SE K530i / Samsung D900i / ?
SE K530i / Samsung D900i / ?
Uzimam preko MTSa SE K530i (to je jedino što imaju od boljih telefona). Tel nema loše karakteristike, dobar je odnos kvalitet/cena, original je itd., ali meni se nešto ne sviđa (SE generalno, oblik, a i onaj džojstik mi nikako ne leži, možda se naviknem, plus nije mi neophodan 3G telefon). Rado bih ga menjala za npr Samsung D900i (sviđa mi se slajder i što ima radio, a po deklaraciji bolja je i kamera). E sad, to je sve na papiru, kakvo je vaše mišljenje, vredi li praviti takvu transakciju ili da sve zaboravim i da se privikavam na SE
?

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
danchi, ako ces ga cuvati i maziti slobodno uzimaj d900(i)....
Mada ni gabariti k530 nisu toliko strasni,da ne bi mogla da ga koristi zenska osoba....
A najvaznije pitanje je koliko cesto menjas telefon?
Ako je retko,onda jep po meni bolja solucija k530 jer je monoblock....
I preko koje tarife ga uzimas?(jer imas i samsung u700 u ponudi)
Mada ni gabariti k530 nisu toliko strasni,da ne bi mogla da ga koristi zenska osoba....
A najvaznije pitanje je koliko cesto menjas telefon?
Ako je retko,onda jep po meni bolja solucija k530 jer je monoblock....
I preko koje tarife ga uzimas?(jer imas i samsung u700 u ponudi)
D500&E71
Na žalost nisu imali na stanju U700. Uzimam u okviru BIZNET50, preko firme, cena za SE K530 je 7000 din + PDV i to je glavni razlog uz pouzdanost (valjda su original telefoni). Mada mi tehnika nije strana, teška sam na promeni mobilnog, najviše zbog toga što ne znam kojoj prodavnici u Bg mogu da verujem. Desilo se da sam u poslednje vreme imala tel na preklop i velike probleme sa flat-om, garancijom, lošim servisom. Možda je bila samo loša sreća. Ovaj SE što se mene tiče ima samo jednu manu, meni je ružan, ali mislim da ću ga ipak zadržati.