Imam pare ali nemam ideju (260eu)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dusana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2007. 16:20

Imam pare ali nemam ideju (260eu)

Post od Dusana »

Zdravo svima.
Raspolazem sa 260 i kusur eura,zelela bih aparat sa najpre dobrim mp3 playerom i solidnom kamerom,svaki predlog je dobrodosao,nisam vezana za modele i proizvodjace,moze sa i bez operativnog sistema,da budem iskrena nemam pojma kakav mi lagodnost i komfor donosi OS.
Hvala.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ako zelis aparat sa dobrim mp3 plejero i solidnom kamerom,mislim da bi ti w810 resio problem.ako pak zelis nesto slicno ali u pomodnijem pakovanju,moze i w880 da dodje u obzir,mada ne deluje bas preterano zenski.Takodje mislim da je ovaj novi w580 jako dobar i vizuelno jako primamljiv aparat.Svi su sa fabrickim OSom,znaci nista symbian i to.U principu,ako nemas potrebe da nadogradjujes funkcije na telefon,i ne koristis email,office aplikacije na mobilnom,mislim da realno nece imati potrebe za "pametnim" telefonom.Pogledaj nesto od ovih modela,pa izrazi svoje misljenje,pa da mozda idemo dalje...

Inace,ima i nokia ovih svojih ExpressMusic modela,doduse neznam kakvi su oni po pitanju kamere,ali mislim da im je zvuk slabiji od Sony Ericsson walkman serije.

Ja licno bih se opredelio za w810,i uzivao...Male dimenzije,jednostavan za upotrebu,odlican plejer i slusalice,lep dizajn,odlicna kamera....sta vise?

Dodatak:sad videh i w660i,i mnooogo je lep,onako bordo i sa onim gravurama sa zadnje strane..pravi zenski telefon...pa baci oko i na njega,imas i kompletan test telefona,pa procitaj,nemoze da skodi ;)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Dusana, i ja bih ti preporucio sew810 mozda ti deluje malo muski ali je fon ekstra i nudi sve zivo za te pare...od nokie i samsunga neces dobiti dobar mp3 fon provereno...w880 je noviji model slicnih mogucnosti ali ima lepsi dizajn i kvalitetniju zavrsnu izradu...e sad ostale konkurente sto se sonya tice mozes da racunas na sve iz w serije da imaju dobar zvuk i solidnu kameru..procitaj par testova npr w81o w880 i w660 mozda cak i w850 slajder fon... :roll:uostalom postavi jos neko pitanjce vezano za izgled ili ako se dvoumis izmedju nekih modela pa da ti mi pomognemo... :D 8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Slažem se da bi ti to najviše odgovaralo... W810 i W880 oba izgledaju fino, može se reći da naginju nježnijem polu... Mislim momci da ipak pretjerujete (kljaja), nije na Nokiji tako loš mp3, upotrebljiv je, bar on the go... Ali Nokia je uvijek skuplja nego konkurencija sa istom/boljom "ponudom". Brend, valjda... Predlažem i K800 koji je za fotografisanje superiška, a ni mp3 mu nije loš, plejer je fino urađen, baš lijepo izgleda, a mislim i da je zvuk korektan. Jedino su nešto skuplje kartice, ali to mu dođe ista muka i za ova druga dva... A W880 je maltene tanji od M2 :lol: :lol:

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pa od SE modela zaista w810 sa dobrim zvukom i finom kamerom i K800 sa ekstra kamerom a opet solidnim zvukom bi ti odradila posao.Ako pak bi zelela da se oprobas sa telefonima sa operativnim sistemom onda mozes uzeti u razmatranje nokiu n70ME i nokiu n73ME (ona je ako se ne varam oko 260 evra,opet pogledaj cene).Sad ti pogledaj sta ti treba ali ipak moj ti je savet da pogledas ove vec navedene SE modele.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Dusana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dusana »

svidja mi se w850,vidim da svi naginju ka w810i,da li izmedju ovih modela ima neke bitnije razlike,osim u slideru (w850) i memoriji?
simpatican mi je n73me,da li ima neke bitne razlike izmedju w850-w810i i nokie,osim naravno u ceni :roll:

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

za te pare - nokia 5700

Slika
There is no knowledge that is not power

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

imam n73me i se w810i i zaista ne bih mogao da ti kazem koji mi je bolji.. prvi put u zivotu mi se desilo da imam dva telefona za koje mislim da cu ih koristiti dok ne crknu, a nadam se da to nece biti skoro. n73me koristim uglavnom za razgovore, video plejer (SmartMovie koji pusta filmove sa prevodom i fantastican je, a film zauzme oko 200mb memorije na kartici od 2gb) i slikanje. mp3 mu je takodje odlican ali to i sms koristim na w810i cisto da bih raspodelio potrosnju :) moj glas ide za ova 2 telefona, a ti odluci zelis li simbijan ili tel. sa fabrickim os. ili na osnovu cene, w810i imas vec za 170e dok ti je n73 u fullu dakle sa svim dodacima (2gb, sluske, usb) iznad 300e, ali moze se naci i dobra polovna za oko 250
::luv phonez::

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Dusana, osnovna razlika izmedju w850 i w810 je to sto je 850 3g telefon i ima taj slajder mehanizam.Ono sto je lose kod w850,u beloj varijanti,je onaj control pad od mekane gume na gornjem delu,koji se posle nekog vremena ofuca i nekako izgubi boju,kao da pozuti od koriscenja..video sam to i jako ruzno izgleda....mislim da sa w810 mozes da ubodes pun pogodak i jos ustedis pare...posle eventualno dokupis vecu karticu i uzivas.

n73me je jako lep i dobar telefon,osnovna razlika je to sto ima symbian os,sto znaci da ces moci da mu budzis dodatne programe i uzifas u nekim naprednijim funkcijama,ali ces isto tako morati da se nosis sa eventualnim bagovima i povremenim potrebama za resetovanjem i igranjem sa telefonom....sto je nekom plus,nekom minus,ali sve je to deo igre :D

ja licno bih najpre birao w810,a ako zelis 3g telefon,onda w660,u crvenoj varijanti :roll:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Rekao bih w950, ali posto treba i kamera... Onda n91 :wink: Ipak je daleko bolji od ovih se-a, jer ipak je vec svima poznato da je uz w950 najbolji...

E, sad, on nema bas dobru kameru kao w810... A i s obzirom koliko je skuplji... Kada malo bolje razmislim uzeo bih w880(jeste da nije neka razlika sa w810, ali mi je lepsi, a i redji je...)
iPhone + CX300

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Spyker, za n91 si u prevu,ali on nikako nije zenski fon..prosto je ogroman!a i cinjenica je da ga vecina zena,barem koje ja znam,smatra izrazito ruznim :lol: I ja sam pomenuo w880 na pocetku,i stvarno je ok,ali kad sam video onaj crveni w660,sve drugo je palo u vodu....kad bih sad trebao nekoj imaginarnoj devojci da kupim fon,znam sta bih trazio :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

A sta mislis o w580???? On deluje nekako super...

araphel, pa ne moze i jare i pare(osim sa vip-om, tu ne moze ni jedno), a kada ja pokazem nekome n91, pa jos kada procita u nazivu 8gb... A ono se onako presijava na suncu... Reakcija bude :o :o , retko ko obraca paznju na detalje... A, ja uglavnom koristim za njegov izgled rec "svemirski"
iPhone + CX300

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Spyker, ma tu si skroz u pravu..ja se najezim od uzivanja kad vidim taj crni n91,ali cinjenica da se zenama uglavnom ne svidja....a za w580 si u pravu,i meni je jako lep,razumno tanak,a funkcionalan.....ali samo baci oko na onu gravuru na crvenom w660,mnooogo lepo izgleda :roll:

Dusana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dusana »

hvala svima na korisnim informacijama :wink:

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Nema na cemu Dusana, hajde ti baci oko na keke od ovih modela pa da cujemo tvoje misljenje,pa da vidimo da li dalje mozemo nekako da pomognemo :wink: daj malo detalja,kakav dizajn preferiras?slajder,monoblok,preklop?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Da, pomozi nam da ti pomognemo :D :D

'Oće da igra Piroćanac loto (žalim, tako ide vic :wink: ) i moli Boga svake nedelje da mu pomogne da dobije, moli, moli, moli, ništa, naljuti se na Boga i u sledećoj molitvi ga iskritikuje. I kaže Bog: "Daj, bre, čovječe, uplati već jednom taj listić!" :D :D

Sorry za off, poenta je da nam moraš pomoći u kom pravcu da ti predlažemo. I ne zaboravi da nam kažeš šta si uzela i da nam preneseš utiske! ;)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Dusana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dusana »

kupila sam SE W850i,mogu vam reci da sam prezadovoljna,mp3 i slusalice su babaroga,sam dizajn mi se veoma dopada,nikada pre nisam imala tel sA sliderom...sve u svemu,zadovoljna sam,hvala svima jos jednom!!

Odgovori