Evo vec sam napisala da sam uspela da ubijem moju n73 ME prilikom fleshowanja preko NSU-a

ali inache taj telefon me je od pochetka zezao!Od kako je kupljen,sa timowim softwerom je imao problema,bagowao,uzas jedan,chim sam ga kupila fleshujem ga ,kod kuce,mislim bice bolje,ono isto. . muchila sam se tako 3 meseca sa njim,poludela sam (imala sam nokiu n70 godinu dana i znam kako treba da radi jedan symbian telefon,a da ne goworim o tome da je moj n70 imao skroz popunjenu karticu od 1gb,a owaj je bukwalno prazan pa nece normalno da radi,toliko je zakucavao da mi je doshlo da ga bacim

). . i eto sad mi se i owo desilo sa njim,totalna nesretja

Shta da uradim,ako ga odnesem u radnju gde sam ga kupila da li da kazem da sam ga fleshowala preko NSU-a ili da slazem neshto da nebi izgubila garanciju?

I ako ga wrate u ziwot. . ne znam da li da ga prodam?Jer kapiram da je nemoguce da ima onolike bagowe,to mora da je jednostawno telefon takaw sam po sebi... A tek shto sam ga kupila,nedelju dana kasnije,krenula je da mi se skida boja sa tasera

newidjeno. . i taj maler me je snashao

ali se nisam zalila jer mislim da bi bilo uzaludno,rekli bi da sam ko zna shta radila. . i to mi nije smetalo,mislila sam,promenicu tastaturu,samo da on meni radi lepo,ali ne da nije radio lepo,nego uzas jedan

inache owako nema ni jednu ogrebotinu,ima foliju na displeju,kao now je,samo shto mu je tastatura izlizana

I tako,dajte mi sad neki sawet,shta da uradim. . ako ga wrate u ziwot,da li da ga prodam pa da kupim itsi takaw samo nowi?Ili ako wetj kupujem drugi,da uzmem neki drugi model?ali ne znam shta

imam para sada trenutno dak kupim shta hocu. . N95 me ne priwlachi zbog onog njegowog slajdera. . n93i mi je weliki,n76 ima loshu kameru i td. . nema bukwalno nishta na trzishtu shto bi me priwuklo sada. . Shta da radim ljudi?