Trebam da kupim nov telefon i ne znam sta da radim. Na telefonu od dodatnih opcija najvise slusam muziku i sada ne znam koji telefon da uzmem.
1. Koji n91 je bolji obican ili 4gb
2. Da li je kvalitet zvuka na n91 toliko bolji od n73 da vredi odreci se kamere i svega ostalog sto n73 ima.
3. Kakva su vam iskustva sa hardom na n91. Jel istina da se zapucava ili je sve ok
N91 ili N73
1. Isto je, razlika je u boji maske.
2. Neuporedivo je, kao nebo i zemlja... Ne moze da se poredi, i ako ti je zvuk bitan, bez nekog pametovanja n91
3. Hard je sasvim ok, normalnom upotrebom nema apsolutno nikakvih problema... Nakon malo bacanja gore dole( tacnije oko 2000 puta, ozbiljan sam i nije stamparska greska)) telefon se ugasi, i posle se upali i rai normalno... Ali ako neces to raditi, a verujem da neces, onda nema problema.
2. Neuporedivo je, kao nebo i zemlja... Ne moze da se poredi, i ako ti je zvuk bitan, bez nekog pametovanja n91
3. Hard je sasvim ok, normalnom upotrebom nema apsolutno nikakvih problema... Nakon malo bacanja gore dole( tacnije oko 2000 puta, ozbiljan sam i nije stamparska greska)) telefon se ugasi, i posle se upali i rai normalno... Ali ako neces to raditi, a verujem da neces, onda nema problema.
iPhone + CX300
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
nevermind, Eto Spyker, ti je odgovorio na postavljena pitanja i ja samo mogu da se slozim sa njim,ali bih ti takodje preporucio da pogledas SE w950 koji je odlican za muziku,sto je tebi naravno kako si naveo najbitnije a i dimenzije su mu manje od n91.Ako ga ipak neces onda izmedju N73 i N91 uzmi n91. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!