Koji od jeftinijih smartphon-ova kupiti ! ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa znam :D al ne treba mi vise nikakv smartphone,od sad nosim svugde laptop a uzimam neki "modni" telefon
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

madness99, zasto da ne :wink: Upravo to sam i ja uradio.Nabavio strava laptop za smesne pare,uzivam u free wi-fi i furam "modnu" Prizmicu koje nema na ovdasnjem australijskom trzistu... :wink: :wink: 8)

nikolaus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 01:38

Post od nikolaus »

Neko je pominjao Qtek 220 gde mogu da pogledam ovaj telefon u Bg-u ? i Palm isto ?

Laptop je druga prica, neces valjda da na sred ulice otvaras laptop da bi pogledao mail, procitao pdf i sl... Ili recimo negde u busu ili jos bolje u kolima kad se vozis ! ?

Mislim da cu biti zahtevan korisnik, zato i uzimam ovaj tip telefona... Ali u svakom sl hvala na informacijama svima !

Sutra idem da pogledam telefone, ali za sada E61 ima "prednost" presudice utisak na oko i ruku...

Pozdrav !

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

S obzirom da postji "asus eee", uopste vise ne vidim zasto bi neko uzeo symb. telefon... Laptop, mali, dobar, lagan, i kosta 150e....
iPhone + CX300

nikolaus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nikolaus »

Evo danas sam pogledao m600, w950 i E61.... Nisam stekao utisak da je displey toliko los doduse ni svetlo nesto nije jako, ali pitanje je samo malo pomeriti ugao gledanja i cak pod jakim svetlom sve se vidi... m600 Mi deluje opustenije za rad od w950 koji stvarno ima losu tastaturu...

I na kraju posle svega kada sam uzeo N61 kraj svake price... Izrada snalazenje u radu, udobna tastatura ipak je ovaj tel najbolja kupovina... Malko mi je i dalje ruzan ali displej mu je definitivno bolji i veci samo sto nije osetljiv na dodir i nema olovcicu ali sta je tu je... Gotovo da sam se odlucio za njega cena je oko 220e ... Nije neka razlika u odnosu na w950 ali + mem kartica...

Spyker - Sta ces kad sam neobavesten... :oops: Sad gledam ovaj Asus i bruka dobro mi deluje...
Sad cu da vidim da li ima kod nas negde da se nadje... Pravo govoris cemu onda tel... Ovo je stvarno dzabe ! ! ! Ali opet fora je nesto izmedju pda- i laptopa i to mi deluje ok !

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma "asus eee" je cudo, ni ja nisam mogao da verujem... Fonovi postaju bespotrebni sto se tice programa, asus ih je definitivno potukao...
iPhone + CX300

nikolaus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nikolaus »

I na kraju sam ipak uzeo noki-u E61 !

Super je, sve zadovoljan sam, ali i dalje traje navikavanje na tastaturu i gomilu opcija...

Kvalitet izrade ipak bolji nego m600 w950 al ponekad nedostaju kvalitetne sluske a mozda i ona olovcica :) Mislim da nema greske, ipak na kraju negde se mora prevagnuti...

Jos jednom hvala svima !

Odgovori