SE K530i / Samsung D900i / ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
danchi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 20:08

SE K530i / Samsung D900i / ?

Post od danchi »

Uzimam preko MTSa SE K530i (to je jedino što imaju od boljih telefona). Tel nema loše karakteristike, dobar je odnos kvalitet/cena, original je itd., ali meni se nešto ne sviđa (SE generalno, oblik, a i onaj džojstik mi nikako ne leži, možda se naviknem, plus nije mi neophodan 3G telefon). Rado bih ga menjala za npr Samsung D900i (sviđa mi se slajder i što ima radio, a po deklaraciji bolja je i kamera). E sad, to je sve na papiru, kakvo je vaše mišljenje, vredi li praviti takvu transakciju ili da sve zaboravim i da se privikavam na SE ;) ?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

d900 ima bolju kameru i po meni je lepsi od SE-a.. sa obzirom da si zensko i da ti treba lep fon, uzmi nekako d900, ako vec biras izmedju ova dva..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

danchi, ako ces ga cuvati i maziti slobodno uzimaj d900(i)....
Mada ni gabariti k530 nisu toliko strasni,da ne bi mogla da ga koristi zenska osoba....
A najvaznije pitanje je koliko cesto menjas telefon?
Ako je retko,onda jep po meni bolja solucija k530 jer je monoblock....
I preko koje tarife ga uzimas?(jer imas i samsung u700 u ponudi)
D500&E71

danchi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 20:08

Post od danchi »

Na žalost nisu imali na stanju U700. Uzimam u okviru BIZNET50, preko firme, cena za SE K530 je 7000 din + PDV i to je glavni razlog uz pouzdanost (valjda su original telefoni). Mada mi tehnika nije strana, teška sam na promeni mobilnog, najviše zbog toga što ne znam kojoj prodavnici u Bg mogu da verujem. Desilo se da sam u poslednje vreme imala tel na preklop i velike probleme sa flat-om, garancijom, lošim servisom. Možda je bila samo loša sreća. Ovaj SE što se mene tiče ima samo jednu manu, meni je ružan, ali mislim da ću ga ipak zadržati.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

danchi, pa mozes i njega da menjas,za nesto tako da kazem pouzdanije....npr nokiu 6300 (koja je vrh dizajn...) ili vec nesto trece po svom licnom ukusu i izboru....
A za radnje,najbolje bi ti bilo da se raspitas kod par forumasa iz bg-a koja je je ,,NAJBEZBEDNIJA``
D500&E71

Odgovori