Telefon do 150evra?
Telefon do 150evra?
Ljudi, pomagajte:)...hocu da kupim neki fon, ali nemam dovoljno para:( (samo 150eurica)! Znam da za te pare i nemam neki izbor, ali...sto vise gledam, to sam i vise neodlucniji! Cak razmisljam da uzmem neki polovnjak...pa ako imate neki pametan predlog....vichite!!!! 

Drive your dreams!!!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
johnnie, Hm,zaista za taj novac nemas puno izbora ako mislis nesto kvalitetno.
U svakom slucaju takodje mogu da preporucim SE K750i koji je provereno dobar telefon,a ako hoces nesto od nokije onda bi izbor mogao da bude 6230i i nokia 6630 inace smartphone.Sad sta tebi treba, ja bih ti predlozio da pogledas bolje K750 i 6630,oba telefona su legende.
U svakom slucaju takodje mogu da preporucim SE K750i koji je provereno dobar telefon,a ako hoces nesto od nokije onda bi izbor mogao da bude 6230i i nokia 6630 inace smartphone.Sad sta tebi treba, ja bih ti predlozio da pogledas bolje K750 i 6630,oba telefona su legende.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ja sam imao 6230i, dobar telefon, mali ekran, ali dobra rezolucija za njega, ali je baterija drzala manje od 24 sata pri nekoj prosecnoj upotrebi
. pokusao sam da kupim novu bateriju, ali je ostalo isto. Zamenio sam 6230i za 6630, i mogu reci da je 6630 neuporedivo bolji, veliki ekran, symbian, odlicno me sluzi, a cak i baterija koja je onako kratko trajala na 6230i (ista bl-5c baterija ide u oba), na 6630 drzi 2-2,5 dana prosek
. Dobar je k750, sigurno bolji po svemu od 6230i, ali ako hoces da instaliras programe, mape, itd, uzmi 6630, to mozes samo na smartphone telefonu, a ako ti treba samo dobra kamera, mp3, ekran, onda k750

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
I ja se slazem sa darkadom, najbolji telefon do 150 eura(a da je symbian) je nokia e50, a ako neces symbian telefon onda ti je moj izbor sony ericsson w810i(naravno polovan, ali ocuvan).
Najbolje bi bilo da odes na deo koji je rezervisan za oglase na ovom sajtu. Tamo ces naci najveci izbor polovnih a i novih telefona.
Najbolje bi bilo da odes na deo koji je rezervisan za oglase na ovom sajtu. Tamo ces naci najveci izbor polovnih a i novih telefona.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ma meni velika zelja W660i!!!!Ali nema se para...
uzeo bih i mladjeg brata W610i,ali polovnog...samo sam malo skeptican,nikad nisam kupovao polovan telefon,pa se sve tripujem da ce neko da mi uvali neku krsinu!Aj posavetujte me,na sta da obratim paznju ,ako budem uzimao polovnjaka?Ali koliko ja vidim moje realno resenje bice k750i
hvala na savetima

Drive your dreams!!!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
johnnie, ako uzimas polovan mora obratiti paznju na:
ukupnu ocuvanost,masku pogotovo (da li je original...),da li je padao itd
koliko ima razgovora (za nokiu i se imas sifre- *#92702689# za nokiu,a za se desno * levo,levo *levo *....,ako nije jasno pitaj na pp),da li je sa neke mreze (zbog glupih zabrana)...
ukupnu ocuvanost,masku pogotovo (da li je original...),da li je padao itd
koliko ima razgovora (za nokiu i se imas sifre- *#92702689# za nokiu,a za se desno * levo,levo *levo *....,ako nije jasno pitaj na pp),da li je sa neke mreze (zbog glupih zabrana)...
D500&E71
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ja se u potpunosti slazem sa araphel, -om.Ja sam mom burazeru kupio k750i i mogu reci da je prezadovoljan.Ponekam malo dzoistik zeza ali jako dunes u njega da izadje prasina i kao nov je.Jedino mi se nesvidjaju sluske koje idu uz njega nisu bas nesto jake,ali se i to da resiti kupovinom nekih sluski iz W serije...E da i njemu baterija zna da traje i preko 5 dana...(jbg ne slusa covek muziku,samo razgovara i salje sms)
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb