Koji telefon na Telenoru
jbt tebi covek da crta neces shvatiti,kada neko trosi odredjenu sumu vec zadnjih par godina logicno je da ce nastaviti i u buducnosti i uzimam za primer 6233 logicno je da uzeti telefon na 2god ugovor i dati 900 dinara imati garnaciju kod zastupnika i sve ostalo legalno.OVDE SE RADI O KUPOVINI NA FIRMU PA TI POGLEDAJ KOLIKO JE NPR W950 KOD ZASTUPNIKA PA RECI ONDA DAL SE ISPLATI NEMOJ GLEDATI KOD SVERCOVANIH TELEFONA
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
ako vam trebaju saveti u vezi sa telenor mrezom i ponudom..javite se.Telenor je jako velika i ozbiljna kompanija.
Sto se tice te price o kradji to su gluposti jer kad ti korisnici dodju sa tom pricom...mene ste pokrali i tako to...uz samo malo objasnjenja odu kuci zadovoljnji i po malo posramoceni jer su pravili galamu za nista..
Vecina korisnika je u fazonu aj da mi prevarimo telenor i kupimo tel.npr,n95 za 1 dinar ,bez ugovorne obaveze ..i tako to...
Nazalost takav nam je mentalitet...
Mislim gde ste to videli i culi da se takav fon kupuje za dinar...
Telenor ponuda je odlicna za ljude koji koriste telefon a ne za penzionere koji bi hteli tel od 60000din i da pricaju mesecno za 50din...e pa nije realno rodjaci
,to je ponuda za ljude koji dosta koriste tel u poslovne svrhe i njima se tako vrlo isplati..prica za 4000din i ima tel za 300e koji u ovlascenim radnjama kosta 800e .
To je po mom misljenju skroz ok!pozz

ps.spyker totalno si ok skapirao ponudu i totalno te podrzavam
Malo je problem sa nasim ljudima sto se ne informisu ni malo oko necega a pricaju na sav glas kako ih je neko pokrao i kako su neki prevaranti....

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
Sto se tice te price o kradji to su gluposti jer kad ti korisnici dodju sa tom pricom...mene ste pokrali i tako to...uz samo malo objasnjenja odu kuci zadovoljnji i po malo posramoceni jer su pravili galamu za nista..
Vecina korisnika je u fazonu aj da mi prevarimo telenor i kupimo tel.npr,n95 za 1 dinar ,bez ugovorne obaveze ..i tako to...
Nazalost takav nam je mentalitet...
Mislim gde ste to videli i culi da se takav fon kupuje za dinar...
Telenor ponuda je odlicna za ljude koji koriste telefon a ne za penzionere koji bi hteli tel od 60000din i da pricaju mesecno za 50din...e pa nije realno rodjaci

To je po mom misljenju skroz ok!pozz

ps.spyker totalno si ok skapirao ponudu i totalno te podrzavam

Malo je problem sa nasim ljudima sto se ne informisu ni malo oko necega a pricaju na sav glas kako ih je neko pokrao i kako su neki prevaranti....

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Vi se ocigledno ne razumete ili ne mozete da nadjete zajednicki jezik. Jeste, dobijas telefon za relativno malo para uz odredjeni paket, u ovom slucaju oko 4000. E sad, tu nastaje zabuna, neki kontaju da je to mesecna rata a drugi da je to paket, i stoji da se nekom ko toliko trosi isplati da uzme telefon ali ostalima koji ne trose toliko se ne isplati. Imas gomilu onih koji se zalepe za reklamu da dobijaju telefon za 1din bla bla i onda kad im stigne racun padaju na dupe jer nisu skontali celu pricu ali posle je**nja nema kajanja. Sta ti je marketing..I koliko je naivnih i glupih... Sve u svemu, moje misljenje jedte da je malo onih koji imaju stvarne potrebe da prave tolike racune, a da je istovremeno mnogo vise onih koji bi za sto manje para u startu da dodju do dobrog telefona i tu je problem. Ali njihov

[quote="zzeka"]ako vam trebaju saveti u vezi sa telenor mrezom i ponudom..javite se.Telenor je jako velika i ozbiljna kompanija.
Stvarno??
Al si ti neki mudar covek!! I NjIHOV sigurno.
AJde objasni ovo: Nokia 6233 - cena u Telenoru 26 000 din. To je cena bez bilo kakvog paketa. I jos kazu da je orginal telefon!
Pa koji to"orginal"telefon kad ga mozes koristiti samo na jednoj mrezi (Telenorovoj)?
("Otkljucavanje" tog telefona je min. 2000 din.)
Znaci nemoj lupati i praviti se blesav ,kad znas da ti paketi ISKLJUCIVO odgovaraju ozbiljnim korisnicima koji imaju ogromne mesecne racune.
Obicne smrtnike mogu samo prevariti sa takvim ponudama.
Izmedju ostalog, ja koristim 063 karticu samo zato sto moram, jer imam taj broj 8 godina, svi ga znaju i zovu samo na njega.
Stvarno??

Al si ti neki mudar covek!! I NjIHOV sigurno.

AJde objasni ovo: Nokia 6233 - cena u Telenoru 26 000 din. To je cena bez bilo kakvog paketa. I jos kazu da je orginal telefon!

Pa koji to"orginal"telefon kad ga mozes koristiti samo na jednoj mrezi (Telenorovoj)?

("Otkljucavanje" tog telefona je min. 2000 din.)
Znaci nemoj lupati i praviti se blesav ,kad znas da ti paketi ISKLJUCIVO odgovaraju ozbiljnim korisnicima koji imaju ogromne mesecne racune.
Obicne smrtnike mogu samo prevariti sa takvim ponudama.

Izmedju ostalog, ja koristim 063 karticu samo zato sto moram, jer imam taj broj 8 godina, svi ga znaju i zovu samo na njega.

Nisam zgodan, ali sam zato nezgodan