Ovako kupujem telefon za 200 eura vise necu da dam.Dvoumim se izmedju ova dva modela znaci bitan mi je samo izgled nista vise i dobar ekran.Ako ko ima neki predlog nek da,znaci svaki savet je dobrodosao.Jel zna neko koja prodavnica radi nedeljom u BG?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99 lepsi mi je LG shine i moj glas ide za njega, jednostavo nevolim Samsung, mislim da su ta dva najbolja telefona sa odlicnim izgledom a da kostaju do 200 evra, gledao sam sad jos neke i nema nista posebno, mislim sto bi se moglo porediti sa tim telefonima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
uhh ako zvono nije problem,samo da nije zvucnik tih kao na w950.I ja mislim da cu shine sutra cu detaljno da ga zagledam,a jel ima gde da se kupi black edition?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
U600 ima mnogo bolji ekran i zvuk,zasto ne razmotris i njega malo.Meni je ipak pretanak,mada je dosta dobro izradjen,slajd mu je dosta cvrst. Ima ga moja sestra i prezadovoljna je.Treba se samo naviknuti na senzorske tastere jer su nekad previse osetljivi.
Po cemu bi bio 10x bolji od Samsunga??? Pa cija je to tehnologija nego Samsungova... Kao da poredis Kiu i Hyundai...
Ne znam meni je lepsi u600 a i funkcionalniji iako to tebi ne treba !! E kada bi nasao shine titanium black onda bi bila druga prica...a inace i u600 black je jako lep...znaci moj glas ide za u600!
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
madness99 pa razlika izmedju u600 i u700 i nije neka, u700 ima prednju 3G kameru, dok u600 ima 60 mb raspolozive memorije na telefonu dok u700 ima samo 20 mb, tako da je bolji u600 meni a sve je to stvar ukusa, mislim da bi za te pare za koje bi dao za u700 mogao naci nesto bolje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Izmedju u600 i u700 opet mi je bolji u600 jer razlika je u 3g i raspolozivosti interne memorije ,a i zvuk je bolji na u600.. razlika u ceni je oko 30e ...znaci sve zavisi jel ti treba taj 3g ili ne.
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
Niko ne spominje da U700 nema FM, i snima u rezoluciji svega 176x144, tako da je i u tom smislu U600 bolji. Meni licno, jedino mi se svidja U700 zbog toga sto ima tockic za skrolovanje i kretanje kroz menije, pa verujem da je to zanimljivo.
U700 i mozda za nijansu lepse izgleda,ako je to od presudnog znacaja...sta znam. Ovako,bolja investicija je sigurno U600. Mene licno je odusevio veliki i lep ekran i odlican zvuk mp3 pesama (doduse to je verovatno odlika i kod U700 )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.