

Volverine
Novajlija
Novajlija

Post od Volverine »

:o Tako jeftino, a jel znas mozda koliko onda kostaju kartice od 128mb, 256mb, 512mb, ili 1024mb :?: :!:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Miskoni, drzim 'TakeMS-ovu' karticu od 256MB, hteo sam ja da uzmem i vecu, al' tada nisu imali.
Super mi sluzi vec duze vreme (vec 4-5 meseci) i nisam imao ama bash nikakvih problema. :D :D

Volverine, pa ako ti je mem. kartica od 256MB oko 35-40e, kartica od 512 ti je duplo sqplja i tako dalje...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Cena uglavnom pada za 12% ako se odlučiš za karticu duplo većeg kapaciteta, umesto za dve iste. Malo ste prenabili cene. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Slazem se da cene po malo padaju sa povecanjem kapaciteta, ali sve zavisi od marke do marke i od tipa mem. kartice... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

A jel neko probao MMC karticu od 1 gb na N-gageu? Ja imam ovih 256 mb i vec sam je pretrpao, vecinom mi je muzika na nju... :)

Odgovori