Nokia 8600 Luna, P1 ili N95
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 17:41
Ibrahim Gueye,
je dovoljno rekao...s jedne strane imas tel koji je savrsenog izgleda,staklo,celik...de ces vise?ali to je tel koji nije za zajebanciju tipa piskaranja poruka svakih 10 sec jer ce vas onda iznervirati svakako...JA sam prezadovoljan iskreno...N95 mali komp....mislim on je nikad bolji smart tel...u svakom slucaju neces se prevariti koji god da uzmes,sem sto ako si u VIP mrezi neces cesto biti dostupan
je dovoljno rekao...s jedne strane imas tel koji je savrsenog izgleda,staklo,celik...de ces vise?ali to je tel koji nije za zajebanciju tipa piskaranja poruka svakih 10 sec jer ce vas onda iznervirati svakako...JA sam prezadovoljan iskreno...N95 mali komp....mislim on je nikad bolji smart tel...u svakom slucaju neces se prevariti koji god da uzmes,sem sto ako si u VIP mrezi neces cesto biti dostupan
Blackberry 9700
-
- Novajlija
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Novajlija
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Night_Wolf_11 ekran na p1 je jalo slabo vidljiv na suncu, skoro nevidljiv. to mu je mana. a inace ovako ekran je odlican, a i TS je odlican. foliju bi trebalo da dobijes.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
Ekran mu je extra! Što kaže Kljun, slab je prikaz po suncu, ali to je boljka većine mobilnih telefona. Inače, ukoliko koristiš olovčicu (dobija se uz aparat, naravno) neće biti ni najmanjeg traga na ekranu.
Testirao sam ovaj telefon pre nego što se pojavio na srpskom tržištu i mogu reći da mi se veoma svideo. Jedine zamerke su što mi se čini da Sony Ericsson nema baš mnogo iskustva sa Symbian OS, autofokus na kameri nije baš najbolji i ima problema da prepozna određene znakove (uglavnom brojeve i znakove interpunkcije) kada se koristi handwriting recognition opcija. Ali ostalo je extra!
A za N95 sam dobio preporuku da se zaobiđe (ovo ne važi za 8GB verziju). Razlog ovome je što ima suviše bagova za ovakvu klasu telefona. Otprilike 25-30 % ovih aparata prodatih na srpskom tržištu je moralo da se nosi na servisiranje, a to je nedopustivo visok procenat.
Testirao sam ovaj telefon pre nego što se pojavio na srpskom tržištu i mogu reći da mi se veoma svideo. Jedine zamerke su što mi se čini da Sony Ericsson nema baš mnogo iskustva sa Symbian OS, autofokus na kameri nije baš najbolji i ima problema da prepozna određene znakove (uglavnom brojeve i znakove interpunkcije) kada se koristi handwriting recognition opcija. Ali ostalo je extra!
A za N95 sam dobio preporuku da se zaobiđe (ovo ne važi za 8GB verziju). Razlog ovome je što ima suviše bagova za ovakvu klasu telefona. Otprilike 25-30 % ovih aparata prodatih na srpskom tržištu je moralo da se nosi na servisiranje, a to je nedopustivo visok procenat.
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sven imas tolko prodavnica u Beogradu pogledaj ovde:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1454/Nokia/8600-Luna
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1454/Nokia/8600-Luna
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun nisam mozda bio najjasniji pri postavljanju pitanja. Zanima me otkud tolika razlika u ceni u zavisnosti od prodavnice?Mislim znam otprilike zasto je to tako ali ono ko bi voleo da da 450 evra za telefon a onda da svati da nesto nije u redu sa njim, bez obzira na garanciju. Dobro doduse to je slucaj i sa ostalim telefonima.
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
mislim da visei nije fazon uzimati n95 posto ga svi imaju,p1 je nekako egzoticniji i retko ces sresti nekog sa p1,pa i sa lunom,za te pare p1 je odlicna kupovina,mene brine samo prodaja istog jednog dana posto malo njih zna sta je p1 i koliko moze.lunu ces prodati lakse,mozda da sacekas n81,od ova 3 ja bih uzeo najpre p1,pa lunu pa n95
nokia c7
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sven pa onda ga nemoj uzimati, uzmi neki koji ima podrsku za memorijsku karticu, mislim da je to kod Lune nepotrebno, zna se za cega je taj telefon.
kljun na sta si mislio "za cega je taj telefon"?
Ja bas ne trazim telefon da ima bog zna kakvu kameru ili ne znam ni sam kakve sve zajebancije nego telefon za razgovor i poneku poruku i plus da nije napravljen od kartona!!!
Zato sam bacio oko na ovaj fon ako gresim negde ispravi me molim te.
Smeta mi to sto ako ocu da mi zvoni telefon kao neka mp3 pesma, bicu prinudjen cesto da prebacujem i da brisem ali mislim valjda bi presao nekako preko toga.
kljun ako ima neku jos dobru rec da kazes o ovom fonu bilo bi lepo posto bi onda valjda prelomio
Ja bas ne trazim telefon da ima bog zna kakvu kameru ili ne znam ni sam kakve sve zajebancije nego telefon za razgovor i poneku poruku i plus da nije napravljen od kartona!!!
Zato sam bacio oko na ovaj fon ako gresim negde ispravi me molim te.
Smeta mi to sto ako ocu da mi zvoni telefon kao neka mp3 pesma, bicu prinudjen cesto da prebacujem i da brisem ali mislim valjda bi presao nekako preko toga.
kljun ako ima neku jos dobru rec da kazes o ovom fonu bilo bi lepo posto bi onda valjda prelomio