Zamena sa malom doplatom(n70 za....?)
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Zamena sa malom doplatom(n70 za....?)
Ljudi,malo sam se zasitio telefona pa bih da promenim.Dali mi neko moze reci naki ok fon,posto imam kombinacije da dam svoj i da trazim neki.Predlozite mi neki neka bude do 20e doplate(odprilike).Cisto da se zna da sam se navukao na smarthphone i da java nedolaze u obzir,kamera da bude ok(min kao ova moja) zvuk moze kao i na mom,i displey malo jace rezolucije...
P.S.Koliko moze da kosta doplata ako dam moj n70+hs-3+hs-23+1bg+64mb+usb+cd+crna+siva maskica za n73 obican???(naravno da ima sve sto ide uz njega)
P.S.Koliko moze da kosta doplata ako dam moj n70+hs-3+hs-23+1bg+64mb+usb+cd+crna+siva maskica za n73 obican???(naravno da ima sve sto ide uz njega)
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vostezmaj pa ja bih cenio tvoj fon nekih 150 evra. realno za polovnu n73 po meni trebalo bi da doplatis nekih 40 evra.
a za doplatu od 20 evra mogao bi da kupis polovnu 6120, posto je nova 190...
mozda si trebao da ovu temu stavis u "Poredjenje modela".
a za doplatu od 20 evra mogao bi da kupis polovnu 6120, posto je nova 190...
mozda si trebao da ovu temu stavis u "Poredjenje modela".
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
kljun, Hvala na odgovoru.Neka moderatori premeste temu ako sam na pogresno mesto postavio... Pa vise bi malo skupio kes za n73 zato sto ima bolju kameru 3.2+autofokus,ima perverzan displey i stereo zvucnike.Ostalo mi i nije bas toliko bitno.Izgustirao sam skoro sve programe na n70 tako da sam sad na par kojih ima i za n73...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
I ja bi ti preporucio N73 ali tesko ce neko za tako malu doplatu da pristane na zamenu jer ti ljudi bi generalno uzeli skoro isti fon ali daleko losiji a dobili samo 40e(ako pristanu na to)Ono sa konja na magarca...da recimo ti imash neki bolji fon pa ajde...najbolje ti za kesh to da prodah trebalo bi da mozesh da izvucesh tih 150e ali je jako tesko jer sam vidjao p990 da ide za 180e sto znaci da za malo vise para dobiju azdaju...
Probaj nesto glavu za glavu iskreno jer ja ti ne bi dao N73(da je imam i dobro ocuvanu posto to verovatno zelish) da je imam za 40e doplate...mozda za 60e doplate....Uzmi u obzir da sada preko VIP-a ogu da uzmu N70 za dzabe bukvalno jer 1200din mesecno im dojde ko da ga uzimaju na kredit iako ne trose sve te minute i sms
Probaj nesto glavu za glavu iskreno jer ja ti ne bi dao N73(da je imam i dobro ocuvanu posto to verovatno zelish) da je imam za 40e doplate...mozda za 60e doplate....Uzmi u obzir da sada preko VIP-a ogu da uzmu N70 za dzabe bukvalno jer 1200din mesecno im dojde ko da ga uzimaju na kredit iako ne trose sve te minute i sms
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
vostezmaj, e to je skroz druga stvar....Pa ne znam onda nekih 50e mada ako ti je decko neki drug mzda bolje i prodjesh...Josh ako uzimash obicnu a ne ME trebalo bi da prodjesh sa 40e doplate...Valjda je tvoja N70 ocuvana...Definitivno vredi za N73 doplatiti i malo vise...Fon je stvarno dobar...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Jones, Pa jeste ocuvana+ ima sve sta sam naveo,i hteo bih da uzmem obicnu n73.Znaci dajem i 1gb uz fon da bih sto manje doplatio...Inace skoro sam utegao fon sa crnom maskicom,tako da kad bi ga neko gledao ko se malo manje razume u mobove pomislio bi da je ME... Inace sta mislite o 6120clasic???
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Pozajmio sam od ortaka mob.I posle 2 sata ne ispustanja n73 iz ruku mogu reci sledece...Mnogo mi se svidja kamera,displey i stereo zvuk(kao sto sam vec rekao) ali uvek mora da postoji to ali mnogo,ali mnogo sam se smorio za ovo sertifikovanje,pokusao sam da skapiram ali mi nije islo,tako da sam na kraju i odustao,i ostao bez programa(ortak koji je vlasnik istog ne zna ni sta je simbyan a kamoli da mu on nesto instalira na njega) Kao sto rekoh deluje mi nesto komplikovano,i smorno....Jos kad znam da nema za njega smartsettings pa smorim se.Neznam sta da radim.......
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
vostezmaj ako uzmes n73, i ako budes imao problema oko sertifikovanja, obrati se meni ja cu ti pomoci oko toga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
kljun, Hvala ti u napred,racunacu na tebe.Danas sam pokusao smartmovie da instaliram i to mi je prijavilo za sertifikovanje,a kada sam hteo da vidim kako se to radi,pa bolje da me je neko pljunuo u lice nego da mi je to pokazao...

Dobio sam ponudu za neku extra zamenu za n73 ali necu jos nista u napred da pricam jer dok ja to nevidim i neodradim necu da se radujem...Uvek pocnem za nesto da se radujem pre vremena i posle se razocaram...
kljun, dodao sam te u listu za MSN pa se kuckamo.I ako odradim ovu zamenu,boze zdravlja,da mi malo pomognes...Pozz
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".Sledeći put brisanje!

Dobio sam ponudu za neku extra zamenu za n73 ali necu jos nista u napred da pricam jer dok ja to nevidim i neodradim necu da se radujem...Uvek pocnem za nesto da se radujem pre vremena i posle se razocaram...

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".Sledeći put brisanje!
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
vostezmaj mislim da se ovog puta neces razocarati, jer n73 je pravi telefon, jel dajes tvoju nokiu u zamenu za tu nokiu i koliko je placas(n73)?
Sta god te bude interesovalo znas kome da se obratis.
Sta god te bude interesovalo znas kome da se obratis.
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
gameforce ja se izvinjavam,na brzaka sam kuckao poruku pa nisam ni obracao paznju na to.Nece se vise ponoviti...
kljun, Pa ako bude sve kako treba dajem

kljun, Pa ako bude sve kako treba dajem
glava za glavu za n73...To je neka cudna kombinacija koja se nejavlja svakog dana...Prvo da odradim to pa cu da se radujem...vostezmaj napisao:n70+hs-3+hs-23+1bg+64mb+usb+cd+crna+siva maskica

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb