Nokia 9500 za 100 evra?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

Nokia 9500 za 100 evra?

Post od Simurgh »

Dakle imam priliku da kupim navedeni tel po navedenoj ceni. cesto putujem pa nije lose imati nesto s cega ces slati mailove i lepo surfati.
imal ko kakva iskustva i sta mi predlazete?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

to je ok fon i za internet je veoma dobar.mana bi mu bila veličina i kamera koja je slaba.inače sve ostalo je dobro. imao sam ga na dve nedelje
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

ma dobro to bi mi bio drugi tel, posto imam e65. interesujeme kolilko se moze iskoristiti kao recimo laptop. kakav mu je ovaj veliki ekran i mozeli se na njega pogledati kakav filmic(gledao sam filmove na e65 :D )
i kakva mu je ova qwerty, jel se fino pise?

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

PA mozes odgledati ali on ti je dosta uzak ekran imao bi spljostenu sliku...i ne moze preko celog ekrana...sa strane ostane po 2-3cm crno...ali ok je....dobar ekran(ok nije E90) Wi-Fi nemam pojma ali drug je imao 9300 s kojom sam bio odusevljen
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Visina ekrana mu je 3,5 cm, sto je vrlo solidno, a rezolucija na je cini mi se 600X200, jedina mana mu je taj malo sporiji procesor, 150mhz, i da ja imam priliku da ga kupim po toj cifri, a da je dobro ocuvan i sto je najvaznije ispravan, uzeo bih ga bez razmisljanja.
Ja sam u potrazi za 9300i, i vrlo je slaba ponuda, eto na ovom sajtu, kao u dobrom stanju, 190 evra, a telefon isti samo bez kamere.
A i da je bolja ponuda, ja da ga uzmem polovnog, stvarno nebih znao sta da gledam, kako da provjerim dali radi wifi, kako da mu provjerim dali flet sljaka kako treba. :unsure:
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

samo me zanima kako mu radi wifi i da li ima kakvih solidinh programcica za njega. 9300 i 9500 su skoro pa isti tel, iskreno ne znam ni u cemu je razlika..

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Slabo imas programa za njega, mislim imas one osnovne, ali sa te strane njega nemozes porediti sa serijom 60 koja je mnogo zastupljenija, pa samim tim imas i vise programa.
Namjena ovog telefona, je edicija word i exel dokumenata, organajzer, i manje surf jer mu je procesor slab.
Ali cifra za koju ti se nudi je vise nego povoljna, tako da i da ti netrebaju sve ove funkcije, nemoj okljevati, moces ga kroz 2-3 mjeseca utopiti za isti iznos.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

kefalo, hvala ti na savetima.
kazes da mu surf nije jaca strana. da li si imao iskustva neka. mislim ono kako ide sto se tice toga. bilo bi mi bitno dok sam u kucu, gdje imam wifi, nekad kad mi je mrsko da pregledam nesto na njemu.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Citao sam na stranim forumima za 9300i koji je predmet mog interesovanja, a identican mu je procesor kao i na 9500 da je podesan za chat, ali ne i za surf, shvati to je brzina 150 mhz, plus simbijan serija 80 koji nije bas najbolje optimalizovan, prema testu stranicu otvara za nekih 10-15 sekundi, sto je prilicno dugo, narocito ako poredis sa s60 od kojih dobar dio radi na 220mhz, a najnovija serija telefona kao npr e65 radi na 369mhz, sto je znatno brze.
Ono sto je najpozitivnije kod tebe je ta cijena, neces se zeznuti, imaces mogucnost da ga malo procackas, i onda bezbolno utopis, bez gubitaka.
Aje reci mi kakav je e65 posto se dosta ljudi zale, npr, dosta bagova, tastatura ne svijetli, cuje se zujanje kad ga otvoris itd.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Ljudi strpite se jos par godina i uzmite lepo E90...inace E65 najjaci slajd koji sam video na nokiji 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

da jeste najaci al najgora maska,boja se ljusti ko luda posle 3 meeseca aktivnog koriscena.AL jako lose uradjeni oni tasteri za javljanja itd,mislim raspored
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

ajd najdrazi su mi ovi sto pricaju o tel koji nikad nisu u rukama drzali. ja sam zaista prezadovoljan s telefonom. imam ga 2 meseca, ama bas nikakvih prob nisam imao. kakvo ljustenje nema govora. eto ako zelite poslat cu vam slike. stvarno ne mogu da verujem (ustvari mogu jer ga nikad nisu koristili) da neko kaze da je najgora maska. pa maska je fenomenalna. tako cust mobitel, a slider i stvarno lep nisam dugo video, tacnije nikako. nisam imao problema s bugovima. imam karticu od 2Gb i naskidao sam se bruku programa. bas je furka gledati online tv na njemu. mozda mi se 1-2 u ova dva meseca zaledio i to je to. sto se tice zujanja to je istina da se mnogi zale. mislim da je to jedina veca zamerka, ali ne mogu komentarisati to..
stvarno ja sam prezadovoljan! pre njega sam imao m600i i p990. definitivno ne bih ga menjao ni za jedan od ova dva.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

heh pa Simurgh ja sam koristio vise telefona nego sto ces ti za ceo zivot,ja sam e65 nosio 2dana kada je izasao tako da nemoj da lupetas o onome sto nemas pojma.Postavicu popodne slike e65 koja je aktivno koriscena 3 meseca pa da vidis da "ne ljusti boja".Taj telefon je koristio jedan poslovni covek i telefon ima preko 200h lifetimer-a posto e65 spada u buisness seriju ne bi trebao da je tako lose uradjen.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Simurgh, po toj cifi uzimaj,samo posebnu paznju obrati na sarke (pokretni delovi koji spajaju gornju i donju polovinu),mogu biti ostecenje,a kod njega je poravka istih ili papreno skupa ili nemoguca....
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Simurgh, Ako ti imas mogucnost da to pazaris za 100 evra nista se nemoj dvoumiti,taj telefon vredi vise od 100 evra i tako da ti nisi na gubitku.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Simurgh i ako nećeš ti da ga uzmeš možda ima ovde neko ko hoće 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

loki13, VeNoM, VeNoM, hvala na savetima. verovatno ga uzimam. bit ce to fino za eksperimentisanje. :wink:

madness99, :D kako volim ove interent strucnjake. svi nosali po milion mob svi znaju sve :roll: decko, mrzi mi se sad s tobom naklapati, postavljas sta oces, boli me cose. ovde je covek pitao meni da mu iz prve ruke kazem, sto sam i uradio. i ajd molim te nemoj nist odg ako imas potrebu imamo priv. por, da ne kvarimo djaba temu.

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

ja ga dobijem za 75e ali ne treba mi, hbg tel sve u svemu nije losh i ako nista barem vredi tih para :)
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

i ako ti se ne svidi prodas za 110 e i jos zaradis koju paricu... mada je lep fon................ :D :D :D :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori