Nokia telefon do 300 evra
A jel 5700 ima kvalitetniji ekran od n73?MIslim na ostrinu prikaza?ILi e65 naspram n73?Pitam jer sam imao n73,a treba da uzmem ovaj 5700,kamera mi nije bitna vec simbian i displej a da i sto fise funkcija.I jos jedno pitanje,devojka mi ima 6131,fasciniran sam temama koje koristi taj telefon,tj ikonama koje cini mi se kao da su flash ikone,mozda gresim.e sad dali kod ovih nokijinh telefona sa future packom 1 i simbianom 9.2 postoji mogucnost da se rade takve teme i u sis ekstenziji.A da naravno i rade i menjaju sve,pa cak i zvono.Nadam se da sam bio jasan,bar sam pokusao.Hvala
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa recimo da mi se telefoni E-serije vishe svidjaju, i da su mnogo funkcionalniji. Meni je kod telefona najbitnije sta sve on moze. A 5700 nema meni izuzetno bitan WiFi. Ako je tebi WiFi nebitan, onda nemam nista protiv 5700, ali mi jos smeta sto izgleda pomalo detinjasto. Dobro, ja sam vec covek u godinama i trazim da fon ima neki ono poslovan look.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije komunikator nego navigatorkrokodada napisao:pa dobro onda primera radi recimo 6110 comunikator?

I moja preporuka je nesto iz E serije zbog stvarno fenomenalne funkcionalnisti i neverovatno kvalitetne izrade. Mozda moze da se provuce i N80 (ie) koji je pokupio sve najbolje i iz N serije i iz E serije ali..
Postoji jedno pravilo oko kupovine, to je tzv. sistem eliminacije. Znaci krenes prvo od cifre koju si spreman da izdvojis, pa tvoje zelje tj. potrebe i tu se izdvoji par telefona od kojih su svi manje-vise slicni po karakteristikama i od njih izaberes jedan sistemom eci peci pec

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
Ali oprez kod N73me. Mislim da je nemoguce naci pravi ME ispod 300 evra. Ovo za 170-180 evra je nista drugo do n73 ali ne ME. Jedino sto je crn. I uz njega idu losuje sluske, samo 128MB kartica a za softver nisam siguran. Ima ovde ljudi koji su u to upuceniji i koji su to licno iskusili pa nek ti objasne. Ili idi na temu o N73 pa stranu po stranu, ima 50tak. Ako si se odlucio za taj, nemoj da te mrzi da iscitas sve sto ljudi imaju da kazu za taj model. Znas kako kazu, ko se na brzinu zezne, na tenane se kaje:)
Ja imam isti problem, hocu ovaj fon ali da ne dajem 350 eura, pa sam sad na holdu. Nadam se da ovi iz mts ponude opet njega pa da ga ugrabim.
Ja imam isti problem, hocu ovaj fon ali da ne dajem 350 eura, pa sam sad na holdu. Nadam se da ovi iz mts ponude opet njega pa da ga ugrabim.