n73me naspram n73 dual sim

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jovko
Banned
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 03:27

n73me naspram n73 dual sim

Post od Jovko »

ljudi nisam pametan ali mislim da cu odraditi ovu zamenu, to je neki kineski valjda mobilni koji radi sa dve kartice istovremeno ima ekstra ekran na dodir i svasta nesto ali nisam siguran da smem tek tako da uzmem nesto neprovereno, ima ga na ebay, nema neku kameru ali je ekstra, kako bi ja sa programima za njega a neznam ni sta koristi ?
sta mislite

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Imaš nekoliko tema koje tretiraju kineske dual sim telefone.
Pogledaj malo.
viewtopic.php?t=12405
viewtopic.php?t=11175
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Jovko, Tesko da taj "dual sim N73" ima bilo kakve veze sa N73ME. Drzi se ti N73ME osim ako ti zaista nije neophodno da imas istivremeno aktivne 2 kartice u jednom telefonu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Jovko, Brate drzi se ti N73ME,nisi valjda toliko blesav da dajes orginalnu (nadam se) N73ME za tamo neku ne proverenu "kung-fu" masinicu.Ako ti trebaju dve kartice uzmi jos jedan jeftiniji java telefon i uzivaj,jer zaista za male pare mozes uzeti super telefoncic kao sekundarni koji ce ti odlicno odradjivati posao. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Jovko, za sekundarni telefon predlazem ti n1110i (extra je,baterija 4-6 dana za samo 35-40e)...

A sto se tice kineza,razmisljaj samo ovako...kome ces posle to prodati???
A n73 pa jos me se prodaje bukvalno za 3 dana (toliko ce ti trebati da sacekas pravog kupca)
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ne mora da razmislja kome ce prodati, nego sta ce ako rikne punjac? Ako otkaze baterija? :( mos se slikati. Nisu toliko loshi ti kineski telefoni ali su im cene kod nas :shock: mnogo visoke. Oko 100e za taj experiment bi i dao ali vishe nikako.
5130+Koss the plug....

Jovko
Banned

Post od Jovko »

hvala ljudi, primio sam se jako, kao jeftini fonovi a cudesa, u pravu ste, ako ste mi rekli......nije uopste pametna ta zamena ! Nije mi potrebna druga kartica, a ako mi zatreba, neznam sto ali mi se svidja ovaj 2630, bas mi uhhhhhhhh !
ja sam otisao u radnju nalozen na w950 , a on me odgovori od njega i preporucuje mi ovo, ali sta kad nema da se vidi, drugi neki put !
da li da nastavim potragu za w950 ili da zaboravim na sve i drzim se stare dobre Nokie N73me.....
e samo jos nesto covek mi kaze da ne radim update na noviju verziju softvera, kao nije pametno, a bas sam hteo, promenio sam product code i samo da ga poteram, sta kazete ?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Jovko uradi updte, nema taj covek pojma. pogledaj po oglasima http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi ima dosta ljudi koji hoce da prodaju w950, ako si zainteresovan za njega.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Jovko
Banned

Post od Jovko »

al to sa tim ekranom na dodir, dal je to pametno da kupim polovno, nekako ne znas kakvih sve ljudi ima, mozda mi neko uvali neki krs ! Nikad nisam imao takav fon sa tim ekranom !
Uradicu update na 73-ci, pa cu videti, mozda ga i menjam a mozda i ne, kad bih imao kod nekog ovaj w950 da ga cacnem malo, znao bih sta bih, ovako se oslanjam samo na savete vas koji ga imate ili ste ga imali (bez ovog foruma nista)!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

da al pazi da update bude za ME...
da se ne zeznes... :D meni se u svakom slucaju svidja vise od w950,jedino mozda avuk na sluskama nije bolji od w 950

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

ja sam imao priliku da isprobam taj kineski fon kamera je 1,3 mpx iako pise 3mpx,programe ne podrzava,funkcije sra*e,ekran i nije neki.zakljucak nemoj to raditi nipokoju cenu ti telefoni kostaju 150evra pozz

Odgovori