Koji telefon na Telenoru

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

jbt tebi covek da crta neces shvatiti,kada neko trosi odredjenu sumu vec zadnjih par godina logicno je da ce nastaviti i u buducnosti i uzimam za primer 6233 logicno je da uzeti telefon na 2god ugovor i dati 900 dinara imati garnaciju kod zastupnika i sve ostalo legalno.OVDE SE RADI O KUPOVINI NA FIRMU PA TI POGLEDAJ KOLIKO JE NPR W950 KOD ZASTUPNIKA PA RECI ONDA DAL SE ISPLATI NEMOJ GLEDATI KOD SVERCOVANIH TELEFONA
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

madness99, Nema veze brate ja se i dalje drzim toga da kradu...

Koji tvoj cale oce da uzme fon 6233 ili E61?
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Super Sayian, pa drzi se ti cega hoces, dzabe ispadas glup :lol: Umesto da lepo razmislis, ti teras kontru, a nisi uopste u pravu...

A, tek sto si lupio da se fonovi raspadaju :lol: Telefoni kupljeni kod zastupnika, a ti ovde lupetas...

I, btw. koliko imas godina? Ako hoces, odgovori mi na pp...
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Alien, imam 14 godina,fonovi da se raspadaju istina je,i ja se dalje drzim toga da kradu nisam tvrdoglav al ja se drzim ovoga
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Super Sayian, pa kako se bre raspadaju :lol: Sta, sklapaju ih u telenoru, pa ih ne povezu dobro :lol:

Kako kradu, kad ti racun ostane isti, a dobijes telefon za smesne pare :P

Mislim, nemoj biti ne realan...
iPhone + CX300

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Već smo naučili da je on uvijek u pravu :lol: :lol: :D :D :P
E61, to je maltene savršen telefon! Ako mu odgovara oblik, bez dileme neka uzme njega! Šta ima stariji čovjek da se cima sa TS-om?

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

odluka je pala verovatno ce uzeti qtek 9100 e61 mu je veliki i ne zgodan bas je probao u prodavnici.Hvala vam na savetima

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Samo da javim da je uzeta Nokia E50 i cale je prezadovoljan sa njom i ja mogu reci da je odlican telefon

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Hehe odlican izbor telefon je stvarno masina,samo da nije onog prokletog dzojstika :angry:
madness99, priznaj da si ti imao udela i nagovorio oca da kupi e50,hajde priznaj necemo ti nista. :lol: :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

hehehe nisam imao udela nego sam ja i odlucio :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :D :D

Pozdrav...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Odlicna odluka. Meni na E50 smeta jedino extremno sitan font. Srecom, pojavio se Psiloc Font Magnifier, pa situacija nije vishe tako beznadezna :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

imam S.E. K610i iz DZ. Ponude i radi bez problema, brz i pouzdan telefon.

Uz 400+ minuta i 400+ poruka mesecno sa prilicno GPRS-a baterija drzi po 2.5-3 dana sto znaci uz manje price ce trajati duplo vise :lol:

zzeka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 03:23

Post od zzeka »

ako vam trebaju saveti u vezi sa telenor mrezom i ponudom..javite se.Telenor je jako velika i ozbiljna kompanija.
Sto se tice te price o kradji to su gluposti jer kad ti korisnici dodju sa tom pricom...mene ste pokrali i tako to...uz samo malo objasnjenja odu kuci zadovoljnji i po malo posramoceni jer su pravili galamu za nista..
Vecina korisnika je u fazonu aj da mi prevarimo telenor i kupimo tel.npr,n95 za 1 dinar ,bez ugovorne obaveze ..i tako to...
Nazalost takav nam je mentalitet...
Mislim gde ste to videli i culi da se takav fon kupuje za dinar...
Telenor ponuda je odlicna za ljude koji koriste telefon a ne za penzionere koji bi hteli tel od 60000din i da pricaju mesecno za 50din...e pa nije realno rodjaci :D ,to je ponuda za ljude koji dosta koriste tel u poslovne svrhe i njima se tako vrlo isplati..prica za 4000din i ima tel za 300e koji u ovlascenim radnjama kosta 800e .
To je po mom misljenju skroz ok!pozz :D :D

ps.spyker totalno si ok skapirao ponudu i totalno te podrzavam :)
Malo je problem sa nasim ljudima sto se ne informisu ni malo oko necega a pricaju na sav glas kako ih je neko pokrao i kako su neki prevaranti.... :cry: :cry:

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Vi se ocigledno ne razumete ili ne mozete da nadjete zajednicki jezik. Jeste, dobijas telefon za relativno malo para uz odredjeni paket, u ovom slucaju oko 4000. E sad, tu nastaje zabuna, neki kontaju da je to mesecna rata a drugi da je to paket, i stoji da se nekom ko toliko trosi isplati da uzme telefon ali ostalima koji ne trose toliko se ne isplati. Imas gomilu onih koji se zalepe za reklamu da dobijaju telefon za 1din bla bla i onda kad im stigne racun padaju na dupe jer nisu skontali celu pricu ali posle je**nja nema kajanja. Sta ti je marketing..I koliko je naivnih i glupih... Sve u svemu, moje misljenje jedte da je malo onih koji imaju stvarne potrebe da prave tolike racune, a da je istovremeno mnogo vise onih koji bi za sto manje para u startu da dodju do dobrog telefona i tu je problem. Ali njihov :lol: :D :lol:

Blade77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2007. 17:13

Post od Blade77 »

[quote="zzeka"]ako vam trebaju saveti u vezi sa telenor mrezom i ponudom..javite se.Telenor je jako velika i ozbiljna kompanija.
Sto se tice te price o kradji to su gluposti jer kad ti korisnici dodju sa tom pricom...mene ste pokrali i tako to...uz samo malo objasnjenja odu kuci zadovoljnji i po malo posramoceni jer su pravili galamu za nista..

Stvarno?? 8)
Al si ti neki mudar covek!! I NjIHOV sigurno. :uhuh:
AJde objasni ovo: Nokia 6233 - cena u Telenoru 26 000 din. To je cena bez bilo kakvog paketa. I jos kazu da je orginal telefon! :lol:
Pa koji to"orginal"telefon kad ga mozes koristiti samo na jednoj mrezi (Telenorovoj)? :uhuh:
("Otkljucavanje" tog telefona je min. 2000 din.)
Znaci nemoj lupati i praviti se blesav ,kad znas da ti paketi ISKLJUCIVO odgovaraju ozbiljnim korisnicima koji imaju ogromne mesecne racune.
Obicne smrtnike mogu samo prevariti sa takvim ponudama. :o
Izmedju ostalog, ja koristim 063 karticu samo zato sto moram, jer imam taj broj 8 godina, svi ga znaju i zovu samo na njega. :disgust:
Nisam zgodan, ali sam zato nezgodan

Odgovori