Nokia 7373 vs LG shine vs Nokia 7500 prism

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 14:15

Nokia 7373 vs LG shine vs Nokia 7500 prism

Post od Spartacus »

Bas mrzim kad trebam nekome da kupim mobilni a taj je totalni duduk. :dry: :dry: :dry: Priblizava se rodjendan mojoj devojci i obecao sam telefon i... :oops: :oops: Vec sedam dana menja misljenje. :shock: Sta kupiti? Moj favoriy je LG. Vas? Moze predlog i nekog drugog "zenskog" telefona. :blinky: Cena - oko 200 eura.
6290

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Sva tri telefona su lepa i atraktivna svaki na svoj nacin,ali ja bih ipak odabrao LG Shine,jer telefon bas pleni svojim izgledom i odaje utisak skupljeg modela nego sto jeste,bas onako pravi zenski model.Ako bi trebao opet neki drugi model onda nokia 7373,bas imam prilike da ga stalno gledam i cackam i vrlo je dobar zenski telefon i gotovo svaka devojka tipuje na njega kada je u pitanju bas taj neki zenski look,a ne smemo zaboraviti da je i doticni model imala i koristila J Lopez,pa kada jos taj podatak napomenes on dobija jos vise na ekskluzivnosti kod devojaka,"ako je valjao njoj zasto ne bi i meni".
7500 nisam koristio i imao prilike da ga cackam tako da ne mogu ga komentarisati osim subjektivnog stava o izgledu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za shine :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

OK. Mislim da se svi slazemo sto se tice dizajna da je LG najlepsi. Ali sta je sa softverom?Da li je neko imao prilike da konkretno uporedi ove telefone i da utvrdi prednosti i mane njihovih softvera. :blinky:
6290

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Spartacus, uzmi joj 7373 ribe otkidaju na taj fon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Koliko god mrzeo slajdere, preklope i ostala $%anja, najlepsi je shine, onaj prizma je najnoviji i meni je mnogo gadan, naglasavam meni.
I na kraju sto je mr. kljun, rekao tu je ta 7373, za kojom ribe stvarno otkidaju.
Bolesno je koliko ih gotive, a jos bolesnije je sta su sve spremne da urade, da bi ubedile servisera da im zameni masku u rozu :oops: :oops:

Uzmi joj 7373, jer kapiram da ce joj se taj najvise dopasti.
A i ti pitas nas ortake, koji bi ti mi telefon preporucili, znas valjda svoju mackicu, proceni sam

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

Znam ja moju mackicu pa zato i pitam... :oops: :oops: :oops:
Sada koristi moju staru Nokiu 6630 i SE k700. Softveri toliko razliciti ali kada se prica uprosti veoma su slicni. Sad je pitanje koliko je LG softver user friendly i koliko joj ce trebati vremena da se navikne. Ponovljam, nisam cackao nijedan LG pa ne znam kakav im je softver. Ne bih da dodjem u situaciju da prodajem telefon star nedelju dana... Zene... A i muskarci...

Nagradno pitanje: Sta mislite koji telefon hoce da zameni? :dry:
6290

Odgovori