Da vidimo sta vi predlazete do 180 jura?
Potrebno mi je da ima dobar video zapis,dobar zvuk (glasan na spoljnim zvucnicima posto polako dolazi zima pa cu i telefon vucarati po jaknama) i da je monoblok... Sad se naravno postavlja pitanje Symbian ili ne.... Ne mora ali ne bi mi smetalo (mada u toj cenovnoj klasi ima jedino N70 i W950 ali on nema kamericu)
I ja sam razmisljao o njoj,ustvari ona je i nabolja za mene i moje potrebe ali ne znam koliko je stabilna posto se masovno zale na nju... da ima bagovit software... ali opet sam cuo da sa verzijom 5.10 nema nikakvih problema...
Pa da je bilo bagova jeste sada koliko je to ispravljeno novom verzijom softvera ne znam,ali ona bi zadovoljila tvoje potrebe sasvim fino.
Ako pak se odlucis za symbian onda ja glasam za N70.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Marko123, ako ti je potreban symbian operativni sistem onda ti preporucujem nokiu n70.Sa njim bi mogao dodatno softverski da unapredis telefon,da ti postane kao mini kompjuter+sto ima super kameru 2mpix,dobar video,blic,radio,mp3,bluetooth +sto ima poklopac za kameru sto 6233 nema...
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
Da,ali na N70ME kod mog ortaka prilicno secka video dok se snima pa onda tako i izgleda posle kad a se pregledava: isprekidano. A fon je kupljen preko telekoma...
A k800 otpada zbog joysticka... Planiram da koristim telefon najmanje 2 dine...
Marko123, to seckanje video zapisa se mozda javlja zbog memorijske kartice,doduse i meni je pomalo seckao dok sam koristio n70 kad snimam,ali kad pustim klip se normalno reprodukuje bez zastajkivanja,mozda je novijom verzijom softvera to ispravljeno
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
Nemam pojma... A i na n70 me nervira rezolucija ekrana 176x208 ... Zbog velikog ekrana pixeli se bash vide i izrazeni su... Mada i zavisi koja se tema koristi... Dakle sada je velika dilema izmedju 6233 i N70
Marko123, pa te se dileme bar lako resavaju:
Ako zelis symbian,koji ces da budzis i resetujes onda n70
Ako zelis java telefon koji ces normalno da koristis i pritom punis svaki 3-4 dan,onda 6233 (em si uzeo noviji,sa boljim ekranom i baterijom,kamera je tu negde....)
Marko123, uzmi 6233, kakav crni symbian... Imam ja symbian teleon, samo ga usporava, nisam nista dobio da kazem da je dobro... Koristim samo jedan program, a to je za gledanje slika, jer je galerija spora zbog symbiana, tako da je po meni java fon mnogo bolje resenje...
Da ali svidja mi se symbian zato sto ima nekako smekerski izgled... A i ne bih ja dodavao nista na njega,ne bih instalirao nista dodatno... Ali opet... Mozda je 6233 pravo resenje iako je dumb telefon... Jel bi mogao neko da okaci neki primer video zapisa sa 6233 u srednjoj rezoluciji? I kakva su iskustva sa 5.10 verzijom softvera? Cuo sam da ima i 5.43 ali ga prodavci ne preporucuju...
Obavezno kupi 6233 jer je odlican telefon sa odlicnim i jakim zvukom i odlicnim videom ako bas zelis obican,java telefon.Jedino ce ti brzo dosaditi dumb telefon jer ipak nema poredjenja takvog telefona sa simbian telefonom.Vecina korisnika smartphona vise nikad ne pozeli dumb telefon(i ja spadam u iste pa bi ti preporucio N-70).Ako mislis da kupis radi izgleda i nista ne instaliras u njega,onda batali kupovinu jer ces dobiti glomazniji i sporiji telefon.
Srecno.Neces pogresiti jer 6233 ima odlican ekran,dobru bateriju i izvrstan zvuk a tu je i jeftina prosiriva memorija,odlican video....stvarno dobar i pouzdan telefon
Marko123, ja imam 6233 i verziju 5.43 i telefon je odlican ..ne koci sa 700mb muzike i jos kakvix stvari a nikada mi se nije zapucao ....kupi slobodno !!
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.